egom napisał(a):Witam wszystkich serdecznie
witamy
egom napisał(a):jestem z warszawy i mam nadzije ze moge nastepnym razem wpasc na spocika
zapraszamy
egom napisał(a):323c 97 rok
a auto opisz w dziale Nasze Mazdy
www.mazdaspeed.pl
egom napisał(a):Witam wszystkich serdecznie
egom napisał(a):jestem z warszawy i mam nadzije ze moge nastepnym razem wpasc na spocika
egom napisał(a):323c 97 rok
egom napisał(a):czekam na info gdzie kolejny spocik i oczywiscie kiedy
Lulu napisał(a):egom napisał(a):czekam na info gdzie kolejny spocik i oczywiscie kiedy
nio i kolego ... powinieneś dostać w zadek ... za nie czytanie podtytułów tematów
info o kolejnych spotach zawsze w pierwszym poście ...za tydzień czyli 24 marca spot będzie u Lulu, taka mała posiadóweczka... czyli u mnie .. tzn na Ursynowie ... tym co się wybierają na niego będę podawała adres na PW (Prywatna Wiadomość )
figo-fago napisał(a):Lulu napisał(a):egom napisał(a):czekam na info gdzie kolejny spocik i oczywiscie kiedy
nio i kolego ... powinieneś dostać w zadek ... za nie czytanie podtytułów tematów
info o kolejnych spotach zawsze w pierwszym poście ...za tydzień czyli 24 marca spot będzie u Lulu, taka mała posiadóweczka... czyli u mnie .. tzn na Ursynowie ... tym co się wybierają na niego będę podawała adres na PW (Prywatna Wiadomość )
Lulu napisał(a):figo-fago napisał(a):Lulu napisał(a):egom napisał(a):czekam na info gdzie kolejny spocik i oczywiscie kiedy
te Figuś ... na przyjemność to trzeba zasłużyć
egom
może by tak trochę łagodniej? Data dołączenia mówi sama za siebie – nie wiem po co te pouczania, a na pewno nie wiem po co takim tonem... (jakby co to mam na myśli Lulu i figo)
Cieszę się że dbacie o porządek w temacie, ale w takim razie bądźcie też konsekwentni i zaświećcie przykładem nie robiąc OT....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd