Piotruś napisał(a):...dokładnie do Matki jechaliśmy na obiad
....a to wszystko tlumaczy..
pzdr,
ahdov
www.mazdaspeed.pl
ahdov napisał(a):Piotruś napisał(a):...dokładnie do Matki jechaliśmy na obiad
....a to wszystko tlumaczy..![]()
![]()
...a tak jedynie spytam...na obiad do mamy mamy czy do ''mamy przyszlej tesciowej''..
![]()
![]()
![]()
Na nastęnym spocie rózeniwż pokaże sie z naklejkami
siara88 napisał(a):Wieczorna impreza w Tripie wypaliła a co do Five'a nie ma stary problemu ale bez kitu się LEKKO zagadałeś:P
smiechu napisał(a):P.S Five powodzenia zycze w nawiazywaniu nowych znajomosci zeby
no ladnie ladnie....chyba walne focha łoł
szkodnik_byd napisał(a):a tak z ciekawosci jak bylo jakis rok moze dwa temu pytajnik
ARASOBOLEK napisał(a):Fajne te histryczne spoty usmiech Oglądnałem prawie wszystkie:)
Fiveopac napisał(a):A to nie wszystko Jak chcecie moge wam wypalic plytke dvd z fotkami i filmami z naszych wszystkich spotow.
Lista chetnych do odbioru przy najblizszym spotkaniu (sobota?), wymiana za czysta plytke dvd
Piotruś napisał(a):MAZDASPEED się rozrasta:D
Fajnie, ze jest grupka ludzi, którym zabawa w spotkania co jakiś czas się spodobała i chcą brać w nich udział już nie mogę doczekać się cieplejszych dni
Fiveopac napisał(a):Na nastęnym spocie rózeniwż pokaże sie z naklejkami
Zostaliscie oficjalnie omazdowani
Piotruś napisał(a):MAZDASPEED się rozrasta:D
Fajnie, ze jest grupka ludzi, którym zabawa w spotkania co jakiś czas się spodobała i chcą brać w nich udział już nie mogę doczekać się cieplejszych dni
siara88 napisał(a):Ilu nas jedzie wogóle do Poznania?? Bo ja chce jechać:D
Fiveopac napisał(a):A to nie wszystko Jak chcecie moge wam wypalic plytke dvd z fotkami i filmami z naszych wszystkich spotow.
Fiveopac napisał(a):Lista chetnych do odbioru przy najblizszym spotkaniu (sobota?), wymiana za czysta plytke dvd
smiechu napisał(a):A co do soboty rozumie robimy male skromne spotkanko no to ladnie Juz nie moge sie doczekac weekendu
szkodnik_byd napisał(a):ty sie jeszcze pytasz nawet dwie ci przyniose jutro wkladam czysta do autka zeby nie zapomniec powiedz mi tylko czy wolisz tdk +/–
Fiveopac napisał(a):Lista chetnych do odbioru przy najblizszym spotkaniu ...
Fiveopac napisał(a):No wiesz, Malutkiej nie ma , myszy harcują
malutka napisał(a):dziekuje![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd