shadoow napisał(a):Panie to jak już robicie porządki to może by pierwszą stronę zaktualizować
OPOLE – spotkania regionalne
Pany robimy jakąś Górę św. Anny w tym roku?? bo jeszcze tam nas nie było 
- Od: 15 kwi 2007, 16:41
- Auto: Francuskie Kombi
Moja ex:Mazda 323F BJ
Witam,
to mój pierwszy post na tym forum, ale niektórzy już będę mnie kojarzyć, w sobotę na bank będę, kolega od żółtego mx-5 też potwierdza że będzie, kolega od Subaru może też będzie pod warunkiem jak będzie na chodzie (samochód)
w piątek też podjedziemy pod opolanin
to mój pierwszy post na tym forum, ale niektórzy już będę mnie kojarzyć, w sobotę na bank będę, kolega od żółtego mx-5 też potwierdza że będzie, kolega od Subaru może też będzie pod warunkiem jak będzie na chodzie (samochód)
Ostatnio edytowano 3 paź 2011, 19:16 przez Maciek-123, łącznie edytowano 1 raz
- Od: 1 paź 2011, 22:19
- Auto: MX-5 NB 10 TH Anniversary
sorry, złotego mx-5 bo się obrazi 
pablo19 w piątek możesz zawsze podjechać pod opolanin (tesco) w opolu na 21:00
Mike_CR napisał(a):8-go października w sobotę od 15.00 do 17.00 mamy wynajęty tor bez maty poślizgowejSerdecznie zapraszam chętnych
no może w końcu się wybierzemy z żonką i odmulę staruszkę (auto

byłbym zapomniał CZEŚĆ NOWI
- Od: 3 kwi 2009, 22:10
Witamy serdecznie nowy narybek i zapraszamy w sobotę.
Postaram się w sobotę wdepnąć do Was i trochę pośmigać. Tor w Polskiej Nowej Wsi ?
Pablo19 jak chcesz to możemy się spiknąć w tygodniu w Namysłowie – numer telefonu masz w opolskim portfolio viewtopic.php?f=64&t=93613
Postaram się w sobotę wdepnąć do Was i trochę pośmigać. Tor w Polskiej Nowej Wsi ?
Pablo19 jak chcesz to możemy się spiknąć w tygodniu w Namysłowie – numer telefonu masz w opolskim portfolio viewtopic.php?f=64&t=93613
Jak nastanie cud i 7-go dostanę wypłatę to też się pojawię w PNW. No chyba że uda mi się jakiś $$ na fuell zdobyć.
- Od: 15 kwi 2007, 16:41
- Auto: Francuskie Kombi
Moja ex:Mazda 323F BJ