ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
Ppaciek kiedy na kreske sie ustawiamy? Rozruszamy nasze stada 88 koni:d???
My 323F : viewtopic.php?f=312&t=142302
- Od: 3 kwi 2012, 20:26
- Auto: Mazda 323F BA, 1.5 16V Z5, 98r
Dr.Hardcore napisał(a):Ppaciek kiedy na kreske sie ustawiamy? Rozruszamy nasze stada 88 koni:d???
Panie, do czaterii
ppaciek napisał(a):Jednak się nie wyrobiłem. Do domu wróciłem dopiero 10 min temu..
Może następnym razem![]()
Btw. Zdjęcia z Nocnego – spokoFajny "gokart"
To była Formula 1 !
hmm no właśnie na pogaduchy to do czaterii
a ja się zapytuję jakie są ustalenia co do wyjazdu na zlot w Rykach?
ustalono już o której zbiórka i gdzie i w ogóle bo doszły mnie słuchy, że frekwencja dramatyczna
a ja się zapytuję jakie są ustalenia co do wyjazdu na zlot w Rykach?
ustalono już o której zbiórka i gdzie i w ogóle bo doszły mnie słuchy, że frekwencja dramatyczna
-
Oldżitsu
- Od: 3 lis 2011, 00:49
- Auto: Mazda 6, chipowany diesel :)
Ustalenia są...
Niech Bartek jako PR poda jak będzie na forum potem.
Frekwencja hmm, napisze swoją wypowiedź w tym temacie, jak wrócę z pracy...
Jak widać nie ma sensu robić spota w niedziele, bo nie ma kto przyjechać. Smutne, ale prawdziwe..
Niech Bartek jako PR poda jak będzie na forum potem.
Frekwencja hmm, napisze swoją wypowiedź w tym temacie, jak wrócę z pracy...

Jak widać nie ma sensu robić spota w niedziele, bo nie ma kto przyjechać. Smutne, ale prawdziwe..
-
Ania_TM
Zbiórka na zlot o 3:30 na Shellu na Dąbrowskiego, czekamy około 15 minut aż wszyscy się zbiorą, wezmą kawę czy coś tam ewentualnie na stacji i ruszamy. Postój jeden maxymalnie dwa w trasie, bo musimy być na 8-8:30 na miejscu.
Co do spota no to coz, skoro nie ma chętnych do przyjeżdżania w niedzielę to na okres letni zrezygnujemy ze spotów niedzielnych i zostaniemy przy spotach wtorkowych co dwa tygodnie, mogą być na przemian manu/hala. Nawet większość nie piszę będę/nie będę/może będę, więc chyba nie ma sensu przyjeżdżać i stać w 4-5 osób, bo równie dobrze możemy się w takową niedzielę zgadać telefonicznie i umówić się na posiedzenie w jakimś ogródku czy coś, zamiast organizować specjalnie spota, bo jak widać nie ma za bardzo dla kogo.
Co do spota no to coz, skoro nie ma chętnych do przyjeżdżania w niedzielę to na okres letni zrezygnujemy ze spotów niedzielnych i zostaniemy przy spotach wtorkowych co dwa tygodnie, mogą być na przemian manu/hala. Nawet większość nie piszę będę/nie będę/może będę, więc chyba nie ma sensu przyjeżdżać i stać w 4-5 osób, bo równie dobrze możemy się w takową niedzielę zgadać telefonicznie i umówić się na posiedzenie w jakimś ogródku czy coś, zamiast organizować specjalnie spota, bo jak widać nie ma za bardzo dla kogo.
Bartg napisał(a):Co do spota no to coz, skoro nie ma chętnych do przyjeżdżania w niedzielę to na okres letni zrezygnujemy ze spotów niedzielnych
Widzewianka_TM napisał(a):Frekwencja hmm, napisze swoją wypowiedź w tym temacie, jak wrócę z pracy...
Ja byłem, trochę spóźniony, ale odmeldowałem się telefonicznie Bartkowi
- Od: 4 paź 2011, 09:17
- Auto: Mazda 3 BK 1.6 MZR
Wiem, bo Mati cię widział jak jechałeś.
Kiedyś na forum to pisali ludzie, że będą na spocie, albo nie, albo spóźnią się.
A w ostatnim czasie tak jakby wg mnie, zainteresowanie spotami spadło..
Kiedyś na forum to pisali ludzie, że będą na spocie, albo nie, albo spóźnią się.
-
Ania_TM
hmm... może przez sezon letni taka mizerna frekwencja
i może to nie głupi pomysł żeby ze spotów niedzielnych zrezygnować na czas wakacji... eehhh
"źle się dzieje w państwie duńskim.."
i może to nie głupi pomysł żeby ze spotów niedzielnych zrezygnować na czas wakacji... eehhh
"źle się dzieje w państwie duńskim.."
-
Oldżitsu
No zobaczymy, do następnego spota trochę czasu, na zlocie też będzie okazja o tym pogadać, trzeba jakiś kompromis wypracować wspólnie co do miejsc spotkań i terminów, tak żeby chociaż te 10 aut przyjechało 

leitowdz napisał(a):fajny ten nocny zlot był, szkoda że nie mogłem pojechać
ja też żałuję, że nie mogłam być ale tak jakby byłam poza zasięgiem hehehe
BTW Adam do twarzy Ci w niebieskim
Gratuluję nowej tabliczki

-
Oldżitsu
Widzewianka_TM napisał(a):Kiedyś na forum to pisali ludzie, że będą na spocie, albo nie, albo spóźnią się.
No ja niestety od rana latałem po sklepach i szukałem umywalki i szafki pod nią, jak tylko wróciłem szybki obiad i do Głowna poleciałem z zaproszeniami. Nawet nie miałem czasu do komputera usiąść, zresztą nie wiedziałem czy się w ogóle wyrobię.
Jeśli chodzi o spoty, może faktycznie powinniśmy raz na dwa tygodnie, umawiać się na gokarty, frajda pewnie ogromna (ja bardzo chętnie bym pojeździł
- Od: 4 paź 2011, 09:17
- Auto: Mazda 3 BK 1.6 MZR
Takie małe ogłoszenie praafialno-zlotowe
Zabieram ze sobą moją butlę 5kg z gazem i patelnią więc jak będą chętni na ciepłe śniadanie to zróbcie zakupy
Co do alko jakoś się zgadujemy na jeden smak czy każdy po swojemu browary/Vodka ?
Ania wrócił do Ciebie toster czy brać swój ?
Zabieram ze sobą moją butlę 5kg z gazem i patelnią więc jak będą chętni na ciepłe śniadanie to zróbcie zakupy
Co do alko jakoś się zgadujemy na jeden smak czy każdy po swojemu browary/Vodka ?
Ania wrócił do Ciebie toster czy brać swój ?
Gdy ci smutno, gdy ci źle, odpal Vałke przejedź się
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
Best ET 16,654 – Konin 11' 16,291 – Ryki 11' w deszczu
15,95 – Kąkolewo 14'
-
Cierpliwy
- Od: 25 kwi 2008, 18:29
- Auto: silniki rzędowe są nudne
Mazda 323F BA KL 94'
Oldżitsu napisał(a):leitowdz napisał(a):fajny ten nocny zlot był, szkoda że nie mogłem pojechać
ja też żałuję, że nie mogłam być ale tak jakby byłam poza zasięgiem hehehe
BTW Adam do twarzy Ci w niebieskim![]()
Gratuluję nowej tabliczki
A dziękować, Tobie również
- Od: 3 lis 2011, 00:49
- Auto: Mazda 6, chipowany diesel :)
Śniadanie dobry pomysł , jak rok temu.
A potem grill.
Nie wiem ale chyba węgla/ brykietu nie ma?
Jajka to kupimy po drodze
łiiiii piątek coraz bliżej
A potem grill.
Nie wiem ale chyba węgla/ brykietu nie ma?
Jajka to kupimy po drodze
łiiiii piątek coraz bliżej

-
Ania_TM