sq2jul napisał(a):zarzadz Waść
moze wtorek??
www.mazdaspeed.pl
sq2jul napisał(a):zarzadz Waść
ADHD napisał(a):koszulki polo mazdaspeed kuj-pom
jest sporo tematów z tiszertami na forum ale oczywiście chciałbym pocisnąć ze swoim pomysłem
iceman150 napisał(a):Chociaż ja jakoś jednak wolę koszulki polo
iceman150 napisał(a):ADHD napisał:
koszulki polo mazdaspeed
iceman150 napisał(a):A no i może coś z projektem mógłbym poradzić
ADHD napisał(a):Julek dałeś radę w "tej bajce" usmiech
ADHD napisał(a):chciałbym za jakiś czas rozkręcić temat koszulek
jeżeli są chętni będziemy rozmawiać – koszulki polo mazdaspeed kuj-pom
Suloo napisał(a):moze wtorek??
szkodnik_byd napisał(a):co do myjni to dzisiaj bylem z ojca honda wczoraj golfa ale moze jeszcze pande umyje ;p
sq2jul napisał(a):ahdov dla mnie bez roznicy. To moze inaczej. Spotkajmy sie jakos o 22:00 w ten czwartek albo nawet wczesniej (Five tyrasz na 2 zmiane?) i zrobmy z tego normalny spot, co?
sq2jul napisał(a):Chyba, ze zostajemy z myjnia we wtorek a pod koniec tygodnia robimy 'normalne' spotkanie o normalnej godzinie.
Fiveopac napisał(a):W czwartek jest sala!
ahdov napisał(a):sq2jul napisał(a):Chyba, ze zostajemy z myjnia we wtorek a pod koniec tygodnia robimy 'normalne' spotkanie o normalnej godzinie.
tez moze byc..wowczas umyje autko przed spotkaniem..![]()
ahdov napisał(a):btw...skoro jest propozycja pochlaj-party, dyno day & "dzien z obiektywem"...moze pomyslimy o jakims wspolnym wypadzie do aquaparku?...np Sopot..(moze byc cos blizej) wyjazd rano i strzalka na baseny, zjezdzalnie etc...po basenach dobre jadlo (rybka w Przystani lub wloskie jadlo...jest taka knajpka ze palce lizac) i na wieczor zjazd do Bydzi. Co Wy na to?
sq2jul napisał(a):Co do aquaparku to mamy jeszcze jeden blizej – w Chojnicach.
sq2jul napisał(a):btw. piszac o wloskiej knajpce masz na mysli 'Ti Voli'?
sq2jul napisał(a):jestem za. Sopot co prawda troszke daleko ale czemu nie Chetnie wybralbym sie na taka wycieczke – mam sentyment do molo... i Monciak
ahdov napisał(a):...moze pomyslimy o jakims wspolnym wypadzie do aquaparku?.
sq2jul napisał(a):Five tyrasz na 2 zmiane?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 5 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd