TRÓJMIASTO – 20.06.2021 – od 18:00 – parking przy Ergo arena
Znam dobry warsztat, specjalizuje się głównie w audi, ale są niezłi w diagnostyce. Spróbuj – Azet serwis czy AZ w Pruszczu Gd. Dziś niestety nieczynny.
Dopisano 11 cze 2016, 16:48:
Qrczaki będę chyba później. ROX będę dzwonił gdzie będziecie. Bo pewnie jeszcze nie wiesz co po operze? Jak długo tam będziecie?
Dopisano 11 cze 2016, 16:48:
roxygenium napisał(a):Sobota 18:00 Opera Leśna Sopot!!!
Qrczaki będę chyba później. ROX będę dzwonił gdzie będziecie. Bo pewnie jeszcze nie wiesz co po operze? Jak długo tam będziecie?
Sorki Panowie, że odpadłem, ale jak wiadomo – migrena nie wybiera i atakuje w najgorszym momencie 
Z tego co wiem to sobie poradziliście i dorwaliście Coltmaniakow
Dadan, a jaki to Opel? Napisz mi PW żeby tutaj nie spamować
Z tego co wiem to sobie poradziliście i dorwaliście Coltmaniakow
Dadan, a jaki to Opel? Napisz mi PW żeby tutaj nie spamować
Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Colt-y przewazaly ale dwie Madzie sie okazaly wiec bylo spoko;)widaomo nie zawsze wszystko sie przewidzi.
Pozdro i do nastepnego;)
Pozdro i do nastepnego;)
Eshiru ładna Madzia. Ten model zawsze mi się podobal, jeszcze ten brak ramek w drzwiach...
A co dokladniej potrzeba?
Swoja droga sam obserwuje cos w tym srtlu na drugie auto ale poki co narzeczona sie nie zgadza chodz moze zacmiesiac uda sie cos upolowac;)
Swoja droga sam obserwuje cos w tym srtlu na drugie auto ale poki co narzeczona sie nie zgadza chodz moze zacmiesiac uda sie cos upolowac;)
Siema,
organizujecie jakieś spotkania w 3M?
Czy jak bym wleciał moją M5 to się raczej ośmieszę?
Chętnie bym się wybrał ale nie znam środowiska Mazdy gdyż dotąd jeździłem niemcami xD
organizujecie jakieś spotkania w 3M?
Czy jak bym wleciał moją M5 to się raczej ośmieszę?
Chętnie bym się wybrał ale nie znam środowiska Mazdy gdyż dotąd jeździłem niemcami xD
- Od: 18 gru 2015, 10:39
- Auto: Mazda 5
2006 r.
2.0 diesel (143KM)
Tak, organizujemy. Wiecej wpada, a raczej my dołączamy/wspólnie organizujemy z ludźmi spot z mitsubishi colt z coltmanii, ale jest spoko.
Nie ośmieszysz sie, cos Ty, będzie ok, wpadaj. Czekamy na cynk od Roxygenium, on tu "ogłasza" termin i miejsce spotkania.
Tez mam większe doświadczenie w Niemcach, wcześniej spotykałem sie z ludźmi z BMW 3 z klubu trojmiasta, "niestety" wiecej aut sie zjeżdżało... Pewnie w tym tygodniu już nic nie będzie, choć byłoby super sie spotkać. Zazwyczaj w sobotę, raz na jakiś czas w "pare" aut widzielismy sie...
Nie ośmieszysz sie, cos Ty, będzie ok, wpadaj. Czekamy na cynk od Roxygenium, on tu "ogłasza" termin i miejsce spotkania.
Tez mam większe doświadczenie w Niemcach, wcześniej spotykałem sie z ludźmi z BMW 3 z klubu trojmiasta, "niestety" wiecej aut sie zjeżdżało... Pewnie w tym tygodniu już nic nie będzie, choć byłoby super sie spotkać. Zazwyczaj w sobotę, raz na jakiś czas w "pare" aut widzielismy sie...
A moze najblizszy piatek?
Jesli oczywiscie pasuje. Marci zdzwon sie tam z Coltami i dawaj znaka napewno wpadne.
Jesli oczywiscie pasuje. Marci zdzwon sie tam z Coltami i dawaj znaka napewno wpadne.
Piątek ciężki termin Panowie.
Colciaki też w tygodniu lecą gdzieś do malborka, ja niestety nie mam możliwości i zresztą Tomek chyba też pracuje. Prędzej koło weekendu tego lub kolejnego byśmy coś ogarneli myśle.
Może jakiś gryl? Fajna była ta miejscówka co kiedyś byliśmy Bocian, gdzieś tam na rzeczką.
A kolega się nie martwi, my nie gryziemy i nie wyzywamy rodzinnych vanów (oprócz multipli
).
W pierwszym poście zawsze staram się wrzucać bieżące info o tym co się będzie działo i gdzie. Masz tam też mój numer telefonu, więc śmiało. Dodatkowo mamy na facebooku page Mazdaspeed Pomorze. Tam też czasem jest info
Colciaki też w tygodniu lecą gdzieś do malborka, ja niestety nie mam możliwości i zresztą Tomek chyba też pracuje. Prędzej koło weekendu tego lub kolejnego byśmy coś ogarneli myśle.
Może jakiś gryl? Fajna była ta miejscówka co kiedyś byliśmy Bocian, gdzieś tam na rzeczką.
A kolega się nie martwi, my nie gryziemy i nie wyzywamy rodzinnych vanów (oprócz multipli
W pierwszym poście zawsze staram się wrzucać bieżące info o tym co się będzie działo i gdzie. Masz tam też mój numer telefonu, więc śmiało. Dodatkowo mamy na facebooku page Mazdaspeed Pomorze. Tam też czasem jest info
Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Za dwa tygodnie odpadam(wesele:() a cobdo miejscowki to dobra opcja byle by nie padalo bo terenowka trza by tam bylo podjezdzac;)
A jak w kolejny weekend dostane wolne to napewno sie pokaze;)
Colt-y,Mazdy ,Schab i Beta biezle polaczenie;)
A jak w kolejny weekend dostane wolne to napewno sie pokaze;)
Colt-y,Mazdy ,Schab i Beta biezle polaczenie;)
ja ten tydzień niestety odpadam.. jade przegonić Madzię po Polsce.. xD
jak coś to czekam na info
jak coś to czekam na info
- Od: 18 gru 2015, 10:39
- Auto: Mazda 5
2006 r.
2.0 diesel (143KM)
Witam kolegów otóż mam nietypową prośbę, chciałbym się wybrać nad nasze polskie morze, i szukam taniego noclegu w okolicach Trójmiasta w dniach od 15-19 sierpnia.Może któryś z Was ma jakieś informacje o takim miejscu ? Z góry dziekuje za odpowiedź. Pozdrawiam
Najtansza opcje bedziesz mial chyba na akademikach 50zl za dobe. Alademiki polibudy. Chyba ze w wiecej oaob to mozna pomyslec o mieszkaniu calym koszt ok 200zl.
A ja chyba widziałem dzisiaj Waldiego przy wyjeździe z Zoo 
- Od: 24 lis 2013, 02:00
- Auto: MX-6 KL-DE