BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Hate_Me mi to mardzej przypomina następnce Celicy
Przynajmniej po przednich światłach 
Nie nie prędkość była O.K., tylko zakręt był za ciasny.
www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
- Od: 19 wrz 2009, 20:08
- Auto: była Mazda 323F BA 1,5 Z5 LPG jest auto na "F' 2,0 16V
karaś napisał(a):sq2jul napisał(a):czy to nie Karaś na tym zdjeciu?
oj Julek, Ty gnido dworska, poczekaj do jakiegos spotu pod tesco na gokartach,to wrocimy do tematy
nawet nie podobne do mnie to zwierze
ja tylko slyszalem opowiesci o Karasiu dlatego zdanie ma ton pytajacy
btw. dzieki za spota

Dzia za spota
melduję, że przeżyłam podróż z Suloo aczkolwiek trauma zostanie
Pit wymiatał RX'em
, w końcu pomacałam Miatkę Dagmary (mam nadzieję, że szybko Ci minie
) i tak się nażarłam, że pewnie nie zasnę 
Pit wymiatał RX'em

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Szkoda ze nie wpadliśmy wszyscy do Mc'D na pewno by sie ucieszyli na taka kolejkę przed kasami.
mily200 3-jeczka ładna ładna, no i biała strzała też hałasu narobiła
mily200 3-jeczka ładna ładna, no i biała strzała też hałasu narobiła
Ostatnio edytowano 11 lis 2009, 23:30 przez Pa1nkiller, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 20 paź 2009, 15:41
- Auto: Mazda 6, 2002 2,0 Benzyna+LPG
Pa1nkiller napisał(a):chałasu

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
Cicho już poprawiłem 

- Od: 20 paź 2009, 15:41
- Auto: Mazda 6, 2002 2,0 Benzyna+LPG
Pa1nkiller napisał(a):Cicho już poprawiłem
No już, cichaj, nie rób scen
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
Dziekuje ze tak licznie przyjechaliscie na spocik, nasze zgromadzenei nabiera coraz wiecej barw i niespodziewanych obrotow spraw
Prosilbym tylko ze swojej strony jako osoba moralizująca w tym dziale o zluzlowanie w temacie dokuczania nowym uzytkownikom (tzn mozecie ale tylko w stosunku do ravestaton bo dlugo helmuatmi jezdzil
), oraz z drugiej strony nie przejmowaniem sie docinkami, kazdy przez to przechodzil a po dwoch spotach juz nie bylo tematu 
Less roof, more fun

aha – to wychodziloby, ze jeszcze jeden spot i zapomnicie o czosnku 
sq2jul napisał(a):aha – to wychodziloby, ze jeszcze jeden spot i zapomnicie o czosnku język
Dokonanie, to tzw prawo drugiego spota. Na trzecim to juz ty bedziesz nowe ksywy przydzielał
Btw. ADHD mial chyab dostac jakas nowa xywe? Zapomnialem co to bylo :/
Less roof, more fun

Fiveopac napisał(a):ADHD mial chyab dostac jakas nowa xywe? Zapomnialem co to bylo :/
jezeli mnie pamiec nie myli to mial to byc 'tytanowy Janusz'. Chociaz nie... czekaj czekaj.. nie przypadkiem 'molibdenowy Mateusz'??
Betonowy Łukasz
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uZBDTx5L9xs&hl=pl&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/uZBDTx5L9xs&hl=pl&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/uZBDTx5L9xs&hl=pl&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/uZBDTx5L9xs&hl=pl&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
oo wlasnie! zapomnialem o betonowym Łukaszu!! 

dziękuje wszystkim za przybycie, witam nowe twarze
oświetlenie pod tesco też miało dzisiaj święto, więc fotki słabe
po ostrych docinkach (słyszałem) ze strony Dagmary i po minie Arka domyślam się,
iż nie lubią zabawy w kurczaka (to tylko żarty)
obiecuję już nie żartować i proszę o to całą ekipę bydgoską
aby też zaniechali żartów na ten drażniący ich żółty temat
proszę o wybaczenie (pokutę juz sobie wybrałem) i więcej luzu
oświetlenie pod tesco też miało dzisiaj święto, więc fotki słabe

po ostrych docinkach (słyszałem) ze strony Dagmary i po minie Arka domyślam się,
iż nie lubią zabawy w kurczaka (to tylko żarty)
obiecuję już nie żartować i proszę o to całą ekipę bydgoską
aby też zaniechali żartów na ten drażniący ich żółty temat
proszę o wybaczenie (pokutę juz sobie wybrałem) i więcej luzu
dziękuję wszystkim za spota... co prawda jeszcze bez mx'a ale zawsze
miło było was wszystkich poznać...
nawróciłem się w końcu niee
to jest następca Toyoty Corolli AE86 tzw Hachiroku
miło było was wszystkich poznać...
Fiveopac napisał(a):tzn mozecie ale tylko w stosunku do ravestaton bo dlugo helmuatmi jezdzil język
nawróciłem się w końcu niee
People_Hate_Me napisał(a):sory ze tak troche do poprzedniego wątku ale czy przypadkiem nie to cudo jest nastepca supry http://www.autokrata.pl/artykul/coupe-t ... 011-r-7178 tylko wspomniane przez was LF-A ?
to jest następca Toyoty Corolli AE86 tzw Hachiroku

- Od: 8 paź 2009, 11:09
- Auto: evo9
Dzięki świta za liczne przybycie
Powiem tyle – montanka dziewczyno nabierz trochę dystansu do siebie i jajecznicy, bo normalnie wrzodów żołądka się nabawisz. A w tak młodym wieku to głupawo trochę przecież
Kandydatowi nie przystoi pokazywanie środkowego palca władzy
oj nie przystoi. W nagrodę przygotowujesz merytorycznie i logistycznie następnego spota – masz wolną rękę co do czasu (jakiś logiczny termin) i miejsca
(...) Przepraszam, że nie mogłem wsunąć z Wami coś w Kentucky Fried Chicken, czy tam innego McChicken'a – trochę już byłem zmęczony
Dawać foty 

Pit napisał(a):Dawać foty
Ślepy?! spojrz dwa posty wyzej
montanka jezeli tak bardzo Cie to boli to ja juz tez nie bede robil sobie jaj. Myslalem, ze wszyscy podchodzimy z dystansem do tego typu docinek. Takze peace&love&rock'n'roll
sq2jul napisał(a):Ślepy?! spojrz dwa posty wyzej
Mało, ryży Julianie
Pit napisał(a):sq2jul napisał(a):Ślepy?! spojrz dwa posty wyzej
Mało, ryży Julianie
a co Ty taki zachłanny chwatki Piotrusiu?