ANNA jest opcja

www.mazdaspeed.pl
beso napisał(a):kto ma dzis wolniejszy czas i ochote spotkac i popatrzec jak ludzie katuja furki zapraszam na Utrate, bede od 21
ANNA napisał(a):Jak daleko do Pilicy?Czy masz na działce prąd?Jak postawisz dopalacza,to myślę,że znajdziesz wielu chętnych do odchwaszczania-jeśli blisko do rzeki.Czy coś na tej działce stoi(jakaś zabudowa)?.Moim zdaniem jest interes do zrobienia. oczko
figo-fago napisał(a):beso napisał(a):figo-fago a kto mowi o tej demolce?:P ja mówię beso![]()
ja też
gromaciek napisał(a):figo-fago jesli chodzi o wyrywanie chwastów to mysle ze juz rozmawial w tej sprawie z beso zeby wpadl tam swoim mx i z orał pole
i znow mu sie ten dyliżans posypieANNA napisał(a):Moim zdaniem jest interes do zrobienia.
Gibsong napisał(a):naloty są bo się ścigacieJa kontrolnie sprawdziłem nowe opony na radzymińskiej: kibel 17.7 GPS na ćwiartkę oczywiście.
gromaciek napisał(a):Odzyl temat pilki noznej. Chetni do pogrania niech zagladaja w temat. Moze byc calkiem ciekawie usmiech
Trolix napisał(a):hehe juz mi sie podobasz:D
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd