WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Gibsong przyjezdza czesto w czwartki scierka 2.0 tylko chyba hatchback(5 drzwi) bordowa, wybebeszona, i zajefajnie bokami smiga:D
-
beso
hmmm ja dziś zwiedziłem cargo i spalarnie ale na spalarni poza psami nikogo nie było. przepraszam że ostatnio mało piszę ale tyle czasu ile mam poświęcam na rozmowach z kingą przez skayp ale napewno to nadrobie 
- Od: 5 sie 2008, 12:32
- Auto: 323F BG 1.6 8V 91r.-Była
Obecnie MONDEO MK3 GHIA KOMBI :)
Mieliśmy się wnikliwiej zająć ustaleniem miejsca, ale jakoś tak wyszło że mnie nie było i nie miałam czasu tego ogarnąć.
Kanie są fajnym miejscem, ale nadal obstawiam aby zostawić je na weekend, bo warto tam podjechać wcześniej, a nie o 19.
GM i CHW zostawiłabym na brzydką pogodę
A ponieważ najprawdopodobniej jutro będzie ładnie – proponuję Torwar.
Kanie są fajnym miejscem, ale nadal obstawiam aby zostawić je na weekend, bo warto tam podjechać wcześniej, a nie o 19.
GM i CHW zostawiłabym na brzydką pogodę
A ponieważ najprawdopodobniej jutro będzie ładnie – proponuję Torwar.

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
pinky napisał(a):Tak na jutro mówią plus możliwe opady więc może ustawić coś na pewniaka pod dachem??
To proponuje CH Wilenska
-
Szalotka
Ja odpadam. Padł mi przewód od chłodnicy i nie mam kiedy się tym zająć. Myślę że do przyszłego tygodnia się ogarnę. Do kogo należy granatowy lub czarny xed 6 na blachach WB...?
Jestem magiem posługuję się fragiem 
- Od: 6 sty 2008, 15:58
- Auto: 323f BA BP '95 –> Dupowóz Grandtour 2,2 klekot
ja postaram się być;)
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Pretorian napisał(a):To moze i ja bym sie jutro zjawil skoro juz mam wolne usmiech
Zapraszamy
Pretorian napisał(a):tylko gdzie to na torwarze jest?
Jak będziesz leciał z Grochowa mostem Łazienkowskim to zjeżdżasz na Ursynów (drugi zjazd) i na światłach w prawo następnie znowu w prawo na duuuuży parking pod hala Torwar

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
udanej pogody wam zycze:P bo z tego co widze to bedzie lalo
ja sobie siedze dzisiaj w hotelu na nocke
Pozdro!
-
beso
malutka napisał(a):Pretorian napisał(a):To moze i ja bym sie jutro zjawil skoro juz mam wolne usmiech
ZapraszamyPretorian napisał(a):tylko gdzie to na torwarze jest?
Jak będziesz leciał z Grochowa mostem Łazienkowskim to zjeżdżasz na Ursynów (drugi zjazd) i na światłach w prawo następnie znowu w prawo na duuuuży parking pod hala Torwar
Dobra, nie wiem co mi sie wczoraj ubzduralo z tym Torwarem
- Od: 9 kwi 2008, 21:21
- Auto: 323F (BA) 1.5i 16V '96
Po pierwsze chciałbym się przywitać ze wszystkimi, a po drugie zgłosić swoją obecność na spocie na Torwarze
Ps. w czwartek spotkałem kolegę z Mazdaspeed na spalarni, który podszedł do mojej mx-3 i zaprosił na spota, tylko niestety zapomniałem nicka, może się ktoś przyzna ?
Ps. w czwartek spotkałem kolegę z Mazdaspeed na spalarni, który podszedł do mojej mx-3 i zaprosił na spota, tylko niestety zapomniałem nicka, może się ktoś przyzna ?
- Od: 14 maja 2009, 23:28
- Auto: Mazda mx-3 1.6 107km 1996
kostuch napisał(a):a po drugie zgłosić swoją obecność na spocie na Torwarze
Zapraszamy. Tą osobą był Gipsong, też byłem stałem niedaleko i obserwowałem Twoje poczynania. Nawet nieźle Ci z tą tigrą poszło
Na Torwarze sie prawdopodobnie pojawie.
Ostatnio edytowano 19 maja 2009, 17:49 przez Giero, łącznie edytowano 2 razy
Sprzedam felgę alu pięcioramienną rozstaw 4x100 http://img195.imageshack.us/i/img4118a.jpg
- Od: 26 cze 2007, 11:37
- Auto: S40 T4
Kto jest w posiadaniu klubowego G-Techa, którego kiedyś mieliśmy w Warszawie ?