WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo

Zloty, spoty i spociki. Dział przeznaczony do planowania i przeprowadzania spotkań naszej społeczności.

Postprzez Szalotka » 11 maja 2009, 11:17

rxwawa napisał(a):daleko jak dla niektórych proponuje Powsin, las kabacki

moze byc. Ci co maja blisko na mlociny niech tez pojezdza troche po warszawie :)
Szalotka

Postprzez malutka » 11 maja 2009, 11:24

ooo Kojot ma dobrą propozycje :D zabierz tylko grilla ;)
Obrazek
good girls go to heaven bad girls go everywhere...
bad girl ;)
Forumowicz

Od: 6 maja 2006, 12:20
Auto: マツダ MX-6 2.0 FS '92

Postprzez Giero » 11 maja 2009, 12:20

PLaster napisał(a):a czy ktoś by mnie przygarnął i podwiózł na spota?

PLaster – noproblemo. Zagadaj na gg to sie ustawimy
Sprzedam felgę alu pięcioramienną rozstaw 4x100 http://img195.imageshack.us/i/img4118a.jpg
Forumowicz

Od: 26 cze 2007, 11:37
Auto: S40 T4

Postprzez beso » 11 maja 2009, 12:35

malutka na polach zawsze mozna wjechac od wawelskiej i tam jest duzo miejsca, a co do tego ze cieplej to bym sie zastanawial, bo ostatnio sama stwierdzilas ze chlodno jest :P a zawsze mozemy przeciez postac tak samo jak na torwarze wiec ja nie widze nic przeciwko... poprostu denerwuje ,mnie to ze na 4 spoty trzy sa po drugiej stronie wisly a jeden po praskiej czyli kobylka, mozemy tez w promce sie ustawic bo jednak wieczory nie sa tak cieple, a na 4 spoty mozemy jeden zrobic pod zadaszeniem i dobrze sie pobawic i posmiac, moze byc tez parking pod realem na ostrobramskiej... Malutka tylko zawsze co zaproponuje to jest komentarz "ale to daleko, trzeba przez wisle jechac..." – wtedy mnie wkurza wszystko bo gdzie tu sprawiedliwosc... a ja nie mam pretensji do Ciebie czy Siwego bo wiem ze nie latwo byc PR, Pozdrawiam, ja juz swoja madzia nie podjade bo mam pekniety tlok :(
beso

Postprzez Trolix » 11 maja 2009, 12:48

rxwawa napisał(a):jak tom trolix doszedłeś do siebie

:D
Forumowicz

Od: 27 cze 2008, 11:40

Postprzez Riki » 11 maja 2009, 12:50

Fajnie że coś w końcu ustalone... :) i dobra miejscówka. Zrobię wszystko aby być. Tomek wezmę dla Ciebie części jakbym miał wpaść....
mazparts.pl
Firma

Od: 29 sty 2004, 21:48
Auto: 626 GE KL '94

Postprzez Aidan » 11 maja 2009, 12:54

Cześć Malutka :D
Jak pod nosem mi robicie spota to trudno abym się nie pojawił ;)

Do zobaczenia.
Forumowicz

Od: 9 mar 2006, 11:38
Auto: MX-3 2.0 V6 KF
6 GH 2.0 DISI

Postprzez Don Corleone » 11 maja 2009, 13:01

Ło Matko to ty Aidan żyjesz?
<lol>

Mnie dawno nie było to się wreszcie też zjawię :)
Padre
Forumowicz

Od: 26 sty 2007, 11:14
Auto: BA KF->NB BP->FE 13B

Postprzez malutka » 11 maja 2009, 13:09

beso napisał(a):Malutka tylko zawsze co zaproponuje to jest komentarz "ale to daleko, trzeba przez wisle jechac..."

jak pisałam już wyżej – wszystkim nie dogodzisz i zawsze ktoś powie, że za daleko, za brudno, za zimno, za ciepło i cholera wie co jeszcze...
Każda propozycja się liczy – Kojot rzucił Powsin o którym kompletnie zapomniałam, a jest dobrym miejscem ...

Aidan :D <spoko>
Obrazek
bad girl ;)
Forumowicz

Postprzez Gib » 11 maja 2009, 13:12

czy spot jest na tym klepisku co w zeszłym roku, czy w jakimś innym miejscu?
Stała pod ścianą prężąc kakao
Forumowicz

Od: 28 sie 2007, 18:09
Auto: rower składak 1.8t

Postprzez rxwawa » 11 maja 2009, 13:13

a jak chcecie to wpadajcie na grilla dzisiaj ja zaraz jadę do kobyłki i tam siędę do późna, składam pitowi mazdę, jak coś to dzwońcie
SILNIK WANKLA OD A-Z ! WSZYSTKIE Japońce
Naprawa, tuning, skup i sprzedaż!
https://www.facebook.com/kojotgarage
668 824 980 – Kojot
www.kojotmagazine.pl
-------------------------------------------------
Zielonka k/ Warszawy
ul. Paderewskiego 2
Firma

Od: 14 paź 2007, 20:25
Auto: Eunos Cosmo 3Rotary --RX 7 FC Turbo --RX 8 Turbo Renesis

Postprzez beso » 11 maja 2009, 14:10

malutka spoko ja nic nei mowie juz... tylko chcialbym czasami aby bylo tak ze i my zaoszczedzimy na paliwku.. nic nie powiem juz o miejscowkach bo to nie ma sensu, jak bede mogl to bede przyjezdzal, choc nie wiem czym narazie, tylko moze lepiej na przyszly miesiac zrobic ankiete z kilkoma miejscowkami i wybrac 4 najwyzej punktowane, to byloby sprawiedliwe... a nie tylko tam gdzie komu blizej... bo to jest nie fer... bo nei raz proponowalem to i tak zle... wiec sorry malutka ze zaczalem ale z tego co wiem nie tylko ja mam "ale"....
beso

Postprzez malutka » 11 maja 2009, 14:40

beso napisał(a):a nie tylko tam gdzie komu blizej...

hmm nie przypominam sobie żeby spoty robione były pod kogoś – wręcz staram się aby były z każdej strony miasta, tak żeby każdy choć raz miał bliżej... Mogę zrobić ankietę -specjalnie dla Ciebie – zobaczysz ile to daje ;) Tylko proszę zaproponuj na co mamy w tej ankiecie głosować...
Obrazek
bad girl ;)
Forumowicz

Postprzez beso » 11 maja 2009, 14:47

nie no rewelka, bo jakbys zauwazyla to jeszcze na pradze nie bylo... wiec nie kazda bo i w mojej oklicy tez nie.. spoko zrobie liste i Ci wysle na PW oki ??
beso

Postprzez Szalotka » 11 maja 2009, 15:36

Jesli chodzi o spota po drugiej stronie wisly na powietrzu to dobre miejsce jest nad jeziorkiem na goclawiu. tkz. balaton. Tez mozna grila urzadzic tam. Jest tam calkiem przyjemnie :) malutka jak sie krecisz po grochowie to w wolnej chwili mozesz obczaic miejscowke :)
Szalotka

Postprzez malutka » 11 maja 2009, 15:41

beso napisał(a):nie no rewelka, bo jakbys zauwazyla to jeszcze na pradze nie bylo...

aha, czyli mam zacząć organizować spoty w każdej dzielnicy miasta? :D nie przesadzasz troszeczkę?
po praskiej stronie Wisły są organizowane spotkania – choćby w CH Wileńska, czy u Kojota do którego masz bliżej
co jakiś czas GM żeby ursynowiaki i pruszków miał blisko, czasem też CH Bemowo – wtedy żoliborz i yelonki mają niedaleko...
Pod Torwar praktycznie każdy ma tyle samo, na Młociny wszyscy mają daleko...
nie popadajmy w skrajności – jakoś niektórzy potrafią się pojawić zarówno na spocie który jest blisko nich jak i gdzieś dalej nie robiąc z tego problemu...

gromaciek dzięki za wypowiedź wnoszącą coś do tematu :D mniej więcej kojarzę o które miejsce Ci chodzi, ale na pewno tam podjadę sprawdzić co i jak :D
Ostatnio edytowano 11 maja 2009, 15:49 przez malutka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
bad girl ;)
Forumowicz

Postprzez Szalotka » 11 maja 2009, 15:43

Wow :) widac ze wesolo sie robi z tymi spotami :D

ok malutka. Sprawdz, sprawdz. Dobre miejsce. Co jakis czas mozna tam z organizowac spocik :)
Szalotka

Postprzez ANNA » 11 maja 2009, 16:15

Sorki.Na chwilkę zmienię temat.Wydawało mi się,że ktoś może być w potrzebie...,ale jeśli to takie śmieszne,to nie będę wrzucała takich postów.Każdy ma potrzeby,a nie każdemu kas...z...ka spada z nieba.
cyt....Jest ogłoszenie,może kogoś zainteresuje.Dorywczo zatrudnię złotą rączkę 15zł/h usmiech . Zalesie Górne tel.512-461-692 usmiech
cyt....Złota rączka, Pan do wszystkiego... oczko hihih
Może źle zrozumiałam dygresję.Jeśli tak to z góry przepraszam. :)
Jest wielu PANÓW,ale nie przeżyją bez PANÓW-ZŁOTA RĄCZKA. :(
LUDZIE,MYŚLCIE-TO NIE BOLI !!!
Anna
Forumowicz

Od: 25 lut 2009, 20:41
Auto: Mazda323f ,BJ , 2.0 DiTD

Postprzez beso » 11 maja 2009, 16:17

spoko malutka, juz sie nie udzielam, bo widze ze mnie nie rozumiesz.... wilenski byl raz i to wszystko, kobylka to tez nie blisko, czemu nie real(parking) lub promka?? to mnie zastanawia, jestem za pomyslem gromacka, chociaz juz na spot teraz chyba dlugo swoje nie przyjade
beso

Postprzez malutka » 11 maja 2009, 16:32

beso napisał(a):bo widze ze mnie nie rozumiesz....

staram się zrozumieć, ale jak mi piszesz że spota nie było jeszcze na pradze, to mnie rozwala...idąc takim trybem myślenia to znalazłoby się pewnie kilka osób z różnych innych dzielnic, w których spota nie było...
to Ty troszeczkę gubisz sens...
beso napisał(a):kobylka to tez nie blisko

wybacz, ale spotów pod twoim domem robić nie będę...chwalisz się jak to się ścigasz po całej warszawie, ile to nie wydajesz na benzynę, a żal Ci na spota podjechać za wisłę?? wybacz...

beso napisał(a):wilenski byl raz i to wszystko

najwyraźniej ty byłeś raz...

beso napisał(a):czemu nie real(parking)

bo jest wiecznie zajbany
Obrazek
bad girl ;)
Forumowicz