WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Gibsong , najwidoczniej ktos mial pecha, ale szczescie w nieszczesciu skoro przy samym PZU 
-
Szalotka
ja tam na moje gt nie narzekam woda ciekla bo korek padl i pszelewalo do wyruwnawczego dolalem 1 litr wody i potem 3h na kargo i dala rade wiec nie jest zle
SILNIK WANKLA OD A-Z ! WSZYSTKIE Japońce
Naprawa, tuning, skup i sprzedaż!
https://www.facebook.com/kojotgarage
668 824 980 – Kojot
www.kojotmagazine.pl
-------------------------------------------------
Zielonka k/ Warszawy
ul. Paderewskiego 2
Naprawa, tuning, skup i sprzedaż!
https://www.facebook.com/kojotgarage
668 824 980 – Kojot
www.kojotmagazine.pl
-------------------------------------------------
Zielonka k/ Warszawy
ul. Paderewskiego 2
Znowu sie wolne miejsca na zlot do Konina zrobily:) Ale tym razem dwa tylko. Ciekawe kto sie zalapie tym razem. Moze da rade ktos z Warszawy kto probowal poprzednio. Dawajcie probujcie. Mi sie udalo jakims cudem ostatnio wiec wszystko mozliwe. Powodzenia 
-
Szalotka
kierowniczku wiesz trzeba kiedys sie wyszalec, sorry ze jestem mlody i musze sie wyzyc, lepiej tak niz mialbym krasc .... pozatym trzeba miec wyobraznie 
-
beso
Riki napisał(a):ale ścigać się nie będę
a gdzie tam masz miejsce do ścigania
Riki napisał(a):Adaś.... znajdą.. znajdą
Ja się właśnie zastanawiam, czy sobie na Gdańską dziś nie wyskoczyć do Zakroczymia i z powrotem
Gibsong napisał(a):tylko potem nie pisz że nie wpadniesz na spota bo na bene nie masz.
Jeszcze mam
No to komu w drogę, temu czas
Witam kolegow ze stolicy
Wybieram sie w piatek do Wa-wy i mam do Was pytanie, gdzie mozna przekimac w miare tanio w stolicy? ewentualnie gdzies niedaleko Wa-wy? Potrzebuje tylko jeden nocleg na 2 osoby z piatku na sobote
Za wszelkie informacje i pomoc z góry dziekuje
Pozdrawiam
Za wszelkie informacje i pomoc z góry dziekuje
Pozdrawiam