malutka napisał(a):może by tak trochę łagodniej

ja nie chciałam wcale żeby to ostro zabrzmiało
www.mazdaspeed.pl
ja nie chciałam wcale żeby to ostro zabrzmiałojeśli egom tak to odczuł to przepraszam
beso napisał(a):Lulu milosci ma
beso napisał(a):przygraniesz i mnie we wtorek
Lulu napisał(a):beso napisał(a):Lulu milosci ma
o masz ... weź bo sie zarumienie ... nie widzisz że ja zabijam amory .. i w końcu zabije i samą miłość![]()
beso napisał(a):przygraniesz i mnie we wtorek
zapraszam ... adres polecial na GG
PaniczAdam napisał(a):Rex doczeka się sesji mojego autorstwa jak Tomek upora się z lisowym spadkiem
CezaR83 napisał(a):PaniczAdam napisał(a):Rex doczeka się sesji mojego autorstwa jak Tomek upora się z lisowym spadkiem
Ciesz Się że sie to nie skończyło tak jak Historia Tego Lisa....![]()
Bierzemy BMW 320d Touring i próbujemy przy ok. 230 km/h trafić przodem
Znudzonego życiem lisa.
Prawy wlot chłodnicy nadaje się przy tym jako idealne wejście dla pluszaka.
Jeżeli się uda to można przypiec lisa na jednej stronie uważając przy tym na to aby cała krew rozłożyła się równomiernie w komorze silnika.
Porozrzucane kostki należy przy tym zachować, ponieważ mogą znaleźć zastosowanie jako zabawki na kolejnych urodzinach dziecka.
Do lisa podawać płyn chłodniczy w wysokich kieliszkach.
Jako dodatek podawać można wymioty rzeczoznawcy...
PLaster napisał(a):Gibsong napisał(a):Lądy i morza przemierzam, kulę ziemską z otwartym czołem. Polski mam paszport na sercu. Skąd pytam, skąd go wziąłem? A wziąłem go z dumy i trudu. Ze znoju codziennej pracy. Ze stali, z żelaza, z węgla. A węgiel to koks, to antracyt
ale o czym to do nas rozmawiasz??
CezaR83 napisał(a):Bierzemy BMW 320d Touring i próbujemy przy ok. 230 km/h trafić przodem
Znudzonego życiem lisa.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 16 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd