ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
No właśnie finanse
Jakby była duża kasa, można wszędzie jechać ;p
ale dobrze zabrać się do paru aut i zmniejszyć koszta paliwa chociaż

Jakby była duża kasa, można wszędzie jechać ;p
ale dobrze zabrać się do paru aut i zmniejszyć koszta paliwa chociaż
-
Ania_TM
Bartg napisał(a): balety nad Zegrzem, także to też warto będzie przemyślecNo ale to wypowiadajcie się jak widzicie plany na najbliższy czas
Ja wracam 6 sierpnia więc "alko-miro-auto-bez" będzie po 6 sierpnia

-
miro62
miro62 napisał(a):Widzewianka_TM napisał(a):No no dokładnie
Jestem za
albo tydzień po
Oczywiście po kolumnie dla Daniela trza się spotkać i spróbować trunków
-
Ania_TM
Widzewianka_TM napisał(a):Oczywiście po kolumnie dla Daniela trza się spotkać i spróbować trunków
Dla tego "bramka" musi być
-
miro62
jeżeli chcielibyście spływ to służę pomocą, jestem na miejscu mogę się zorientować jakie koszta takiej imprezy 
Wiem że można sobie spłynąć z Tomaszowa do Inowłodza a z powrotem przywożą żeby nie wiosłować pod prąd
bo aktualnie jestem na etapie poszukiwanie pracy więc mam masę wolnego czasu...
aczkolwiek w przyszłym tygodniu zaczynam szukać w Łodzi więc może i na tego spota wpadnę we wtorek jeśli będzie aktualny
Wiem że można sobie spłynąć z Tomaszowa do Inowłodza a z powrotem przywożą żeby nie wiosłować pod prąd
aczkolwiek w przyszłym tygodniu zaczynam szukać w Łodzi więc może i na tego spota wpadnę we wtorek jeśli będzie aktualny
- Od: 24 maja 2011, 15:20
- Auto: 323F BA 1.5 Z5
rutkowski0075 napisał(a):jeżeli chcielibyście spływ to służę pomocą, jestem na miejscu mogę się zorientować jakie koszta takiej imprezy
Jak dla mnie dużo fajniejsza opcja niż Uniejów. Ja bym się pisał. Zorientuj się jak z ceną bo jeśli oferta będzie dobra to więcej osób się przekona do pomysłu
Skrajnie Uprzedzony Kolega