WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
I jak klubowicze i forumowicze ? Wpadacie na warszawianke w niedziele czy zostawiacie nas bez dopingu ? 
-
Szalotka
MazDarek napisał(a):Ja mam jedną Wziąć to ją wezmę ale machał nie będę bo mi będzie przeszkadzać w grze
To wes ja
-
Szalotka
Witam wszystkich!
Chciałem się ofiacjalnie przywitać i podziekować za ostatniego spota. Wpadłem w ostatniej chwili ale było bardzo miło.
Mam nadzieje, że od tej pory wtorki wieczorem będę miał zajęte w dobrym towrzystwie 
Chciałem się ofiacjalnie przywitać i podziekować za ostatniego spota. Wpadłem w ostatniej chwili ale było bardzo miło.
- Od: 16 cze 2008, 20:13
- Auto: MX-3 1.6 98'
Korzystając z zaproszenia gromaćka chciałbym poinformować, że skromna grupa płocka ma chęci przyjechać do Warszawy i z pewnością to zrobi, a jeśli do tego dojdzie to poinformuję osobiście, albo wcale, po prostu się zjawimy w większym lub mniejszym składzie
Pozdrawiam
Michał
Pozdrawiam
Michał
gromaciek napisał(a):I jak klubowicze i forumowicze ? Wpadacie na warszawianke w niedziele czy zostawiacie nas bez dopingu ?
z chęcią bym zasilił te grono, ale niestety mam zjazd
innym razem
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
THOR napisał(a):Korzystając z zaproszenia gromaćka chciałbym poinformować, że skromna grupa płocka ma chęci przyjechać do Warszawy i z pewnością to zrobi, a jeśli do tego dojdzie to poinformuję osobiście, albo wcale, po prostu się zjawimy w większym lub mniejszym składzie
Pozdrawiam
Michał
Czekamy na was
-
Szalotka
pinky napisał(a):gromaciek weź wklej jakąś mapke gdzie to dokładnie jest??
nie mam mapki ale jest to na tylach basenu. wjazd od ulicy piaseczynskiej. pozdro pinky
-
Szalotka

Wreszcie będę w stanie pojawiać się częściej na spotach. Kupiliśmy Gosi nowa autko po Kaczuszce i nie będę musiał jej z pracy odbierać:
Siw-y będą potrzebne czerwone podkładki
Mam nadzieje że uda mi się ją wyciągnąć we wtorek.
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
Gibsong napisał(a):odbył się mini spot objazdowy, bardzo owocny
sii.... dzięki Panowie za spotkanie. Jutro wieczorem można coś powtórzyć bo odwiedził nas kolega z Wrocławia (Udesky – Octa TDI) i chce się spotkać...
Riki napisał(a):Jutro wieczorem można coś powtórzyć bo odwiedził nas kolega z Wrocławia (Udesky – Octa TDI) i chce się spotkać...
To dajcie mi znać co i jak... bo mam wolne po południe...
Tak przy okazji, to ogarnąć trzeba temat spota we wtorek.... Propozycje z poprzedniego tygodnia aktualne rozumiem...
Witam wszystkich
Juz po meczu. Niestety musimy przelknac gorycz porazki mecz zakonczyl sie wynikiem
Mazdaspeed.pl – Civicklub.pl 5 : 6. Do przerwy bylo 2 : 4. Druga polowa zaczela sie zle poniewaz dolozyli nam 2 bramki i bylo 2 : 6. na ok. 15 min. przed koncem zaczeliosmy odrabiac straty ale nie starczylo czasu i przegralismy 1 bramka. Nastepnym razem juz bedzie lepiej bo im blizej konca tym sie lepiej gralo Zaczelismy sie juz rozumiec na boisku a wczesniej bylo troche nerwowo i haotycznie. Ogolnie mecz byl dobry. Po rozmowie z po meczu prawdopodobnie za miesiac dojdzie do rewanzu i mysle ze uda nam sie zrewanzowac. Pozdro chlopaki i leczcie zakwasy Nastepnym razem juz bedzie lepiej bo zaczniemy technika jaka konczylismy a ona wlasnie przynosila rezultaty
Dziekujemy malej grupce za doping
Juz po meczu. Niestety musimy przelknac gorycz porazki mecz zakonczyl sie wynikiem
Mazdaspeed.pl – Civicklub.pl 5 : 6. Do przerwy bylo 2 : 4. Druga polowa zaczela sie zle poniewaz dolozyli nam 2 bramki i bylo 2 : 6. na ok. 15 min. przed koncem zaczeliosmy odrabiac straty ale nie starczylo czasu i przegralismy 1 bramka. Nastepnym razem juz bedzie lepiej bo im blizej konca tym sie lepiej gralo Zaczelismy sie juz rozumiec na boisku a wczesniej bylo troche nerwowo i haotycznie. Ogolnie mecz byl dobry. Po rozmowie z po meczu prawdopodobnie za miesiac dojdzie do rewanzu i mysle ze uda nam sie zrewanzowac. Pozdro chlopaki i leczcie zakwasy Nastepnym razem juz bedzie lepiej bo zaczniemy technika jaka konczylismy a ona wlasnie przynosila rezultaty
Dziekujemy malej grupce za doping
-
Szalotka