TORUŃ – spotkania regionalne
A czemu nie ma kartow 
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Uuu u nas cały rok działają
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Powitac sasiadow zza miedzy. Mam pytanie a wlasciwie mala prosbe. Czy ktos z was przejezdza moze przez miejscowosc Lubicz Dolny i moglby sprawdzic jeden samochod? Konkretnie to chodzi mi o zerkniecie na mazde z tego ogloszenia-
http://otomoto.pl/C31743781.html?output=web.
Mam tam prawie 200 km i nie chcialbym tracic pol dnia jazdy zeby okazalo sie ze to jakis totalny wrak. Bylbym bardzo wdzieczny za obejzenie tego auta. Pozdrawiam Mako.
[EDIT]
Sorry za pomylenie watkow, prosze o przeniesienie postu do odpowiedniego tematu.
Sent from my GT-P5100 using Tapatalk 4

Mam tam prawie 200 km i nie chcialbym tracic pol dnia jazdy zeby okazalo sie ze to jakis totalny wrak. Bylbym bardzo wdzieczny za obejzenie tego auta. Pozdrawiam Mako.
[EDIT]
Sorry za pomylenie watkow, prosze o przeniesienie postu do odpowiedniego tematu.
Sent from my GT-P5100 using Tapatalk 4
Jestem spokojnym, skromnym i dobrym człowiekiem. Po prostu nie każdy zasługuje na to, by mnie takiego oglądać.
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
Nic tak nie drażni kobiety jak....................................wszystko
- Od: 31 paź 2007, 22:54
- Auto: Sirion 1.3 s
Fiat Panda 1.1
Ja niestety nie dam rady. Pracuje teraz akurat jak jest jasno i jak wyjde z roboty to juz nic nie obejrzę 
patrzyk napisał(a):ktoś umie i jest w stanie pomoc ewentualnie wymienić amorki ?
A co trudnego?
Jak masz gdzie i czym to moge ewentualnie pomóc tylko z czasem byśmy sie musieli zgrać, bo u mnie ciężko ostatnio

ktoś coś kiedyś?
No właśnie, robimy coś??
Zimno jest 
dziś już na +
Krzysiu jak tam auto, coś już nowego jest?
trzydziech napisał(a):dziś już na +Krzysiu jak tam auto, coś już nowego jest?
Jeszcze nie, nie zdecydowany jestem
W sumie miałem jedno oglądać z Tczewa ale koleś gdzieś na delegacje wyjechał.
Jak kupie coś o się pochwalę, no chyba że nie będzie czym

Ale jakiegoś spocika można by zrobić lenie
sewa napisał(a):Za brudne auto auto mam na spota
Też tak słyszałem, a po drugie to od kiedy w zabudowanym się używa sygnału dźwiękowego?

Reszta bedzie jak ogarnie się jakiś serwer pod te gify xD
Pozdro 600
Specjalnie takie ujęcie wybrałeś ?