BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Piotruś napisał(a):kurcze szkodnik, późno spać chodzisz
po pracy
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
szkodnik_byd napisał(a):... no chyba ze dostane zchemat montarzu silownika w tylnej klapie to pobawie sie tym no ale nic na razie piotr o mnie zapomina
sorry Krzyś

biegunowość siłownika jest związana z kierunkiem jego pracy –> siłownik ciągnie: zielony plus, niebieski minus; odwrotnie pcha (chyba)
Piotruś napisał(a):sorry Krzyś mam sklerozę nie leczoną od czasu skończenia studiów
dzieki wielkie
no juz wrocilem autko juz na finiszu alarm gotowy w 90% ale klapa jeszcze nie zrobiona za to juz komplet kabli mam pociagniety do tylu wiec jutro moze w czwartek sie bede bawic 
normalnie forum umarlo weekendowo majowa smiercia
nic niech bedzie i tak ze wszyscy sie juz na konin szykuja 
szkodnik_byd napisał(a):normalnie forum umarlo weekendowo majowa smiercianic niech bedzie i tak ze wszyscy sie juz na konin szykuja
święta szkodnik, święta
Pozdrowienia że Żnina właśnie jestem na koncercie w kościele i mi się nudzi okropnie nie mam co że sobą zrobić najchętniej pogrzebal bym sobie przy autku ale niestety nie mogę więc chociaż na forum poszaleje a tak przy okazji Piotr jak tak felgi będą na Konin czy się nie wyrobia
szkodnik_byd napisał(a):nic niech bedzie i tak ze wszyscy sie juz na konin szykuja
Zebys wiedzial juz przed wczoraj zabralismy sie za czyszczenie i pielegnacje madzi wraz z panem siarownym wiec nie ma lekko

- Od: 7 lut 2007, 22:32
- Auto: Niemiecki tylny napęd:P
może w niedziele ostateczne rozgrzanie naszych mazd
taka pseudo traska
z innej beczk w pon i wtorek mam od 14 czas na to żeby gdzieś skoczyć i sprawdzić dlaczego nie mam długich świateł i naprawe żeby one były, może mi ktoś pomóc gdzie mogę się udać żeby mi to ekspresowo i tanio zrobili
prosze o info bo w trase wypadało by mieć długie światła 
z innej beczk w pon i wtorek mam od 14 czas na to żeby gdzieś skoczyć i sprawdzić dlaczego nie mam długich świateł i naprawe żeby one były, może mi ktoś pomóc gdzie mogę się udać żeby mi to ekspresowo i tanio zrobili
ja tam w elektryce raczej sam grzebie dobry probnik (albo probnik) i jedziesz schemat znajdziesz w pioscie gofneta i juz, test-test a przyczyn moze byc wiele przelacznik przekaznik bezpiecznik zasniedziale kostki brak masy (choc to by i dzienne slabo dawaly) takze sprawdz sobie autko sprawdz
smiechu napisał(a):Zebys wiedzial juz przed wczoraj zabralismy sie za czyszczenie i pielegnacje madzi wraz z panem siarownym wiec nie ma lekko
Święta racja panie śmiechu madzie są czyszczone... Wczoraj całą podsufitówke wyczyściłem:) U mnie to wygląda jak bym robił wiosenne porządki:P
Chłopaki a co do jakiegoś małego spotu to można się spotkać w niedziele i pogadać przed wyjazdem do Konina. To jak niedziela 15?? Pisać wszystkie za i przeciw:P Pozdrawiam Panowie:*
- Od: 5 lut 2007, 22:49
- Auto: Mazda 3
siara88 napisał(a):...niedziela 15
...mam służbowy wyjazd
Spoko, moze byc niedziela 15 na łuczniczce, natomiast nie dam rady jechac na pas, poniewaz jestem umowiony na 16. Ale gtecha moge wam podrzucic.
Pasuje wszystkim termin?
Pasuje wszystkim termin?
Ostatnio edytowano 4 maja 2007, 17:16 przez Fiveopac, łącznie edytowano 1 raz
Less roof, more fun