l3mur91 napisał(a):Gryzzly, MaryooSh89, będziecie na spocie w niedziele ? Bo mam ramki dla Jericho, ale będę w Piotrkowie na "spocie"
Jak chcesz to podrzuć te ramki ja jadę na 90% na spota także luz
www.mazdaspeed.pl
l3mur91 napisał(a):Gryzzly, MaryooSh89, będziecie na spocie w niedziele ? Bo mam ramki dla Jericho, ale będę w Piotrkowie na "spocie"
Widzewianka_TM napisał(a):http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=84&t=135218
Proszę wszystkich o zapoznanie z tematem.![]()
Byliśmy w zeszłym roku i było fantastycznie![]()
Mam nadzieję,że w tym roku również pojedzie reprezentacja do Wawy na 1 dzień.![]()
Chciałabym,żebyśmy zrobili zbiórkę kaski, albo ewentualnie każdy wpłaci samodzielnie z dopiskiem- MS ŁÓDŹ- co wy na to? albo całkowity przelew od nas![]()
Ewentualnie zamiast kaski zbiórka potrzebnych rzeczy o których była mowa.
Temat otwarty- do obgadania ^^
Wizytę w domu dziecka w zeszłym roku, pamiętam do dziś. Naprawdę dzieciaki były zadowolone, fajnie tak pomagać. Mam nadzieję,że się dołączymy.![]()
Każdy z nas ma jakieś zabawki, książki, gry, coś co może przekazać dla dzieciaków.
czekam na wasze opinie.
Ania
Eklerek323f napisał(a):Widzewianka_TM napisał(a):http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=84&t=135218
Mam nadzieję,że w tym roku również pojedzie reprezentacja do Wawy na 1 dzień.![]()
Chciałabym,żebyśmy zrobili zbiórkę kaski, albo ewentualnie każdy wpłaci samodzielnie z dopiskiem- MS ŁÓDŹ- co wy na to? albo całkowity przelew od nas![]()
Wizytę w domu dziecka w zeszłym roku, pamiętam do dziś. Naprawdę dzieciaki były zadowolone, fajnie tak pomagać. Mam nadzieję,że się dołączymy.![]()
Każdy z nas ma jakieś zabawki, książki, gry, coś co może przekazać dla dzieciaków.
czekam na wasze opinie.
Ania
Można by ogarnąć osobny temat, do tego co i jak, fajnie, że jest druga tura, i w tym samym domu dziecka.
Widzewianka_TM napisał(a):http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=84&t=135218
czekam na wasze opinie.
Ania
kongo napisał(a):no i udalo sie ;d madzia zapaliła wina klemy plusowej byla zasniedziala i nie szlo napiecei na przelacznik instalacji gazowej wiec jericho moge cie zabrac bede miał kierowce wiec ;dja biore pare regionalnych
michał91 napisał(a):warszawka zawsze jest faworyzowana pomoc dzieciakom jak najbardziej ale dlaczego nie w jakimś małym domu dziecka zlokalizowanym w biedniejszym województwie.
michał91 napisał(a):Pomysł na pomaganie nie nasz (niestety) więc nic nam do tego gdzie ta pomoc pójdzie taka prawda.
Widzewianka_TM napisał(a):Pogoda nam sprzyja, oby tak dalej
gajos napisał(a):witam.to teraz trza przemyśleć czy autem czy na pieszo??
Oldżitsu napisał(a):siostra czy ja o czymś nie wiem?
co się kryje pod hasłem "zaskoczę Was swoim pojazdem?![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd