Jelenia Góra – Reaktywacja! – najbliższy spot 18.01.2020r
Pomocy!!!
Czy zna ktoś firmę/osobę, która pospawa mi plastikowy spojler.
Mechanik kretyn, który naprawiał mi zawias klapy oderwał spojler od klapy, bo mu było niewygodnie.
Spojler na szczęście przeżył, ale zaczepy zostały na klapie, i trzeba to teraz umiejętnie pospawać.
Najbliżej znalazłem w Bolesławcu, ale może jest gdzieś bliżej Jelonki.
Pozdrawiam
Czy zna ktoś firmę/osobę, która pospawa mi plastikowy spojler.
Mechanik kretyn, który naprawiał mi zawias klapy oderwał spojler od klapy, bo mu było niewygodnie.
Spojler na szczęście przeżył, ale zaczepy zostały na klapie, i trzeba to teraz umiejętnie pospawać.
Najbliżej znalazłem w Bolesławcu, ale może jest gdzieś bliżej Jelonki.
Pozdrawiam
- Od: 11 gru 2009, 08:33
- Auto: 323F BJ 1.6/98 LIFT 2003.
Ja jestem na tak
Tylko nie mam samochodu... A raczej mam ale bez wnetrza
W poniedzialek juz powinny dojsc pierwsze klocki do ukladanki czyli wzmacniacz, sub i granie na przód... W weekend zajme sie obiciem podsufitki w biala skore
Pod koniec przyszlego tygodnia oddaje plastiki z wnetrza do malowania ponownie (jakies odpryski byly) oraz wkleją mi ramkę pod monitor przy okazji 
Teraz tylko zebrac fundusze na obicie foteli
Tak myslę, że w przyszlym tygnodiu przyjda tez maty wytlumiajace i na weekend nastepny zaczne je zakladac... Pozniej zabudowa bagaznika... Zalozenie podsufitki
Pod koniec Kwietnia zaloze plastiki wszystkie na przod i skoncze cale Audio.... I pozostana tylko do wsadzenia fotele 
Teraz tylko zebrac fundusze na obicie foteli
Żyj szybko... A umieraj kiedy chcesz...
- Od: 19 sty 2009, 21:02
- Auto: Mazda MX-3 1.6 '96
no jak widze niespecjalnie sie tu dzieje ostatnio...
ten termin spotkania co widze to ja wypadlem kompletnie bo II zmiana w robocie do 22 mnie wysprzatała
troche tematow na glowie takze mi uniemozliwilo czynne dzialanie... no i jakos zamilkem... postaram sie to jakos nadrobic
mam nadzieje ze z wiosna uda mi sie takze troche poswiecic czasu mojej zielonej strzale ktora zab czasu stopniowo i nieuchronnie stara sie nadwyrezyc...moze wreszcie zderzak przedni ujrzy klej i lakiernika nie mowiac o innych pomniejszych tematach wymagajacych serca, czasu i lekkich inwestycji...
w najblizyszym tygodniu mam I zmiane a nastepnym II wiec niewiem czy bede mogl sie zameldowac na jakies spotkanie przed swietami... wogole to zbierzemy chociaz ze 4 auta??
ten termin spotkania co widze to ja wypadlem kompletnie bo II zmiana w robocie do 22 mnie wysprzatała
troche tematow na glowie takze mi uniemozliwilo czynne dzialanie... no i jakos zamilkem... postaram sie to jakos nadrobic
mam nadzieje ze z wiosna uda mi sie takze troche poswiecic czasu mojej zielonej strzale ktora zab czasu stopniowo i nieuchronnie stara sie nadwyrezyc...moze wreszcie zderzak przedni ujrzy klej i lakiernika nie mowiac o innych pomniejszych tematach wymagajacych serca, czasu i lekkich inwestycji...
w najblizyszym tygodniu mam I zmiane a nastepnym II wiec niewiem czy bede mogl sie zameldowac na jakies spotkanie przed swietami... wogole to zbierzemy chociaz ze 4 auta??
- Od: 18 lut 2005, 01:13
- Auto: 323F BA Z5 '95
MATIZ M100 '00
Nie licząc świąt to 4 tyg pod rząd mam teraz zjazdy na studiach we wro. a wyjeżdżam zawsze w piątki wieczorem aby wstać na 7 na wykłady;) Także dla mnie weekend odpada. Ale np. w jakiś czwartek z chęcią bym się spotkał choćby w małym gronie. Może jakiś wypad na te kręgle by się udał, nie musimy wcale jechać wszystkimi autami tylko np. zapakować się w 2 
- Od: 17 sty 2009, 19:24
- Auto: 323F BA 1,5 + lpg
Panowie zróbmy tak! Ustalmy coś konkret is ei wreszcie spotkajmy.. w piątek ja nie mogę mam omówionego lakiernika. Ale w czwartek czemu nie... Jak dojdziecie do jakich wnioskow to dajcie znać na PM bo akurat na to forum zaglądam baaaardzo rzadko:) Powiedzcie tez czy mam brać auto czy tez nie
Jak by co jestem za:)
Fotografia Ślubna www.igordyjach.com
- Od: 25 gru 2007, 17:05
- Auto: 626 GW RF2A 99'
M6 GG RF7J 07'
M2 DE 1,5 MZR 10'
M3 BL 2.0 Disi 12'