WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
malutka napisał(a):Gronek a mi się wydawało czy żeś mi chciał w bagażnik wjechać?sorry ale ten przede mną na widok rowerzysty walnął w hebel...
Tia małe podchody od tyłu

ROTARY ENGINE VEHICLES SERVICE
OBSŁUGA I NAPRAWA POJAZDÓW Z SILNIKIEM ROTACYJNYM
Uczciwe diagnozy i rzetelne naprawy, pomoc w zakupie
KONTAKT 508-279-238 tomek@rotaryengines.pl
http://rotaryengines.pl/
OBSŁUGA I NAPRAWA POJAZDÓW Z SILNIKIEM ROTACYJNYM
Uczciwe diagnozy i rzetelne naprawy, pomoc w zakupie
KONTAKT 508-279-238 tomek@rotaryengines.pl
http://rotaryengines.pl/
Gibsong napisał(a):BESO – jeśli twoje MX3 objeżdża BG GT to ja nic do swojego FSa nie mam.
e tam... lekkie male daje rade
speedone dobrze Ci szlo na poczatku
kojot szukaj dziury w calym
gro- Macius sie wystraszyl i nie wyjechal
Misiek szkoda ze ze mna nie powalczyles dla zabawy
Klub mazdy zdominowal wczoraj utrate
policjantka za kierownica ktora zapomina o wcisnieciu sprzegla przy wrzucaniu jedynki

Pinky jakie masz zdanie
Pozdro

-
beso
beso napisał(a):
speedone dobrze Ci szlo na poczatkuspoko zabawa
![]()
policjantka za kierownica ktora zapomina o wcisnieciu sprzegla przy wrzucaniu jedynkialbo ten poscig za honda
![]()
tylko odpuściłem bo samochód z naprzeciwka był
A Blondyna niezla

Gibsong napisał(a):a co kojotowi wode wylało i wracał na holu?
normalnie chyba wrocil, nie wiem skad mu ta woda sie lala, ale strozke zostawila, a jak stanal kaluza
dobra speedu to nastepny raz powtorke robimy
-
beso
beso napisał(a):Gibsong napisał(a):a co kojotowi wode wylało i wracał na holu?
normalnie chyba wrocil, nie wiem skad mu ta woda sie lala, ale strozke zostawila, a jak stanal kaluza
dobra speedu to nastepny raz powtorke robimy
Tak do 130 przynajmniej sprawdzic.
Kojot normalnie wrocil tylko kola musial dokręcić
beso napisał(a):pokaz wykres ze to ma 150 km to uwierze język ja obstawiam max 135...
Hmm, ja bym powiedział raczek okolice 120km i to wszystkie pieniądze. Przykre ale muszę się zgodzić z gronkiem:
bedzie kolejny klomb z ulem w bagażniku
Ale obym się mylił, pożyjemy zobaczymy.
ex MSP
pinky napisał(a):
Hmm, ja bym powiedział raczek okolice 120km i to wszystkie pieniądze.
nie no pinky wiesz te 120 to moze za mlo ale ze 130 ... jednak ta trakcja jego gubi
-
beso
beso jak idzie równo z gronka eFka GT która waży raz że 60kg sama konstrukcja, do tego sekwecja, audio z TV i innymi głupotami. Owszem opony grają dużą rolę ale jak ma 120 to wszystko, z resztą jak u siebie zwalcze Check'a z powodu drugiej lambady to namówię tomka na hamownie wtedy wyjdzie wszystko. Ale niestety znając kojota to będzie milion tłumaczeń dlaczego tak a nie inaczej. TO jest moje prywatne zdanie na ten temat i myślę że nie ma co wałkować tematu tomka GT dalej.
ex MSP
Gibsong którą kolwiek +/– 2-3km nie robią rożnicy czy ma sie 120-123 czy 147-150. Z resztą koniec OT jak coś to zapraszam na gg lub PW. Dla Siwego jeszcze raz 100-lat miejmy nadzieję że w Koninie chlupniem coś pod te twoje urodziny.
ex MSP
Beso ty nie badz taki hop do przodu z objechaniem mojej 6
. Skoro tak bardzo chcesz to ktoregos dnia wybije Ci to zglowy i przestaniesz mnie nakrecac
A tak wogole to dobry cyrk sie krecil wczoraj na utracie. Dobre komedie byly. Jeszcze raz sto lat dla siwego
-
Szalotka
ale co niektórych wzięło na ścigania...
a'propos przekłamania licznika – dzisiaj się zagapiłem i mnie na suszarę namierzyli – z tym, że na liczniku miałem ok 72-74, a policjant zmierzył mi prędkość i ... nie zatrzymał
więc pewnie miałem niecałe 70 i im się nie chciało
za tydzień może podobny spocik? ja przyjadę z Madzią
a'propos przekłamania licznika – dzisiaj się zagapiłem i mnie na suszarę namierzyli – z tym, że na liczniku miałem ok 72-74, a policjant zmierzył mi prędkość i ... nie zatrzymał

za tydzień może podobny spocik? ja przyjadę z Madzią
Pewnie. Mozna zrobic podobny spocik, ktory skonczy sie na utracie. Tylko jeszcze wiecej mazdeczek by sie przydalo. Cala uwage wszystkich gapiow zwrocilismy na siebie. Przejelismy kontrole nad spalarnia 
-
Szalotka
kierownik napisał(a):za tydzień może podobny spocik? ja przyjadę z Madzią zeby
coś sie pomyśli Panie Kierowniku
gromaciek napisał(a):Cala uwage wszystkich gapiow zwrocilismy na siebie.
niop ba
wiesz .... nie często na Utrate wjeżdża kolumna 10 aut
- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
kierownik napisał(a):za tydzień może podobny spocik? ja przyjadę z Madzią
ja proponowałbym za tydzień Młociny – jak pogoda dopisze
a na koniec może być utrata
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Cos czuje ze wsszystkie spoty beda konczyc na utracie. Wczoraj mialem jechac tylko z beso a pojechalismy prawie wszyscy co zostali do konca 
-
Szalotka