i jesli chodzi o 15.08 to ja sie wybieram
ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
mi tam rzgów bardzo pasuje
-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
KoRnFUN napisał(a):mi tam rzgów bardzo pasuje![]()
A może by jechać, hmm , zobaczę, daleko nie jest
Uwielbiam wjazd do Rzgowa btw
-
Ania_TM
ja chętnie bym pojechała na ten moto piknik ale.. hmm.. tak jakby będę w innym miejscu 
-
Oldżitsu
Hersus napisał(a):cześć wszystkim
Jestem tu nowy, chętnie wpadnę najlepiej pod manu we wtorek swoją madzią
witamy serdecznie, zapraszamy na spota
BJ nice

pod Manu, fabryka Bawełny- budynek np Liroy Merlin
-
Ania_TM
Hersus napisał(a):cześć wszystkim
Jestem tu nowy, chętnie wpadnę najlepiej pod manu we wtorek swoją madzią
jak bedziemy mieli przyjemnosc sie spotkac tu musze sie karnac, zeby porownac z fura drugiego szanownego kolegi.
do zobaczyska
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Hersus napisał(a):Zielony butelkowy, nie chcę jej zajechać na dzień dobry
ten silnik jak sie o niego dba jest nie do zajechania takze dont lory bi hepi
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
No to jeżeli Hersus będzie na spocie, to ja też zadebiutuję, i przyjadę pochwalić się swoją Madziosławą 
- Od: 12 kwi 2012, 17:55
- Auto: Mazda 323F BJ
2.0 DiTD+ 90km
2000 r. RF2A
Witamy, zapraszamy.
Będzie Nam miło poznać nowe osoby w grupie naszej
do wtorku panowie!
Będzie Nam miło poznać nowe osoby w grupie naszej
do wtorku panowie!

-
Ania_TM
- Od: 4 paź 2011, 09:17
- Auto: Mazda 3 BK 1.6 MZR
Jericho napisał(a):Hehe, jutro oficjalnie, złożę na ręce zarządu klubu, zaproszenie całej Grupy Łódzkiej
Zaproszenie

-
miro62
przemo84z napisał(a):To jak zapraszają to ja swoim niebiańskim pociskiem też przyjadę
No

-
miro62