Mam nadzieję, że na kolejnym spotkaniu będzie więcej osób i Ci to tak byli chętni w końcu przyjadą...
www.mazdaspeed.pl
Neonixos666 napisał(a):Mam nadzieję, że na kolejnym spotkaniu będzie więcej osób i Ci to tak byli chętni w końcu przyjadą...
szadol1 napisał(a):No dokładnie. Tyle się zapowiedziało że zastanawialiśmy się czy parkingu starczy. A wyszło jak zawsze.
cadzzilac77 napisał(a):dowiedziałem się że mam "szlaban" na jakiekolwiek wyjścia
szadol1 napisał(a):Neonixos666 Przemyśl to dobrze bo to poważna decyzja
cadzzilac77 napisał(a):szadol1 napisał(a):No dokładnie. Tyle się zapowiedziało że zastanawialiśmy się czy parkingu starczy. A wyszło jak zawsze.
w sobotę wieczorem dowiedziałem się że mam "szlaban" na jakiekolwiek wyjścia do znajomych, spotkania i wyjazdy. do kiedy? nie wiem, to zależy od humoru mojej kobiety.
zadzwoniłem do szadol1, mam nadzieję że zrozumiał.
sorka chopy, długo się z wami nie będę widział.
Neonixos666 napisał(a):szadol1 napisał(a):Neonixos666 Przemyśl to dobrze bo to poważna decyzja
No będę musiał bo jak tak ma to wyglądać jak pisze cadzzilac77 to nie fajnie
Neonixos666 napisał(a):No będę musiał bo jak tak ma to wyglądać jak pisze cadzzilac77 to nie fajnie
szadol1 napisał(a):mlodyMazda
szadol1 napisał(a):[/size]i to się chwali![]()
A nawiasem mówiąc to PR powinien mieć wlepy zawsze w aucie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd