BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Panie i Panowie potrzebuję dwóch chętnych do pomocy z autami typu hatchabck (BG, GE, BA) do przewiezienia do Konina dwóch subwooferów
Ewentualnie Piotruś to ja moge zabrać coś ze sobą. Bo do Konina jade sam i cały samochodzik będe mieć wolny. Dlatego np. ze Szkodnikiem możemy to wziąść do naszych dwóch najpiękniejszych MAZD 323F BG:D Co nie szkodnik:D Powiedz że mam racje:P:D
szkodnik_byd napisał(a):no a ja widze ze kolga siaa doczekal sie juz tabliczki klubowaicz ja pewnie na moja jeszcze troche musze poczcekac
Domyślam się że kolega "siaa" to chodzi o mnie:P tylko "R" zjdadłeś ale co tam zdarza się skodnik:P żart.
Ale serio co do jakiegoś przewiezienia czegoś do konina służe pomocą (Piękne kobiety też przewoże:P)
Pozdrawia Pan Z Ospą:P
- Od: 5 lut 2007, 22:49
- Auto: Mazda 3
Fajna ta bluza.... Miły jest doprawdy oddanym klubowiczem MAZDASPEED
Ale nic wiecej nie napisze
A tak przy okazji chciałbym zapytać panów z gór..... czy jedziemy na pasik
A tak przy okazji chciałbym zapytać panów z gór..... czy jedziemy na pasik
- Od: 9 wrz 2006, 00:01
- Auto: 323 (BF) 1,7 D HATCHBACK '87
siara88 napisał(a):do konina służe pomocą (Piękne kobiety też przewoże:P)
a co na to aga siara powie na te kobiety

a co do spota to nawet lepiej ze w niedziele bo sobota to taki ciezszy dzien sie zapowiada
- Od: 7 lut 2007, 22:32
- Auto: Niemiecki tylny napęd:P
ARASOBOLEK napisał(a):Już dawno .... Starosć nie radość ... i wzrok nie ten ....
a zmeczony bylem po treningu
ARASOBOLEK napisał(a):No Miły nie przesadzaj nie jest tak źle wczoraj weszły 2 zgrzewki papieru toaletowego
a poco mu papier od razu niech robi kupe do bagaznika choc zakladam ze juz 2 woofery teraz ma
siara88 napisał(a):Ewentualnie Piotruś to ja moge zabrać coś ze sobą. Bo do Konina jade sam i cały samochodzik będe mieć wolny. Dlatego np. ze Szkodnikiem możemy to wziąść do naszych dwóch najpiękniejszych MAZD 323F BG:D Co nie szkodnik:D Powiedz że mam racje:P
w 100% popieram najladniejsze i koniec
siara88 napisał(a):Domyślam się że kolega "siaa" to chodzi o mnie:P tylko "R" zjdadłeś ale co tam zdarza się skodnik:P żart.
Ale serio co do jakiegoś przewiezienia czegoś do konina służe pomocą (Piękne kobiety też przewoże:P
no po treningu bylem ale to juz sie powtarzam
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
smiechu napisał(a):a co na to aga siara powie na te kobiety
Kolego mój sznowny śmiechu. Przeciesz Aga nie musi wiedzieć:P A jade przeciesz sam...
Chłopaki dziś pieniądze na Konin wpłaciłem:D 12-13 Jest nasz:D:D:D
Piotruś lub Fiveopac mam pytanie w Koninie będzie można kupić jakieś gadżety typu smycze lub breloczki??
siara88 napisał(a):Kolego mój sznowny śmiechu. Przeciesz Aga nie musi wiedzieć:P A jade przeciesz sam... hehehe
Chłopaki dziś pieniądze na Konin wpłaciłem:D 12-13 Jest nasz:D
kminie kminie

Oj siarowny siarowny

A co do najladniejszych to bym ty polemizowal nie powiem ze na glowe wasze "f" bija nasze piekne coupe

- Od: 7 lut 2007, 22:32
- Auto: Niemiecki tylny napęd:P
smiechu napisał(a):A co do najladniejszych to bym ty polemizowal nie powiem ze na glowe wasze "f" bija nasze piekne coupe wiec wybaczcie ale jak zmienicie modele swoich samochodow to bedziecie mogli wtedy mowic ze sa ladne
a mi sie i tak najbardziej to rx-8 podoba
Piotruś lub Fiveopac mam pytanie w Koninie będzie można kupić jakieś gadżety typu smycze lub breloczki??
No ba! Bedzie specjalny stragan powolany tylko i wylacznie w tym celu obslugiwany przez nasze piekne dziewczeta
Less roof, more fun

One sa jak wrazenia z uzytkowania karty visa – bezcenne. Stragan ubezpieczany przez firme ochroniarska "Fiveokiller "
Ty lepiej wyrzucaj [jakie?] seidzenia bo slyszalem, ze robisz za ciezarowke

Ty lepiej wyrzucaj [jakie?] seidzenia bo slyszalem, ze robisz za ciezarowke

Less roof, more fun

mily200 napisał(a):słuchajcie a na spociku będzie wyjazd na pas koronowski czy nie![]()
musze to wiedzieć bo kilku moich kumpli deklarowało chęć wyjazdu bo nigdy nie byli
proszę o info
mily200 napisał(a):a co z pasem niedzielnym koronowskim![]()
jadziem
Chyba musisz zapytać jeszcze raz bo koledzy Cie jakoś ignorują
Prawdziwy mężczyzna powinien posiadać wał a nie jakieś tam przeguby :P
- Od: 16 lis 2003, 12:35
- Auto: CLS320 CDI
RULES napisał(a):mily200 napisał(a):słuchajcie a na spociku będzie wyjazd na pas koronowski czy nie![]()
musze to wiedzieć bo kilku moich kumpli deklarowało chęć wyjazdu bo nigdy nie byli
proszę o infomily200 napisał(a):a co z pasem niedzielnym koronowskim![]()
jadziem
Chyba musisz zapytać jeszcze raz bo koledzy Cie jakoś ignorują
eeeee kto to RULES, zna go ktoś?
Fiveopac napisał(a):One sa jak wrazenia z uzytkowania karty visa – bezcenne. Stragan ubezpieczany przez firme ochroniarska "Fiveokiller "
Jaki z tego morał?? Siara musi zlikwidować killera:P (zmiana w scenariuszu
Fiveopac napisał(a):Ty lepiej wyrzucaj [jakie?] seidzenia bo slyszalem, ze robisz za ciezarowke
)
Nie no za ciężarówke to też nie chce robić a co planowałeś mi swoje torby z ciuchami dać do tyłu:P

Piotruś napisał(a):kto to RULES, zna go ktoś?
nice nice
siara88 napisał(a):Siara musi zlikwidować killera:P
chcialbym to zobaczyc
siara88 napisał(a):Nie no za ciężarówke to też nie chce robić a co planowałeś mi swoje torby z ciuchami dać do tyłu:P
swieta racja <hahaha>

smiechu napisał(a):troche spostrzegawczosci pisze na stronie pierwszej ze jedziemy...
no co ty nie wiesz ze mily patrzy tylko do przodu on sie w stecz nie oglada choc chetnie bym zobaczyl to jego nowe audio w bagazniku
co do jutra to niestety mnie tym razem nie bedzie (praca) a co do audio w bagazniku to moze w dlugi weekend zaplanuje sobie zabudowe mojego kuferka no chyba ze dostane zchemat montarzu silownika w tylnej klapie to pobawie sie tym no ale nic na razie piotr o mnie zapomina
no dobranoc
szkodnik_byd napisał(a):5:53
szkodnik_byd napisał(a):no dobranoc
kurcze szkodnik, późno spać chodzisz