ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
Ogarnę zaraz zdjęcia, 30 min i będą. W I galerii ode mnie i od Olgi, tak najwygodniej chyba będzie 
-
Ania_TM
Widzewianka_TM napisał(a):Ogarnę zaraz zdjęcia, 30 min i będą. W I galerii ode mnie i od Olgi, tak najwygodniej chyba będzie

-
Oldżitsu
Oldżitsu napisał(a):Widzewianka_TM napisał(a):Ogarnę zaraz zdjęcia, 30 min i będą. W I galerii ode mnie i od Olgi, tak najwygodniej chyba będzie
znaczy na przyszłość – taka informacja.

Zdjęcia tutaj będą = link.
https://picasaweb.google.com/1046481570 ... ek27052012
foteczki,z 2 aparatów.
Miłego oglądania ^^
-
Ania_TM
l3mur91 napisał(a):121
"Nie, nie... Ja wcale nie patrzyłem"
a to od niego dostalem maila zeby sie zglosic na najblizsze zgrupowanie kadry

-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
- Od: 4 paź 2011, 09:17
- Auto: Mazda 3 BK 1.6 MZR
Nie, byłam ciekawa, czemu 18.30.
Mi tam pasuje
btw. dodaj Mirka jako kandydata i spoty na czerwiec miałeś rozpisać
Mi tam pasuje
btw. dodaj Mirka jako kandydata i spoty na czerwiec miałeś rozpisać

-
Ania_TM
Może w tym temacie podejmiemy temat ewentualnego spota w Czarnocinie albo nad inną wodą?
Oczywiście niedziela, może ta czerwcowa?
Oczywiście niedziela, może ta czerwcowa?
-
Ania_TM
To żeby nie było wychodzę z inicjatywą zmian
proponuje zmianę miejsca spotów wtorkowych na parking pod manu, zaplecze gastronomiczne jak i każde inne ma większe niż pod halą również jest w centrum miasta. Gdzie zaparkować jest też, parking od strony cmentarza jest praktycznie zawsze pusty (chyba że są jakieś imprezy w manu). Kolejnym argumentem ZA jest świeżość nowe miejsce nowe "tło" dla grupowych spotkań także czekam na wypowiedzi wszystkich zainteresowanych......
proponuje zmianę miejsca spotów wtorkowych na parking pod manu, zaplecze gastronomiczne jak i każde inne ma większe niż pod halą również jest w centrum miasta. Gdzie zaparkować jest też, parking od strony cmentarza jest praktycznie zawsze pusty (chyba że są jakieś imprezy w manu). Kolejnym argumentem ZA jest świeżość nowe miejsce nowe "tło" dla grupowych spotkań także czekam na wypowiedzi wszystkich zainteresowanych......
Dzięki za spota, było wesoło, balonowo, plakat Adama dał radę rozbawić wszystkich
Witamy również nowe osoby i mam nadzieję, że na dłużej, po pierwszym spocie dalej jest już lepiej
Co do next spota to można spróbować opcję Manu czy rzeczywiście da radę zaparkować 15 aut w grupie i ludziom się spodoba<spoko> Centrum to to nie jest nie przesadzajmy
Czekam także na wypowiedzi w temacie następnej niedzieli
Spotkanie na kaloryferze postać z pół godziny zebrać ludzi i przejazd do Arturówka ? 

Co do next spota to można spróbować opcję Manu czy rzeczywiście da radę zaparkować 15 aut w grupie i ludziom się spodoba<spoko> Centrum to to nie jest nie przesadzajmy
Podziękowania za spota, jakoś 14 osób było
Witamy nowe osoby i zapraszamy na kolejne spotkania.
Zdjęcia może dziś będą, zobaczymy
co do kolejnego spotkania we wtorek- można spróbować pod Manu, tak jak pisał Benny.
Parking od strony cmentarza jest owszem pusty, także problemu nie będzie z parkowaniem.
Odnośnie niedzieli- jestem za spotkaniem na Kaloryferze i zostaniem tam, ewentualnie od razu Arturówek.
Witamy nowe osoby i zapraszamy na kolejne spotkania.
Zdjęcia może dziś będą, zobaczymy
co do kolejnego spotkania we wtorek- można spróbować pod Manu, tak jak pisał Benny.
Parking od strony cmentarza jest owszem pusty, także problemu nie będzie z parkowaniem.
Odnośnie niedzieli- jestem za spotkaniem na Kaloryferze i zostaniem tam, ewentualnie od razu Arturówek.
-
Ania_TM
Widzewianka_TM napisał(a):Odnośnie niedzieli- jestem za spotkaniem na Kaloryferze i zostaniem tam, ewentualnie od razu Arturówek.
Dziękuję za spota i balona

-
miro62