ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
Bartg napisał(a):Pogoda dopiszę to i frekwencja dobra będzieJa mam jutro komunię o 12 starszego syna brata także nie dam rady zawitać.
pitolisz
Komunizuj się do 16-17,a potem wpadnij na spota
pogoda nam się lekko zmienia, ale damy radę. do zobaczenia
w razie co telefon do mnie jest na 1 stronie.
Czy w maju robimy podejście nr 2- do paintballa?
-
Ania_TM
Podziękował za mile spędzonego spota, nie wiem kto wpadł na pomysł mini ogniska, ale to był świetny pomysł, bo nic pod tą bluzą nie miałem 
- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Dziękować wszystkim za spotkanie, frekwencja w miarę, pogoda średnia, ale pomysł ogniska super, zaraz zdjęcia ogarniam.
Kiełbaska zjedzona, tylko ja, Mati i Benny jedliśmy
pomysł schowania się Bennemu też dobry
Możemy tak jak mówiliśmy ruszyć temat paintballa i next time zamiast Młynka w niedzielę spotkać się na Kaloryferze i rozpalić ognisko
pozdrowienia dla obecnych, jak zwykle miło i śmiesznie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Kiełbaska zjedzona, tylko ja, Mati i Benny jedliśmy
pomysł schowania się Bennemu też dobry

Możemy tak jak mówiliśmy ruszyć temat paintballa i next time zamiast Młynka w niedzielę spotkać się na Kaloryferze i rozpalić ognisko
pozdrowienia dla obecnych, jak zwykle miło i śmiesznie
-
Ania_TM
Witam wszystkich. Jestem tu nowy i chciałbym kiedyś wpaść na taki mały spocik i dowiedzieć się co sądzicie o mojej madzi i co proponujecie dalej z nią robić?
Kiedy następne jakieś spotkanko będzie?
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Mazda 323 BF 1.6GT 1986 "I love this car"
Bartox napisał(a):Witam wszystkich. Jestem tu nowy i chciałbym kiedyś wpaść na taki mały spocik i dowiedzieć się co sądzicie o mojej madzi i co proponujecie dalej z nią robić?
Pozdrawiam
Siemasz, śmiało wpadaj na następne spoty i udzielaj się tutaj w dziale G. Łódzkiej
15.05.12 ( wtorek ), Hala Sportowa, godzina 18
27.05.12 ( niedziela ), Grill na Młynku, godzina do ustalenia
05.06.12 ( wtorek ), Hala Sportowa, godzina 18
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Bartox napisał(a):Witam wszystkich. Jestem tu nowy i chciałbym kiedyś wpaść na taki mały spocik i dowiedzieć się co sądzicie o mojej madzi i co proponujecie dalej z nią robić?
Pozdrawiam
pacząc na avatr to my się chyba znamy
-
Ania_TM
Bartox śledź uważnie notatki pod wpisami PR to będziesz wiedział kiedy następny spot
zapraszamy
zapraszamy
-
Oldżitsu
Widzewianka_TM napisał(a):Bartox napisał(a):Witam wszystkich. Jestem tu nowy i chciałbym kiedyś wpaść na taki mały spocik i dowiedzieć się co sądzicie o mojej madzi i co proponujecie dalej z nią robić?
Pozdrawiam
Znamy sie ze sql. ZSP 9
Jeszce pilnowała mnie pani na maturze w piątek
Mazda 323 BF 1.6GT 1986 "I love this car"
Bartox napisał(a):Widzewianka_TM napisał(a):Bartox napisał(a):Witam wszystkich. Jestem tu nowy i chciałbym kiedyś wpaść na taki mały spocik i dowiedzieć się co sądzicie o mojej madzi i co proponujecie dalej z nią robić?
Pozdrawiam
Znamy sie ze sql. ZSP 9
Jeszce pilnowała mnie pani na maturze w piątek
łahahah dobre

grono ZSP9 coraz bardziej liczne :p
-
Ania_TM
No prosze, jaka ta Łódź jest mała 

była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
Ale ona stoi u nas pod szkołą? 
zapraszamy, jak coś się dzieje złego, to ktoś pewnie doradzi
zapraszamy, jak coś się dzieje złego, to ktoś pewnie doradzi

-
Ania_TM
Ja też dziękuje za spota miło było zobaczyć i poznać nowych
dobrze że rozpalilim ognicho, inaczej byłoby kiepsko
do następnego
dobrze że rozpalilim ognicho, inaczej byłoby kiepsko
- Od: 15 sty 2011, 23:34
- Auto: Mazda 323F BJ 1.6 '01
ja niestety nie dalem rady. zatrzymaly mnie sprawy rodzinne. a pomysl ogniska na kaloryferze zajefajny.
-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
szkoda Korn,ale next time w niedzielę obyście dotarli na grilla/ognisko. tylko miejsce potrzebne dobre.
link do fotek z dziś:
https://picasaweb.google.com/1046481570 ... ek06052012
Miłego oglądania
witamy nowego kolegę od obniżonej 323F BA.
Bartek popraw kandydatów jutro na 1 stronie i dołącz link do zdjęć i przesuń spot, w sumie tyle. i na spocie masz być we wtorek ty przebrzydła mendo
link do fotek z dziś:
https://picasaweb.google.com/1046481570 ... ek06052012
Miłego oglądania

witamy nowego kolegę od obniżonej 323F BA.
Bartek popraw kandydatów jutro na 1 stronie i dołącz link do zdjęć i przesuń spot, w sumie tyle. i na spocie masz być we wtorek ty przebrzydła mendo

-
Ania_TM
Ja rowniez dziekuje za spocik. Bylo mi bardzo milusio; zwlaszcza jak dziewczyny rozpalily ognisko i uratowaly mnie przed odmrozeniami wrazliwych czesci klatki piersiowej
Na ognisko mozna pokombinowac na gorce smieciowej, (jakby na kaloryferze nie bylo mozliwosci ) na ktorej wybralismy sie kiedys na grilla. Tylko wiadomo troche ciezej bedzie z organizacja opalu. Ewentualnie ktos we worek nazbiera opalu i do bagaznika i bedziemy mogli go wykorzystac na ognisku

Na ognisko mozna pokombinowac na gorce smieciowej, (jakby na kaloryferze nie bylo mozliwosci ) na ktorej wybralismy sie kiedys na grilla. Tylko wiadomo troche ciezej bedzie z organizacja opalu. Ewentualnie ktos we worek nazbiera opalu i do bagaznika i bedziemy mogli go wykorzystac na ognisku
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.