BIAŁYSTOK – spotkania regionalne
a ja się pojawię po raz pierwszy:P

- Od: 18 lis 2011, 11:16
- Auto: MX 3 EC K8 '94
Renault Megane III TOM TOM Edition 1.6 16v 110KM '11
Mazda 3 '04 1.6 B
Mazda 6 '04 MZR-CD 2.0
Wpadaj śmiało, mile będziesz widziany na pewno 
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
juz zaluje....
dzis odstawilem moje malenstwo na rozrzad,pompe wody,klocki,poprawienie alarmu....
pewnie do srody zejdzie,ale chetnie sie wybiore po naklejke
czekajac cierpliwie na inny spot.
pozdrawiam!
dzis odstawilem moje malenstwo na rozrzad,pompe wody,klocki,poprawienie alarmu....
pewnie do srody zejdzie,ale chetnie sie wybiore po naklejke
pozdrawiam!
pozdrawiam!
maciek
maciek
- Od: 31 sie 2007, 22:31
- Auto: 323f BA 2.0 V6 KF ( biala trumna )
Niestety nie będzie mnie na zlocie Madzia odmawia ostatnio posłuszeństwa szukam skrzyni 
na następny zlocik mam nadzieje ze już wpadnę
pzdr.
na następny zlocik mam nadzieje ze już wpadnę

SPRZEDAM MAZDE 323 F BA 4,5 TYS DO NEGOCJACJI PO KAPITALNYM REMONCIE SILNIKA
- Od: 13 gru 2008, 00:31
- Auto: Mazda 6 GG
911mc coś dziś mi wspomniał o rozmowie z Seraf'em o propozycji wyjścia na bilard w weekend, to może pasuje wam powiedzmy jutro ok. 18:30, miejsce do ustalenia. Bądź kolejny weekend będzie lepszy? Co o tym myslicie? 
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
No to jest jeszcze ktoś chętny? 

-
2+2=5
Dzięki za spotkanie
Jak widać nawet w niewielkim gronie można się spodziewać niesamowitej atmosfery i bardzo dobrej zabawy. Pozdro600 Justyna, PaWeł, PawEł
Żeby was odróżnić specjalnie napisałem jednego przez wielkie W i drugiego przez wielkie E ! 
- Od: 30 sty 2011, 01:03
- Auto: Scion Tc 2.4 VVTI :)
Dziękuje Pawełeku, Michale i Pawle za miłe spotkanie dziś, bawiłam się wyśmienicie z Wami, niech żałują Ci, którzy nie skorzystali z Naszej propozycji, gdyż było dużo śmiechu i super zabawa
i nigdzie nie znajdziecie takiego doborowego towarzystwa jak My, no chyba, że dołączycie do Nas następnym razem
Oby więcej takich wypadów 
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
911mc napisał(a):Pozdro600 Justyna, PaWeł, PawEłŻeby was odróżnić specjalnie napisałem jednego przez wielkie W i drugiego przez wielkie E !
Ok ale który to który?
Dobra dzięki za zarąbisty wypad, następnym razem mam nadzieje będzie nas więcej, a jak nie to trudno i tak będzie fajnie
Czyli tak jak się umawialiśmy następna sobota wieczorem na bilard/kręgle + piwo?
Jest ktoś jeszcze chętny? No i Pawle może w końcu swoja lube wyciągniesz i nie będziesz się zasłaniał, że chora
-
2+2=5
W różowym Ci nie do twarzy
a samochód 

Kamil kiedyś proponował to, porozmawiałem o tym z Ukochaną, pomyślałem i dałem się na kłonic aby zostać gejem wraz z nim 
A jak bym tak pomalował samochód to bym autobusem na spoty przyjeżdżał a do pracy rowerem bym jeździł pewnie
Dobra ale wracając do tematu, Sobota 18:30, CH Biała MK Bowling, czy Bilard House (podaje te lokalizacje ponieważ lepszy dojazd autobusem z wiadomych powodów %%)
Pasuje czy nad czymś innym myślimy?
Michał to który z nas to PaWeł a który to PawEł bo nie wiem z którym się utożsamiać
A jak bym tak pomalował samochód to bym autobusem na spoty przyjeżdżał a do pracy rowerem bym jeździł pewnie

Dobra ale wracając do tematu, Sobota 18:30, CH Biała MK Bowling, czy Bilard House (podaje te lokalizacje ponieważ lepszy dojazd autobusem z wiadomych powodów %%)

Pasuje czy nad czymś innym myślimy?
Michał to który z nas to PaWeł a który to PawEł bo nie wiem z którym się utożsamiać
-
2+2=5
cbrPL napisał(a):Michał to który z nas to PaWeł a który to PawEł bo nie wiem z którym się utożsamiać
teraz już będzie tylko niebieski i różowy Paweł
PS. Ja się Kamilowi wrobić nie dałem
Ja też nie dałem się wrobić, to była świadoma i przemyślana decyzja 
-
2+2=5
PaWeł – różowy 
PawEł – niebieski
Różowa mazda mogłaby być niezłym modem ;]
Dobra , odnośnie sobotniego spotkania to jestem za CH Biała MK Bowling
P.s Jeśli spadłoby troszkę śniegu to wolałbym przyjechać samochodem

Ale pewnie nie spadnie
PawEł – niebieski
Różowa mazda mogłaby być niezłym modem ;]
Dobra , odnośnie sobotniego spotkania to jestem za CH Biała MK Bowling
P.s Jeśli spadłoby troszkę śniegu to wolałbym przyjechać samochodem

Ale pewnie nie spadnie
- Od: 30 sty 2011, 01:03
- Auto: Scion Tc 2.4 VVTI :)
Mi pasują w zasadzie te dwa miejsca
ale stawiam na kręgle. A może znajdzie się wiecej osób, którzy zechcą się wybrać w sobote gdzieś, może osoby chętne zaproponują coś innego albo wybiorą z tych dwóch propozycji.
Ps. Mam nadzieję, że grupa się zmobiluzuje i będzie więcej chętnych.
Ps. Mam nadzieję, że grupa się zmobiluzuje i będzie więcej chętnych.