BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
ok ja też się pisze, zobaczę ile zostało z fabrycznych kucy 
;p
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
no to żeś się teraz szkodnik rozpisał
:D
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM
Hej! No ja z chęcią też bym się shamował, czwartek pasuje mi idealnie
Termin wręcz dla mnie wymarzony, godziny poranne też pasują. Jak będzie już konkretna data etc to niech ktoś mnie powiadomi, bo nie mam teraz czasu wszystkiego czytać. Pozdro Cyprian
- Od: 13 lis 2007, 00:58
- Auto: Mazda 6 MPS
@slime – nie wiem, czy Waldemar ma możliwość pomiaru 4WD
Krzysiu – kozak
Julian by tak chciał mieć 
szkodnik_byd napisał(a):widzieliscie xeda z trawnikiem w srodku ;p
Krzysiu – kozak
szkodnik_byd napisał(a):...a ten bezwypadkowy z idealnym stanie ; p
...szkoda, że przyjął coś na mordkę
Pit napisał(a):@slime – nie wiem, czy Waldemar ma możliwość pomiaru 4WD
z tego co mowil Five jest taka mozliwosc. Jeden z moich kolegow, ktory tez chce sie pod nas podczepic przyjedzie autem AWD.
a co to zdjęcie ze starymi ale ładniejszymi felgami
Fiveopac – a z czystej mojej ciekawości, czy jest możliwość zmierzenia na tej hamowni auta z automatem?
Bo w zeszłym roku byłem jeszcze Xedosem w Poznaniu na hamowni z chłopakami i dzwoniłem do nich jakiś czas temu i niestety stwierdzili, że nie ma takiej możliwości.
Bo w zeszłym roku byłem jeszcze Xedosem w Poznaniu na hamowni z chłopakami i dzwoniłem do nich jakiś czas temu i niestety stwierdzili, że nie ma takiej możliwości.
f*ck
Mev napisał(a):Fiveopac – a z czystej mojej ciekawości, czy jest możliwość zmierzenia na tej hamowni auta z automatem?
Jesli jets mozliwosc zblkowania biegu to raczej tak. Jesli nei to pewnie lipa ale moge zapytac
Less roof, more fun

Fiveopac napisał(a):Jesli jets mozliwosc zblkowania biegu to raczej tak.
Jasne, Mazdę hamował mi z tego co pamiętam na 4 tutaj również idzie 4 zablokować.
Fiveopac napisał(a):ale moge zapytac
Będę wdzięczny za pamięć
f*ck
mily200 napisał(a):nie znam jeszcze grafiku ale jak przypasuje to bede
Podobny problem. Będę mógł potwierdzić w poniedziałek.
Pozdrawiam
yasko
yasko
Ja w piątek odpadam – mam wyjazd
zapadł wyrok dotyczący problemów z odpalaniem, jako że aku jest naładowane to problem stanowi rozrusznik
ale dzisiaj będę, na pych ruszam 
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM