Jelenia Góra – Reaktywacja! – najbliższy spot 18.01.2020r
Taaaaa! Przyszły weekend dla mnie jak zwykle gitarra
Tylko tym razem proponuję za dnia jeszcze, może tak przed samym zachodem słońca
Tylko tym razem proponuję za dnia jeszcze, może tak przed samym zachodem słońca
Ja tez sie pisze na jedna naklejke
Nie wiem tylko rzuccie termin moze dam rade bo teraz chory jestem a pozniej mam troche roboty no ale zobaczymy
Nie wiem tylko rzuccie termin moze dam rade bo teraz chory jestem a pozniej mam troche roboty no ale zobaczymy
Fotografia Ślubna www.igordyjach.com
- Od: 25 gru 2007, 17:05
- Auto: 626 GW RF2A 99'
M6 GG RF7J 07'
M2 DE 1,5 MZR 10'
M3 BL 2.0 Disi 12'
Hej,byłem wczoraj tam u was w jeleniej i trochę mazdek wdziałem widzę że naprawdę silna grupa tam u was jest tylko ile z nich jest tutaj
- Od: 1 gru 2006, 13:03
- Auto: Była 323 BG
Była Mazda 6 TS2 GG 2.0 LF 147 qni
była Mazda6 Tamura 2007 GG 2.0 LF
Moja Trójeczka BK LF
no ja juz tumik zrobilem...
nie wiem czy mi zdrowie pozwoli bo troche mnie sponiewierało... do tego jak to w weekend (tym razem z piątkiem włącznie) musze razem z "prezesem" a jego wyjscie zalezy od pogody...
kto był ostatnio wie o co chodzi
nie wiem czy mi zdrowie pozwoli bo troche mnie sponiewierało... do tego jak to w weekend (tym razem z piątkiem włącznie) musze razem z "prezesem" a jego wyjscie zalezy od pogody...
kto był ostatnio wie o co chodzi
- Od: 18 lut 2005, 01:13
- Auto: 323F BA Z5 '95
MATIZ M100 '00
Ja wszystko rozumiem koledzy Nic na siłę, jeśli nie ten weekend to następny
W sumie nie musi być weekend, może być przecież wtorek, czwartek, itp. przecież wieczorkiem po tyrce chyba każdy znajdzie godzinkę
W każdym razie ja jestem na każde zawołanie, więc się dostosuję do reszty chłopaków
Rzucajcie propozycje, bo tak jakoś ucichło ostatnio to nasze forum w tym temacie
Grzecznego masz chłopaka, więc niech dołączy do grona fanów jako najmłodszy znaczy się "Junior"
W sumie nie musi być weekend, może być przecież wtorek, czwartek, itp. przecież wieczorkiem po tyrce chyba każdy znajdzie godzinkę
W każdym razie ja jestem na każde zawołanie, więc się dostosuję do reszty chłopaków
Rzucajcie propozycje, bo tak jakoś ucichło ostatnio to nasze forum w tym temacie
AnanasQ napisał(a):musze razem z "prezesem"
Grzecznego masz chłopaka, więc niech dołączy do grona fanów jako najmłodszy znaczy się "Junior"
Mi pasuje każdy dzień, aby była pogoda ponieważ na Mazdę nie mam co liczyć aby odpaliła to podjadę motocyklem... Chyba że ktoś będzie jechać od strony Cieplic i mnie zabierze z sobą...
A tak nawiasem, jak powinna się zachować kontrolka immo podczas zapalania? Gdyż jak zapalam , przy kręceniu cały czas się świeci, jak przestane kręcić dopiero po chwili gaśnie, pamiętam czasy jak zapalała ze po odpaleniu od razu gasła...
A tak nawiasem, jak powinna się zachować kontrolka immo podczas zapalania? Gdyż jak zapalam , przy kręceniu cały czas się świeci, jak przestane kręcić dopiero po chwili gaśnie, pamiętam czasy jak zapalała ze po odpaleniu od razu gasła...
- Od: 17 sty 2009, 19:24
- Auto: 323F BA 1,5 + lpg
Może być wtorek o 18-tej
P.S. Przyszły zamamwiane przeze mnie podkładeczki klubowe Może znajdę chwilkę aby je założyć do wtorku .
P.S. Przyszły zamamwiane przeze mnie podkładeczki klubowe Może znajdę chwilkę aby je założyć do wtorku .
No to do zobaczenia we wtorek
Może ja tym razem też Was czymś zaskocze
No a do tego chcialem nakleic naklejke klubowa i niestety ale lipa ;( Cos sie z nimi stało bo czesc literek została na jednym papierku, druga czesc na drugim ;/
Może ja tym razem też Was czymś zaskocze
No a do tego chcialem nakleic naklejke klubowa i niestety ale lipa ;( Cos sie z nimi stało bo czesc literek została na jednym papierku, druga czesc na drugim ;/
Żyj szybko... A umieraj kiedy chcesz...
- Od: 19 sty 2009, 21:02
- Auto: Mazda MX-3 1.6 '96
McHornet u mnie kontrolka immo zapala się tylko na około 2 sekundy już przy samym odpaleniu silnika. Jak kręci rozrusznik to się nie świeci, dopiero jak zaskoczy to tak jak mówię zapali się na moment i gaśnie. Może to przyczyna u Ciebie
A mi już brakuje pomysłów czemu moja mazda dużo pali. Na diagnostyce samej sondy na oscyloskopie wszystko jest OK, no może poza wolnym próbkowaniem na biegu jałowym. Jutro pojadę sprawdzić czy rozrząd nie jest przestawiony bo na diagnostyce kompa wyszedł tylko recyrkulator spalin. Ale wątpię, żeby podniósł on spalanie o 5-6 l :/
Będę wdzięczny za jakieś sugestie
Będę wdzięczny za jakieś sugestie
- Od: 19 sty 2009, 18:59
- Auto: Mazda MX-3 1,6 95r
Witam ponownie, co do wtorku postaram sie byc, tylko Madzie musze z garazu wysunąc i umyć potrzebuje troche białej piany . co do spalania a ile ona Ci pali. (gdzie tankujesz?) powiem wam tak co do benzyny w miescie i spalaniu naszych mazd. od jakiegos czasu tankuje tylko na orlenie maciejowej (stacja po remoncie nowe baniaki) i samochod odrzyl, zdecydowanie mniej pali, zawory mi nie klekocza chyba cos w tym musi byc.
- Od: 12 sty 2007, 22:35
- Auto: Mazda MX3 DOHC 1.6 95r.
Maniek napisał(a): Ale wątpię, żeby podniósł on spalanie o 5-6 l :/
A filtr powietrza, przewody wysokiego napięcia? Nie cieknie gdzieś paliwo jak pompa zaczyna działać? Świece nie są mokre?
Co do jakości paliw, tankuje na LUKOIL (JET) i benzyne i gaz, samochód śmiga bez problemów i pali mniej niż wtedy gdy tankuje np: na ORLENIE na W.Pola.
Na SHELL'u ostatnio w weekend była promocja VPower RACING 100 oktan był po 3,89zł . Można spróbować troche wlać i zobaczyć jak będzie jeżdzić.
- Od: 15 lip 2006, 10:14
- Auto: Była 626 GE V6 terazVOLVO V40
sofnex napisał(a):Na SHELL'u ostatnio w weekend była promocja VPower RACING 100 oktan był po 3,89zł
Ja właśnie zalałem do pełna VPower Racing 100. Przejechałem około 200 km i żadnej różnicy u mnie nie zauważyłem – komputer pokazuje praktycznie spalanie tak jak na wcześniejszym VPower