4 o ile pamiętam kilka osób jedzie do Kamienia Śląskiego na zlocik.
ŚLĄSK – 11-11 – Widzimy się na parkingu na Nikiszowcu o godzinie 11 pinezka na stronie 450
Oficjalnie 2 lipiec. Miejsce jeszcze z Zygiem przemyślimy. Nieoficjalnie kiedy chcecie. Jest temat do spontanów i weekendów cały czas otwarty 
loockas napisał(a):
Coś wiecej napisac o kamieniu ślaśkim
323F BJ 1,5 88km, 102NM--> 323F BJ 2,0 130km 160NM 
- Od: 9 lip 2008, 10:21
- Auto: Mazda 323F (BJ ) 03, 2,0 16V
Sportiva
Michał323f napisał(a):Coś wiecej napisac o kamieniu ślaśkimco sie bedzie działo
?
Same bajery
-
umbesiegt
Cześć wszystkim
Co powiecie na Auto Moto Show 2010 http://www.exposilesia.pl/automoto10/pl/ ?
Auta można zostawić kawałek dalej przy Aqua Parku Nemo, ew. przy Hali Sportowej w Dąbrowie i wspólnie wybrać się na Expo. Rzut beretem od Aqua Parku jest pizzeria Da Grasso, gdzie da się coś wtrąbić po targach
Co powiecie na Auto Moto Show 2010 http://www.exposilesia.pl/automoto10/pl/ ?
Auta można zostawić kawałek dalej przy Aqua Parku Nemo, ew. przy Hali Sportowej w Dąbrowie i wspólnie wybrać się na Expo. Rzut beretem od Aqua Parku jest pizzeria Da Grasso, gdzie da się coś wtrąbić po targach
- Od: 5 lip 2009, 23:42
halo.
Wymyśliliśmy z Łukaszem, że możemy spotkać się w ten piątek na małe podsumowanie weekndowej wycieczki.
Dodatkowo Nicek z Aptusią, jak i ja wyjeżdżamy wkrótce, nie będziemy mogli być na następnym spocie (Nicki nawet dużo dłużej) i chcemy się godnie pożegnać
Co Wy na to? Zapraszamy
Wymyśliliśmy z Łukaszem, że możemy spotkać się w ten piątek na małe podsumowanie weekndowej wycieczki.
Dodatkowo Nicek z Aptusią, jak i ja wyjeżdżamy wkrótce, nie będziemy mogli być na następnym spocie (Nicki nawet dużo dłużej) i chcemy się godnie pożegnać
Co Wy na to? Zapraszamy
ja będę w piątek w Kato, więc jak dacie znać gdzie planowana impreza się odbędzie to dołożę wszelkich starań by tam zawitać i pooglądać Wasze sympatyczne mordki 
(i napić się z dziewczynami
)
edit: aha, i prośba do nicka: koniecznie chcę dostać najnowszy numer strażnicy
(i napić się z dziewczynami
edit: aha, i prośba do nicka: koniecznie chcę dostać najnowszy numer strażnicy

-
umbesiegt
a moze uklonimy sie w strone zawiercian i Macka i spotkamy sie wlasnie w Zawierciu? ja tam jescze nie bylem na spocie wiec fajnie by bylo podjechac i obadac ta miescine.
PS. To pisalem ja (nicek). Po prsotu z kompa patrycji
.
PS. To pisalem ja (nicek). Po prsotu z kompa patrycji
Aptusia napisał(a):a moze uklonimy sie w strone zawiercian i Macka i spotkamy sie wlasnie w Zawierciu? ja tam jescze nie bylem na spocie wiec fajnie by bylo podjechac i obadac ta miescine.
PS. To pisalem ja (nicek). Po prsotu z kompa patrycji.
serdecznie zapraszamy wszystkich na spota do Zawiercia
mamy tu fajne okolice, ktore z checia Wam pokazemy z Bielem. może nawet skoczymy na jeziorko blisko Zawiercia i zorganizuje sie grila

mamy tez u nas w Zawierciu taniutki bilard w dostepnym miejscu (duzy parking), taki bilardzik 8zl za godzine
pod bilardzikiem są 2 bary gdzie mozna kupic piwko itd
sa tez kregle 35zl za godzine.
Jak będzie pogoda to ja jestem za plenerem
To jest spontaniczny cyklon więc się z Zygiem nie wtrącamy w wybór miejsca
Może być Zawiercie. Ale to w takim razie może sobota, żeby wcześniej zacząć?
Nicek prośbę mam. Zabierz netbooka. Chciałbym chwilkę przymierzyć się do 10" – może się skuszę.
Nicek prośbę mam. Zabierz netbooka. Chciałbym chwilkę przymierzyć się do 10" – może się skuszę.
Ja jadę do Warszawy w ten czwartek tj jutro więc mnie nie będzie...ale postaram się wbić na jakiś zlocik z 323-klubu...może chłopaki ze Stolicy coś wymyśla 
- Od: 9 cze 2007, 21:51
- Auto: była Mazda 323F 1,5....
...teraz Francuz 3,0 V6
to chyba było o mnie
w piątek wychodzę o 17:30 z pracy, potem może być nawet Zawiercie
a mogą też być Tarnowskie Góry bo dla każdego w połowie drogi 
Ja bardzo jestem za grillem. Jeszcze bilard tam macie gdzies w okolicy to juz wogole. Przekonaliscie mnie
. Spoko wezme kompa. Mam tez najnowsze czasopisma w wersji elektronicznej do poczytania

- Od: 16 paź 2007, 21:38
- Auto: Zardzewiała, ale poczciwa 323F BA Z5
GY 2.0 147KM :))))))))))))))))
jesli zgadzacie sie na zawiercie to ja proponuje spotkanie tutaj:
http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s ... 54324&z=13
na glownych swiatlach trzeba skrecic w lewo.
tu jest dokladnie budynek MOK w ktorym znajduje sie tez wspomniany bilard. w zaleznosci jaka bedzie pogoda podejmiemy decyzje czy zostawac czy jechac gdzies w plener.
ja moge zarezerwowac wczesniej np 2 stoły
godzinka za stol 8zl wiec bardzo tanio
http://maps.google.pl/maps?f=d&source=s ... 54324&z=13
na glownych swiatlach trzeba skrecic w lewo.
tu jest dokladnie budynek MOK w ktorym znajduje sie tez wspomniany bilard. w zaleznosci jaka bedzie pogoda podejmiemy decyzje czy zostawac czy jechac gdzies w plener.
ja moge zarezerwowac wczesniej np 2 stoły