WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo

Zloty, spoty i spociki. Dział przeznaczony do planowania i przeprowadzania spotkań naszej społeczności.

Postprzez beso » 16 kwi 2009, 08:35

Malutka a co z tym dzialem o wyscigach ??:P
beso

Postprzez Gib » 16 kwi 2009, 08:54

zamknięty jest.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Forumowicz

Od: 28 sie 2007, 18:09
Auto: rower składak 1.8t

Postprzez beso » 16 kwi 2009, 09:01

a toz dlaczego ?
beso

Postprzez malutka » 16 kwi 2009, 09:03

ANNA super propozycja <spoko>
Myślę że w czerwcu, jak już minie szał po zaczynających się właśnie imprezach plenerowych będziemy mogli zorganizować wspólny weekendzik MS :D
Na razie w planach mamy Konin i Białą Podl. więc myślę że czerwiec będzie ok.

Don Corleone napisał(a):Alarm odwołany, samochód odebrany.

SUUUUPER :D
Obrazek
good girls go to heaven bad girls go everywhere...
bad girl ;)
Forumowicz

Od: 6 maja 2006, 12:20
Auto: マツダ MX-6 2.0 FS '92

Postprzez ANNA » 16 kwi 2009, 09:26

Jadę tam w piątek zaraz po pracy.Zrobię kilka zdjęć pleneru i wyślę Ci e-mail.Zresztą można tam podskoczyć w każdej chwili.Pogadam z leśniczym jak to wygląda w przypadku większej grupy,bo miejsca jest full.Ludzie biwakują tam w małych grupach,a miejscowi wpadają na ogniska.Miałam ochotę na Konin,ale dla mnie teraz to za droga impreza.Postaram się wpaść na jakiś spocik,to pogadamy,jeśli można. :)
LUDZIE,MYŚLCIE-TO NIE BOLI !!!
Anna
Forumowicz

Od: 25 lut 2009, 20:41
Auto: Mazda323f ,BJ , 2.0 DiTD

Postprzez Devo_Y » 16 kwi 2009, 09:54

ANNA, a możesz jakąś mapkę, bądź link do mapy z oznaczonym tym miejscem wrzucić ?? choćby ma moje pw wyślij, jeśli nie chcesz by to publicznie było widać... ;) zastanawiam się co robić w przyszły weekend, więc jeśli byłaby ładna pogoda i trochę beny w baku to może zlustrowałbym to miejsce :D
póki co, niczego nie szukam...
Forumowicz

Od: 31 maja 2007, 15:09
Auto: 626 GF FS 136KM

Postprzez figo-fago » 16 kwi 2009, 10:01

ANNA napisał(a):Witam WSZYSTKICH .Nie wiem gdzie to zamieścić,więc dopisuję tutaj.Mam małe możliwości czasowe i finansowe,chociaż chęci duże.Jest ładne miejsce nad Pilicą k/Warki(mapa)ok.55km od W-wy.Gdybyście chcieli,to można zrobić spotkanie nawet od pt-nd.karimaty,namioty,żarcie własne,grile,wędki itp.Teren urozmaicony typu:łąka,las i woda.W sam raz dla osób indywidualnych,jak i rodzin.Jeśli ktoś chętny na taki wyjazd weekendowy sam lub w grupie,to chętnie podam namiary.Jestem tam prawie co tydzień odpocząć.Niedaleko jest Sielanka.Tam organizują zawody konne,również międzynarodowe.Grafik w necie.Pozdrawiam. :)
Dobra propozycja mam w tym miejscu kawałek działki , to jest Grabów n/Pilicą..........w razie czego to możemy na mojej działce , jest pusta więc niczego nie zdemolujemy,........ :D
MAZDA 6 MZR-CD EXCLUSIVE PLUS i parę innych gratów...:)
Forumowicz

Od: 6 paź 2008, 17:13
Auto: MAZDA 6 165 KM 402Nm diesel

Postprzez beso » 16 kwi 2009, 10:14

figo-fago a kto mowi o tej demolce?:P ja z mila checia po majowce bym skoczyl na taki "rodzinny" wypad weekendowy:)
beso

Postprzez figo-fago » 16 kwi 2009, 10:44

[quote="beso"]figo-fago a kto mowi o tej demolce?:P ja mówię beso :D
Forumowicz

Postprzez Lulka » 16 kwi 2009, 10:48

beso napisał(a):z mila checia po majowce bym skoczyl na taki "rodzinny" wypad weekendowy:)

malutka napisał(a):ANNA super propozycja spoko
Myślę że w czerwcu, jak już minie szał po zaczynających się właśnie imprezach plenerowych będziemy mogli zorganizować wspólny weekendzik MS zeby

tez mysle ze czerwiec to dobry czas na taki wypad :) i bym sie pewnie pisała na niego :D ... woda ... las .. namiocik .. mrrrr :D
Forumowicz

Od: 26 lut 2008, 01:19
Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez ANNA » 16 kwi 2009, 10:57

Do wszystkich chętnych.Jestem tam prawie co tydzień od piątku po pracy do poniedziałku rano.Mapki nie mam.Możemy się spotkać w umówionym miejscu,to pokażę trasę dojazdową.Jak mi się uda to jeżdżę też w środy po pracy.Do Grabowa jeżdżę na grzyby.Propozycja z działką też rewelka.
Devo_Y napisał(a):ANNA, a możesz jakąś mapkę, bądź link do mapy z oznaczonym tym miejscem wrzucić pytajnik choćby ma moje pw wyślij, jeśli nie chcesz by to publicznie było widać... oczko zastanawiam się co robić w przyszły weekend, więc jeśli byłaby ładna pogoda i trochę beny w baku to może zlustrowałbym to miejsce zeby

Chętnie podzielę się tym miejscem z każdym chętnym.Kto nie załapał się na Konin,tego zapraszam już w tym tygodniu.Pierwsze rybki już złowiłam. :)
Anna
Forumowicz

Postprzez figo-fago » 16 kwi 2009, 11:28

ANNA napisał(a):Propozycja z działką też rewelka

to dokładnie [b]Aniu jest za sielanką , mam tam działkę 1000 m2 – ogrodzona więc można poszaleć ........tylko Pilica trochę zarosła.. :]
Forumowicz

Postprzez Lulka » 16 kwi 2009, 12:56

figo-fago napisał(a):tylko Pilica trochę zarosła.. krzywy

oczywiście do czasu przyjazdu klubu ... wytniesz chwasty :P co by stóp nie poraniły niewiasty :P hahaha
Forumowicz

Od: 26 lut 2008, 01:19
Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02

Postprzez figo-fago » 16 kwi 2009, 13:19

Lulu napisał(a):
figo-fago napisał(a):tylko Pilica trochę zarosła.. krzywy

oczywiście do czasu przyjazdu klubu ... wytniesz chwasty :P co by stóp nie poraniły niewiasty :P hahaha
haha
Forumowicz

Postprzez Szalotka » 16 kwi 2009, 13:26

figo-fago jesli chodzi o wyrywanie chwastów to mysle ze juz rozmawial w tej sprawie z beso zeby wpadl tam swoim mx i z orał pole :D
Szalotka

Postprzez Devo_Y » 16 kwi 2009, 14:49

ANNA, a na jakimś zumi czy też innej dostępnej w necie mapie nie mogłabyś tego miejsca wskazać i podać linka ?? bo raczej nie będę mógł umówić się na wspólny wyjazd. po prostu chciałem obadać miejscówkę, będąc w okolicy, przy okazji :)
póki co, niczego nie szukam...
Forumowicz

Od: 31 maja 2007, 15:09
Auto: 626 GF FS 136KM

Postprzez ANNA » 16 kwi 2009, 16:28

Devo_Y napisał(a):ANNA, a na jakimś zumi czy też innej dostępnej w necie mapie nie mogłabyś tego miejsca wskazać i podać linka pytajnik bo raczej nie będę mógł umówić się na wspólny wyjazd. po prostu chciałem obadać miejscówkę, będąc w okolicy, przy okazji usmiech

Szukałam.Nie proponuję wspólnego wyjazdu,tylko "eskortę"na miejsce.Będę w Warce i jeśli dasz znać to pojedziemy,a dalej "róbta co chceta"Oczywiście jeśli znajdę mapkę to wkleję,jeśli nie,to nabazgrolę w miarę dokładnie.W soboty w Warce jest targ i okropne korki.Wskazany objazd,jeśli się zna.W weekendy w Górze Kalwarii też kocioł."Warrr-szafka" ;) wali tabunami na działki.Jest objazd,ale też trzeba go znać.Sam widzisz,że mapka komplikuje się.W tym miejscu były organizowane obozy harcerskie a ja znam organizatora.Zapytam czy ma z tamtych czasów mapy,ale nie zrobię tego na wczoraj.
figo-fago napisał(a):to dokładnie [b]Aniu jest za sielanką , mam tam działkę 1000 m2 – ogrodzona więc można poszaleć ........tylko Pilica trochę zarosła.. krzywy

Jak daleko do Pilicy?Czy masz na działce prąd?Jak postawisz dopalacza,to myślę,że znajdziesz wielu chętnych do odchwaszczania-jeśli blisko do rzeki.Czy coś na tej działce stoi(jakaś zabudowa)?.Moim zdaniem jest interes do zrobienia. ;)
Anna
Forumowicz

Postprzez ANNA » 16 kwi 2009, 16:36

Figo...,tylko jak zrobisz interes(w zależności od odpowiedzi na moje pytania powiem Ci jaki),to licz się z wieloma kompletami kluczy na działkę,bo widzę,że zainteresowanie spore tanim wypoczynkiem.Ja jestem pierwsza ;) :)
Anna
Forumowicz

Postprzez ANNA » 16 kwi 2009, 16:42

Lulu napisał(a):oczywiście do czasu przyjazdu klubu ... wytniesz chwasty język co by stóp nie poraniły niewiasty język hahaha

BINGOOO !!! :)
Anna
Forumowicz

Postprzez ANNA » 16 kwi 2009, 16:45

malutka napisał(a):ANNA super propozycja spoko
Myślę że w czerwcu, jak już minie szał po zaczynających się właśnie imprezach plenerowych będziemy mogli zorganizować wspólny weekendzik MS zeby

Dzięki.W tym miejscu zawsze chętnie i (prawie)o każdej porze. :)
Anna
Forumowicz