ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
Bartek pijesz może do naszych swetrów?
a w ogóle to zjadłam słowo "nie" w poprzednim poście bo miało być "tak szybko chyba się mnie nie pozbędziecie"
chyba pora dać odpocząć szarym komórkom
P.S. Zgłoszenie wysyłam tumoroł
a w ogóle to zjadłam słowo "nie" w poprzednim poście bo miało być "tak szybko chyba się mnie nie pozbędziecie"

chyba pora dać odpocząć szarym komórkom

P.S. Zgłoszenie wysyłam tumoroł
-
Oldżitsu
Bartg napisał(a):Miło również, że te obecne od kilku spotów czują się wśród nas chyba coraz lepiej

Jeszcze tylko tego grilla nie mogę się doczekać. Trzeba będzie jakiegoś kierowce sobie zorganizować
- Od: 4 paź 2011, 09:17
- Auto: Mazda 3 BK 1.6 MZR
Jericho napisał(a):Bartg napisał(a):Miło również, że te obecne od kilku spotów czują się wśród nas chyba coraz lepiej
![]()
Jeszcze tylko tego grilla nie mogę się doczekać. Trzeba będzie jakiegoś kierowce sobie zorganizowaćNie jeździ ktoś przypadkiem przez Zgierz
grille będą w niedzielę spotowe pewnie

-
Ania_TM
a ja doczekam sie spocika w p-cach???
jest swietne miejsce na grilla i carefour blisko, stawik nie jest zle
jest swietne miejsce na grilla i carefour blisko, stawik nie jest zle
-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
Nie wiem jaki był spotowy rekord ale patrząc na to ile autek przyjeżdża to 20 też nie jest wynikiem nie osiągalnym. Z tego co pamiętam to w zeszłym roku razem ze mną kandydowało jeszcze 8 lub 9 osób. Wtedy to było KANDYDATÓW
Skrajnie Uprzedzony Kolega
michał91 napisał(a):Nie wiem jaki był spotowy rekord ale patrząc na to ile autek przyjeżdża to 20 też nie jest wynikiem nie osiągalnym. Z tego co pamiętam to w zeszłym roku razem ze mną kandydowało jeszcze 8 lub 9 osób. Wtedy to było KANDYDATÓW
25 aut chyba rekord jest
-
Ania_TM
Bartg napisał(a):usisz jakieś argumenty przywieźć na któregoś grilla, które nas przekonają
przywioze broszury reklamowe

-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
Bartg napisał(a):niestety po wyłączeniu zapłonu kasują się ustawienia, muszę jutro je wyjąć jeszcze raz
2 minuty roboty
przetnij żółty kabel i od strony radia połącz z czerwonym. przy okazji zacznie grać bez kluczyka
jak chcesz to podjedź jutro po południu to zrobi się
był:PROBE 2.2 GT '91 USA z Qresko red inside :D
jest: Mazda 6 GG 2.3 L3 '02 166 kunia & Hunda cbr 600 F3 :)
jest: Mazda 6 GG 2.3 L3 '02 166 kunia & Hunda cbr 600 F3 :)
Bartg napisał(a): My staliśmy do 20:20, także szkoda, że nie podjechałeś
Szkoda, szkoda. Ale że Wam tyle zejdzie bym nie podejrzewał

- Od: 11 mar 2012, 23:31
- Auto: Mazda 3 BK
MaryooSh89 napisał(a):Bartg napisał(a):niestety po wyłączeniu zapłonu kasują się ustawienia, muszę jutro je wyjąć jeszcze raz
2 minuty roboty
przetnij żółty kabel i od strony radia połącz z czerwonym. przy okazji zacznie grać bez kluczyka
jak chcesz to podjedź jutro po południu to zrobi się
Tyle to wiem, gorzej wyjęcie i włożenie radia z powrotem
MALYNA napisał(a):Bartg napisał(a): My staliśmy do 20:20, także szkoda, że nie podjechałeś
Szkoda, szkoda. Ale że Wam tyle zejdzie bym nie podejrzewał. Sezon na spotkania się dopiero zaczyna więc może nadrobie? Gdzie jest klubowa miejscówka GRILLOWA?
Młynek – zwykle

fotki wrzucę wieczorem
-
Ania_TM
Podziękowanie za spota. Myślę że w następnych się rozkręcę bardziej, choć było
a jak jeszcze przy jakimś
to
się rozkręci – pozdrowionka Mirek 

-
miro62
miro62 napisał(a):Podziękowanie za spota. Myślę że w następnych się rozkręcę bardziej, choć byłoa jak jeszcze przy jakimś
to
się rozkręci – pozdrowionka Mirek
miło było poznać
jak nie padnę to wrzucę fotki o-0
edit: link do fotek:
https://picasaweb.google.com/1046481570 ... laSportowa

-
Ania_TM