Wielka Brytania – spotkania regionalne
no baaa .... od wczoraj w pracy
wczoraj troche mialem urwanie glowy chociaz nie az tak mocno jak ostatnio a to dlatego ze sobie maile sprawdzalem wieczorkiem z polski
no a dzisiaj juz powoli wracam do normy i zaczyna sie znowu leniuchowanie hehe
madzia po raz kolejny sie dobrze spisala na trasie
nic tylko ja na trasy wyjezdzac hi hi
glowasiek napisał(a):nic tylko ja na trasy wyjezdzac
oj tak masz racje

glowasiek napisał(a):my nie skorzystamy bo za dalekoo ale dziekujemy za zaproszenie no i udanego grillowanka
no wlasnie... fajna sprawa dla mazdy
i nie mow, ze 50mil to daleko
Arkana , Captur , Mii
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
byly: 323, Tribute, M6, M2, M5, Toledo, Mii, Rapid...
dzieki za zaproszenie , ale juz zapowiedzialem moim dziewczynom ze w ta sobote odwiedzamy Safari Park (juz sie nie moga doczekac
)
P.S. 67igor1 – jak tam nasz nastepny spocik "warunek konieczny: minimum 10 samochodow"
P.S. 67igor1 – jak tam nasz nastepny spocik "warunek konieczny: minimum 10 samochodow"
adamb napisał(a):jak woburn, to 10min odemnie, koniecznie odwiedz malpy przetestuja ci auto dokladnie
no dokladnie tam, zobacze o ktorej skonczymy najwyzej podjade (mozesz wyslac adres na PW
a i moja sie uparla ze idziemy pieszo nie autem , chyba ze mozna tak i tak.
krystiano napisał(a):adamb napisał(a):jak woburn, to 10min odemnie, koniecznie odwiedz malpy przetestuja ci auto dokladnie
no dokladnie tam, zobacze o ktorej skonczymy najwyzej podjade (mozesz wyslac adres na PW)
Pieszo nie można, a już tym bardziej nie w sekcji z lwami
Prawdziwy mężczyzna powinien posiadać wał a nie jakieś tam przeguby :P
- Od: 16 lis 2003, 12:35
- Auto: CLS320 CDI
RULES napisał(a):krystiano napisał(a):adamb napisał(a):jak woburn, to 10min odemnie, koniecznie odwiedz malpy przetestuja ci auto dokladnie
no dokladnie tam, zobacze o ktorej skonczymy najwyzej podjade (mozesz wyslac adres na PW)
Pieszo nie można, a już tym bardziej nie w sekcji z lwami
przekaski zawsze mile widziane, prawie jak "mcdrive" tyl ze lwy by mialy uczte
- Od: 22 kwi 2010, 22:55
- Auto: Biale
Ja ostatnio kupilem TomTom VIA Live 120 EU za dobre pieniadze znalazlem na ebayu. Live Service na rok za FREE, Polecam.krystiano"[quote="krystiano napisał(a):P.S. panowie chce kupic nawigacje – co polecacie
ja mysle ze TOMTOM'a najlepiej, z uwagi na to ze maja najlepsze,najdokladniejsze mapy (no moze nie na polske) no i bardzooo latwo go "uaktualnic" zeby mapy,fotoradary itd sobie za frikola instalowac 
Ostatnio edytowano 26 maja 2011, 09:35 przez glowasiek, łącznie edytowano 1 raz
krystiano napisał(a):
P.S. panowie chce kupic nawigacje – co polecacie
Ja osobiscie polecam TOMTOM-a. Co prawda mam stara wersje 910 ale zawsze jest jakas nowa mapa lub navecore. Jak dla mnie wszystko co potrzeba ma i na mapy takze nie moge narzekac.
Ostatnio edytowano 26 maja 2011, 22:40 przez zielony110, łącznie edytowano 1 raz
piotrekkk1985 napisał(a):Musicie mi kiedys Panowie wytlumaczyc jak takie cuda robi sie w TomTom-ie
nie ma sprawy

swoja droga dodam tylko ze moj tata w polsce ma navi MIO to doslownie totalna porazka, musialem mu ja uaktualnic na Auto mape bo na mio niedosc ze zle gadalo polecenia to jeszcze nie bylo ronda a ta pieprzy ze wez 1szy zjazd

piotrekkk1985 napisał(a):Musicie mi kiedys Panowie wytlumaczyc jak takie cuda robi sie w TomTom-ie
Spoko nie ma problemu
Ja takze od kilku lat sobie wszystko sam uaktualniam. Cala operacja zajmuje ok 20-40 min w zaleznosci co robisz i ile map instalujesz
Co do innych firm to sie nie bede wypowiadal bo nigdy nie mialem okazji sie nimi bawic
krystiano napisał(a):tez obstaje za tomtom-em, tylko teraz pytanie jaki model??
ostatnio uaktualnialem Go720 (navcore + mapy).
i na nim do PL smigalem,
A czy jest sens wydawac kase na nowego???
Ja zostaje przy swoin Go910.
Jak na razie nie widze sensu wydawac kasy na nowego Tomka tylko dlatego ze jest plaski i ma LIVE i Traffic update przez rok za darmo.
Ma to sens jak jezdzisz duzo i czesto. Ja kupilem sobie na ebay-u traffic receiver do 910 za jakies £30 i po uaktualnieniu navcora wszystkie uaktualnienia w ruchu mi sciaga
No ale to jest tylko moja opinia