Widzewianka_TM napisał(a):w sumie marzy mi się browarek w lesie na Widzewie w miłym waszym gronie
las wzywa nas
www.mazdaspeed.pl
Widzewianka_TM napisał(a):w sumie marzy mi się browarek w lesie na Widzewie w miłym waszym gronie
benny88 napisał(a):Jestt jakiś spot tego dnia tak jak w zeszłym roku??
michał91 napisał(a):muszę was zasmucić bo teatr ARLEKIN chyba nic nie organizuje w tegoroczną NOC MUZEÓW
rclmati napisał(a):michał91 napisał(a):muszę was zasmucić bo teatr ARLEKIN chyba nic nie organizuje w tegoroczną NOC MUZEÓW
Do Arlekina można iść kiedy indziej, moja mama tam pracuje więc jeśli będą jakieś drzwi otwarte czy coś w tym stylu to mogę się dowiedzieć
rclmati napisał(a):michał91 napisał(a):muszę was zasmucić bo teatr ARLEKIN chyba nic nie organizuje w tegoroczną NOC MUZEÓW
Do Arlekina można iść kiedy indziej, moja mama tam pracuje więc jeśli będą jakieś drzwi otwarte czy coś w tym stylu to mogę się dowiedzieć
benny88 napisał(a):rclmati napisał(a):michał91 napisał(a):muszę was zasmucić bo teatr ARLEKIN chyba nic nie organizuje w tegoroczną NOC MUZEÓW
OOOOOOOO a w zeszłym roku tam było najciekawiej![]()
największa frajda dla dużych dzieci
Widzewianka_TM napisał(a):benny88 napisał(a):rclmati napisał(a):OOOOOOOO a w zeszłym roku tam było najciekawiej![]()
największa frajda dla dużych dzieci
może nas mama wpuści na scenę po znajomości![]()
będzie reklama i zapowiedź, będziemy czytać i ustalać trasę![]()
Oldżitsu napisał(a):jak Maździoszka będzie już przerejestrowana i ubezpieczona na kolejnego spota zabieram tatę![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd