ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
Witam wszystkich serdecznie.
Chciałbym zaprosić was na dwa wydarzenia.
Pierwszym jest III Nocna Jazda. Celem tej imprezy jest spotkanie w gronie miłośników Japońskiej motoryzacji oraz wspólny przejazd przez miasto (w godzinach nocnych)
Jak zwykle chcemy pokazać się z jak najlepszej strony, dlatego jest to przejazd kulturalny i w miarę zgodny z przepisami – Buractwu i brawurze dziękujemy!
Trasę przejazdu podam na miejscu (nie ujawniam wcześniej, żeby na trasie nie ustawili się niebiescy). Trasę zapewne zwieńczy wizyta na "torze" Ofiar Terroryzmu
Teraz trochę konkretów:
Miejsce spotkania – Parking pod Infosys'em (Łódź, Piłsudskiego 22)
Kiedy – o4.o8.2o12
O której – 22:00
Drugim wydarzeniem, są co tygodniowe spoty pod C.H.Tulipan w Łodzi (Piłsudskiego 94)
W każdy czwartek od godziny 18:00 spotkamy się, by podyskutować na temat modyfikacji, imprez...i wszystkiego tego co z motoryzacją związane.
Było by fajnie, gdyby tak jak kiedyś na tych spotach pojawiało się szersze grono miłośników motoryzacji z kraju kwitnącej wiśni.
Integracja pomiędzy japońskimi markami sprzyjała by organizacji imprez dla tej grupy (tak jak ma to miejsce w grupie VAG).
Zaproszenie, które tu zamieściłem, zostało również umieszczone na innych forach japońskich marek (nissanzone.pl, mazdaspeed, mitsumaniaki, Toyota klub)
Pozdrawiam i do zobaczenia
Chciałbym zaprosić was na dwa wydarzenia.
Pierwszym jest III Nocna Jazda. Celem tej imprezy jest spotkanie w gronie miłośników Japońskiej motoryzacji oraz wspólny przejazd przez miasto (w godzinach nocnych)
Jak zwykle chcemy pokazać się z jak najlepszej strony, dlatego jest to przejazd kulturalny i w miarę zgodny z przepisami – Buractwu i brawurze dziękujemy!
Trasę przejazdu podam na miejscu (nie ujawniam wcześniej, żeby na trasie nie ustawili się niebiescy). Trasę zapewne zwieńczy wizyta na "torze" Ofiar Terroryzmu
Teraz trochę konkretów:
Miejsce spotkania – Parking pod Infosys'em (Łódź, Piłsudskiego 22)
Kiedy – o4.o8.2o12
O której – 22:00
Drugim wydarzeniem, są co tygodniowe spoty pod C.H.Tulipan w Łodzi (Piłsudskiego 94)
W każdy czwartek od godziny 18:00 spotkamy się, by podyskutować na temat modyfikacji, imprez...i wszystkiego tego co z motoryzacją związane.
Było by fajnie, gdyby tak jak kiedyś na tych spotach pojawiało się szersze grono miłośników motoryzacji z kraju kwitnącej wiśni.
Integracja pomiędzy japońskimi markami sprzyjała by organizacji imprez dla tej grupy (tak jak ma to miejsce w grupie VAG).
Zaproszenie, które tu zamieściłem, zostało również umieszczone na innych forach japońskich marek (nissanzone.pl, mazdaspeed, mitsumaniaki, Toyota klub)
Pozdrawiam i do zobaczenia
- Od: 25 lip 2012, 13:47
- Auto: EG4
ja nie mogę.. albo na zdjęciu mam jakaś dziwną minę
albo znowu śmieję się tak, że mi się oczy w kreski zamieniają
c.d. fotek comming soon..

c.d. fotek comming soon..
-
Oldżitsu
nawet się sprężyłam i udało się
oto fotek ciąg dalszy
https://picasaweb.google.com/117427748604527818172/MazdaSpeedSpotWManu?authkey=Gv1sRgCKum6sOfwJmdygE

oto fotek ciąg dalszy
https://picasaweb.google.com/117427748604527818172/MazdaSpeedSpotWManu?authkey=Gv1sRgCKum6sOfwJmdygE
-
Oldżitsu
Bartg napisał(a):No własnie Korn zapodaj jakąś propozycję na PabianiceOlga mi wczoraj mówiła, że jakieś Hondy zbierają się też w nd w EPA, można zrobić wojne H vs M spotową
jesli hondy to pewnie pod C.H. Echo bo tam ich kilka razy widziałem lub pod carrefourem... i właśnie pod carrefourem chciałem zaproponowac naszego spota.
http://mapa.targeo.pl/,19,19.3731400,51 ... 53d79dd5e9
-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
KoRnFUN napisał(a):Bartg napisał(a):No własnie Korn zapodaj jakąś propozycję na PabianiceOlga mi wczoraj mówiła, że jakieś Hondy zbierają się też w nd w EPA, można zrobić wojne H vs M spotową
jesli hondy to pewnie pod C.H. Echo bo tam ich kilka razy widziałem lub pod carrefourem... i właśnie pod carrefourem chciałem zaproponowac naszego spota.
http://mapa.targeo.pl/,19,19.3731400,51 ... 53d79dd5e9
a co dalej w planie?
-
Ania_TM
Widzewianka_TM napisał(a):a co dalej w planie?
tak serio musze sie tam przejechac i zobaczyc jak sytuacja wyglada bo bylo tam boisko do siatki, plac zabaw, jakas gastronomia. ale teraz nie wiem jak to wyglada bo dawno tam nie bylem.
a jakie sa wasze oczekiwania na atrakcje???

moze jakies LODY??

-
Dawid
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
zjemy po drodze
a tak serio to ala Młynek, jakaś woda może, albo grillowe miejsce, żeby usiąść i pogadać

a tak serio to ala Młynek, jakaś woda może, albo grillowe miejsce, żeby usiąść i pogadać

-
Ania_TM
z oczekiwań to basen!
a tak serio, Mati ma rację.
Może by zrobić tak,że jak ktoś chce piwko wypić, to znajdzie się jakiś kierowca ?
I zbierzemy się na kilka aut? i byłoby grillowo/ spotowo/ procentowo
a tak serio, Mati ma rację.
Może by zrobić tak,że jak ktoś chce piwko wypić, to znajdzie się jakiś kierowca ?
I zbierzemy się na kilka aut? i byłoby grillowo/ spotowo/ procentowo
-
Ania_TM
woda jest i to spora laweczki itp tez sa zobacze jak miejsce na grilla ale mysle ze da sie rade. wiecej napisze jak sie zorientuje czyli koło weekendu
Grunt ze wreszcie sie udało WAS namowic na przyjazd
Grunt ze wreszcie sie udało WAS namowic na przyjazd
-
Dawid
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r