BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Pit pięknie pięknie....

- Od: 8 paź 2009, 11:09
- Auto: evo9
ravestation napisał(a):Pit pięknie pięknie....
Dzięki Paweł
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
ravestation kurzu jsou především fotografie a texty, kopírují se ale i webové stránky
Na rozdíl od reálného života se k virtuálním krádežím uchylují i seriózní média. Podobný přístup po vstupu nového investora zvolil i provozovatel serveru HyperInzerce. 

"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM
Pit napisał(a):Dzięki Paweł usmiech Gratuluję sprzedaży krzywy Daj cynk, kiedy będę mógł pogratulować raz jeszcze zeby
czekam na kasę z banku za TT i mam nadzieję będę mógł poczynić odpowiednie zakupy...

właśnie dzwoniła pani z banku... puszczą mi kasę w pon o 9:00

pochwal się tą miatą którą masz na oku 
- Od: 6 paź 2007, 22:03
- Auto: MX-5 (NA) 1.8
ona nie jest i raczej nigdzie nie będzie wystawiona
wszystko w swoim czasie 

czekam na kasę z banku za TT i mam nadzieję będę mógł poczynić odpowiednie zakupy... jupi
właśnie dzwoniła pani z banku... puszczą mi kasę w pon o 9:00 usmiech póki co (odpukać) nowy właściciel TT jest zadowolony usmiech
Gratki Paweł
quench napisał(a):pochwal się tą miatą którą masz na oku usmiech
ravestation napisał(a):ona nie jest i raczej nigdzie nie będzie wystawiona usmiech wszystko w swoim czasie faja
Tez jestem bardzo ciekawy co to bedzie za egzemplarz
Less roof, more fun

jak tak dalej pójdzie to będziemy mogli robić spotkanie regionalne samych mx-5 ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
montanka napisał(a):jak tak dalej pójdzie to będziemy mogli robić spotkanie regionalne samych mx-5 krzywy
Od wiekow o tym marze
Less roof, more fun

marzenia się spełniają, ja i pscółka jesteśmy tego najlepszym przykładem ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Fiveopac napisał(a):Fajnie, ze w koncu wstapisz w szeregi jedynie slusznego roadstera i tym samym marki usmiech
wypadałoby, w końcu która to już przymiarka do mx'a ? 4 czy 5 ? w końcu 3ba podjąć ten trudny krok
Fiveopac napisał(a):fajnie by byla zwarta i gotowa ekipa na wspolne wypady miatkami na zloty mazdy jak i mx5 usmiech
popieram w całej rozciągłości

a jeszcze fajniej będzie, jeśli będę jedyną kobietą w tej grupie 

Po treningu który mam o 19.30 pod Tesco
Jak się uda to wpadnę na chwilkę do Jacka się przywitać 
ja tylko przypominam, ze dzis o 20:00 spotykamy sie na browarze w Jacku
Poziom -1 – stolik powinien byc z rezerwacja na klub mazdaspeed
a co do mx-5 to moze kiedys tez dolacze do grona miatowiczow... chociaz po ostatniej przejazdzce miata stracila w moich oczach niestety
a co do mx-5 to moze kiedys tez dolacze do grona miatowiczow... chociaz po ostatniej przejazdzce miata stracila w moich oczach niestety
sq2jul napisał(a):ja tylko przypominam, ze dzis o 20:00 spotykamy sie na browarze w JackuPoziom -1 – stolik powinien byc z rezerwacja na klub mazdaspeed
Czas zaczać przedbiegi
Ktos sie przyłącza wirtualnie
- Od: 20 paź 2009, 15:41
- Auto: Mazda 6, 2002 2,0 Benzyna+LPG
uuuuu już ja was ciężko tam dzisiaj widzę 
Jak to już też pijesz, że ciężko widzisz?? 

Pa1nkiller napisał(a):Ktos sie przyłącza wirtualnie
Ja

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
montanka napisał(a):uuuuu już ja was ciężko tam dzisiaj widzę
spoko wodza – ja na razie jeszcze w robocie garuje...
Olka napisał(a):Pa1nkiller napisał(a):Ktos sie przyłącza wirtualnie
Ja
No to co pijemy?? bo montanka chyba jakis ruski spiryt bo ślepnie nam bidulka
A ja mam 4xPstrongi