WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
dzieki wszystkim za spocik. miło było poznać nowe osoby 
- Od: 5 sie 2008, 12:32
- Auto: 323F BG 1.6 8V 91r.-Była
Obecnie MONDEO MK3 GHIA KOMBI :)
ANNA napisał(a):pinky napisał(a):ANNA ale jaka strefa prywatna?? Jest podane miejsce i godzina można podjechać pogadać i wyjaśnić bezpośrednio z siwusem co i jak. Tak jest prościej niż wylewać żale na forum.
Najpierw trzeba wiedzieć,że On będzie.Nie każdy ma tyle czasu i możliwości.Dzisiaj miałam go na tyle,żeby podjechać z Natolina do Młocin i z powrotem.Zależało mi na podkładkach.W domu na wszelki wypadek wszystko ustawiłam.Wystarczyło odpisać będę i mam lub nie.Chyba po to jest forum i pw,chyba że się mylę.
Wiadomość odczytałem ale już na odpisanie jakoś mi czasu zabrakło, nawet miałem je dziś dla Ciebie, sorry że tak wyszło.
W przyszły wtorek mnie nie będzie ale postaram się komuś przekazać je dla Ciebie.
Dzięki za spota, jak zwykle fajnie
podziękowania za spota
do miłego...
do miłego...
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Dziękuję za spota. Miło było poznać nowe osoby

Jak zawsze tamSiw-y napisał(a):tylko trochę komarów za dużo

-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
Dzieki za spota byłem pierwszy raz i napewno nie ostatni.Szkoda tylko ze tyle komarow ale dalo rade wysiedziec.
Do Nastepnego
Do Nastepnego
Loud Pipes Save Lives
- Od: 26 maja 2009, 15:47
- Auto: 323C Z5-DE
Na zdjęciu ładnie wygląda , ciekawe który właściciel ?Cukierek napisał(a):Mam wielką prośbę, czy ktoś w wolnym czasie przy okazji mógłby obejrzeć tego Xedosa:http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8756014
Najważniejsze aby sprawdzić w jakim stanie jest silnik bo wiadomo że koszta ew. remontu V'ki są większe od rzędówki.
MAZDA 6 MZR-CD EXCLUSIVE PLUS i parę innych gratów...
- Od: 6 paź 2008, 17:13
- Auto: MAZDA 6 165 KM 402Nm diesel
Lulu napisał(a):Kojot mówił że jak toś ma dziś ochote to niech bierze padline i wpada dzis do niego kolo 18-19 język
padlinę powiadasz??
jak mi przyszedł komp do auta, to mógłbym paść do niego tak po 19, a jak nie to może jutro czy innego dnia.
a swoja drogą to jak ma dla mnie czujnik to pasowałoby wpaść
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Lulu napisał(a):Kojot mówił że jak toś ma dziś ochote to niech bierze padline i wpada dzis do niego kolo 18-19
Hahah spoko zostało mi z wczorajszego niedoszłego Grilla, tylko pogoda dzis na Grilla średnia, chyba ze w garażu rozpalimy
Tez bym z chęcią zajrzał ale niestety niewiem gdzie to jest.Ale pewnie niedługo sie dowiem

Loud Pipes Save Lives
- Od: 26 maja 2009, 15:47
- Auto: 323C Z5-DE
ANNO weź pod uwagę, że nie każdy bywa codziennie na forum i nawet jeśli już zajrzy to nie zawsze może mieć tyle czasu aby każdemu odpisać. Do osób funkcyjnych takich jak Siwy czy ja pisze mnóstwo osób, poczynając od spraw błahych po poważne, nie zawsze jest czas aby wszystkim odpisać i nie wynika to wcale ani ze złej woli czy też lekceważenia kogokolwiek.
Jeżeli chodzi o Twoją propozycję odpoczynku, to pisałam już tutaj na forum, że pomysł bardzo mi się podoba, że dziękuję za podanie szczegółów i że na pewno coś zorganizujemy, ale w późniejszym terminie. W kwietniu był zlot w Koninie, w maju byliśmy w Białej, a nie każdy ma czas i kaskę żeby tak co chwilę wyjeżdżać. Tak więc w niedługim czasie – jak też ja będę miała trochę więcej wolnego czasu aby zająć się organizacją, na pewno temat weekendu MazdaSpeed podejmiemy.
Dziękuję za inicjatywę.
Jeżeli chodzi o Twoją propozycję odpoczynku, to pisałam już tutaj na forum, że pomysł bardzo mi się podoba, że dziękuję za podanie szczegółów i że na pewno coś zorganizujemy, ale w późniejszym terminie. W kwietniu był zlot w Koninie, w maju byliśmy w Białej, a nie każdy ma czas i kaskę żeby tak co chwilę wyjeżdżać. Tak więc w niedługim czasie – jak też ja będę miała trochę więcej wolnego czasu aby zająć się organizacją, na pewno temat weekendu MazdaSpeed podejmiemy.
Dziękuję za inicjatywę.

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
malutka napisał(a):Jeżeli chodzi o Twoją propozycję odpoczynku, to pisałam już tutaj na forum, że pomysł bardzo mi się podoba, że dziękuję za podanie szczegółów i że na pewno coś zorganizujemy, ale w późniejszym terminie. W kwietniu był zlot w Koninie, w maju byliśmy w Białej, a nie każdy ma czas i kaskę żeby tak co chwilę wyjeżdżać. Tak więc w niedługim czasie – jak też ja będę miała trochę więcej wolnego czasu aby zająć się organizacją, na pewno temat weekendu MazdaSpeed podejmiemy.
Nie w tym rzecz.Zależało mi na podaniu szczegółów na forum bo miałam sporo pytań na pw o mapkę dojazdu.Po prostu ludzie chcieli pojechać tam prywatnie.
malutka napisał(a):a nie każdy ma czas i kaskę żeby tak co chwilę wyjeżdżać.
No ! To teraz witam w klubie.
Właśnie dla tego bez informacji od Siwego nie grzałam na próżno z Natolina do Młocin.Ja szanuję cudzy czas i pieniądze.Gdybym znała Was lepiej to to drugie nie było by aż tak ważne.
LUDZIE,MYŚLCIE-TO NIE BOLI
!
Anna

Anna
- Od: 25 lut 2009, 20:41
- Auto: Mazda323f ,BJ , 2.0 DiTD
ANNA napisał(a):Zależało mi na podaniu szczegółów na forum bo miałam sporo pytań na pw o mapkę dojazdu.Po prostu ludzie chcieli pojechać tam prywatnie.
A to przepraszam, źle Cię zrozumiałam. Postaram się w najbliższym czasie wrzucić informacje które przesłałaś mi na maila, do pierwszego posta, tak żeby każdy miał informacje.

good girls go to heaven bad girls go everywhere...