![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
sq2jul czyli wychodzi na to ze spontany myjkowe sa lepsze.wczoraj na spontan przyjechalo 6 osob a dzis na zapowiedziane wczesniej 4 ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
MX3 – Rest In Pieces 05.03.2012
Podczas deszczu, gdy wiatr wieje
slychac Mazde jak rdzewieje.
Podczas deszczu, gdy wiatr wieje
slychac Mazde jak rdzewieje.
a ja bidula w pracy 

"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM
Pa1nkiller napisał(a):Ale za to były atrakcje:D poslizg i krzaczek sie przekrzywił, no i ta muza w balbeku...
a dziekuje dziekuje za oklaski...
Pzdr,
Lukasz
No risk No fun!!!
- Od: 25 gru 2005, 19:49
- Auto: Mazda 323C
siegu napisał(a):montanka Tak skupiasz się na tym tylnym napędzie, że ludzi na mieście nie poznajesz
jak ktos tak rzadko na spoty przyjezdza to potem faktycznie ciezko rozpoznac na miescie...
czort wiesiegu napisał(a):Pytanko do wszystkich – gdzie można tanio dorobić kluczyk z immobilizerem
Na 3maja 10 masz zakład, a poniżej masz do nich linka
http://www.klucze-serwis.com.pl/dorabianie_kluczy.html
http://www.klucze-serwis.com.pl/dorabianie_kluczy.html
sq2jul napisał(a):jak ktos tak rzadko na spoty przyjezdza to potem faktycznie ciezko rozpoznac na miescie...

Siwus napisał(a):Na 3maja 10 masz zakład, a poniżej masz do nich linka
Sprawdzę ich w sobotę
teraz jak jeżdżę żółtym autem, to mnie wszyscy rozpoznają 

"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
dobrze, niech wszyscy widzą, że Dagmara jedzie i trzeba jej ustąpić pierwszeństwa 
montanka napisał(a):dobrze, niech wszyscy widzą, że Dagmara jedzie i trzeba jej ustąpić pierwszeństwa
to jest właśnie kobieta, wiele razy się zdarzyło, że się ustępowało kobiecie, ale żeby jakaś mnie wpuściła z podporządkowanej hmmmm....zapomnieć można – zdarzy się 1 na milion
proszę mnie nie porównywać do innych kobiet, ja jeżdżę bardzo przepisowo i kulturalnie 

Ladies and Gentlemen
oto FD3S
hehe