ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
ja tez wreszcie dojechalem do domu 

powrot to jakis dramat. Jak nie autobus to swiatla na piotrkowska/sieradzka nie przelaczyly sie na zielone przez 4 zmiany i nie wytrzymalem i pojechalem inna droga. Normalnie legalnie myslalem ze rozkrece szafe sterujaca sygnalizacja 

no wlasnie skusilem na ktorejs zmianie swiatel i malo brakowalo abym mial fotel do prania

powrot to jakis dramat. Jak nie autobus to swiatla na piotrkowska/sieradzka nie przelaczyly sie na zielone przez 4 zmiany i nie wytrzymalem i pojechalem inna droga. Normalnie legalnie myslalem ze rozkrece szafe sterujaca sygnalizacja 
 Bartg napisał(a):... Btw przejechaliście swoją Fantę odjeżdżając, żeby się nie zmarnowała dopiliśmy![]()
no wlasnie skusilem na ktorejs zmianie swiatel i malo brakowalo abym mial fotel do prania

SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !! 
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
		Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Bartg napisał(a):Dzięki wszystkim za spota, witamy nowych kolegów i mam nadzieję, że zostaną na stałeNawet Grafi wpadł w Beemce ( Lemur coś dla Ciebie
)
No i nowy przyszły Mazdowicz
Btw przejechaliście swoją Fantę odjeżdżając, żeby się nie zmarnowała dopiliśmy
Ania pewnie wrzuci jakieś foto later
witam nowych kolegów, od 3 i 6, nie ma jak nowe auta w końcu na spocie w regionie
 Fotki mam nadzieję,że będą dziś
ja fanty nie zostawiłam, nosz grrr
dziękować za spocisz, fajnie było ^ ^ wesoło jak zawsze
na Widzew znów korek, przez ten remont torów na rondzie..
- 

Ania_TM

nieeeeeeeeeeeeeeee a ja sobie ubzdurałam, że ten spot pod halą jest jutro  
  i chciałam WRESZCIE przyjechać a tu  

Nawet Maździe myjnię zafundowałam co by nie straszyła

i chciałam WRESZCIE przyjechać a tu  
 Nawet Maździe myjnię zafundowałam co by nie straszyła
- 

Oldżitsu

Bartg napisał(a):Właśnie, mało wiarygodnaJak niedziela to następna dopiero
pieronie rozpisz spoty
 a za te 2 licea w TM,znajdę cię
- 

Ania_TM

Widzewianka_TM napisał(a):...a za te 2 licea w TM,znajdę cię
no rzeczywiscie trudno bedzie

SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !! 
umcyk napisał(a):Widzewianka_TM napisał(a):...a za te 2 licea w TM,znajdę cię
no rzeczywiscie trudno bedzie
  <pakuje się i ucieka> szefu,
10.04 to wtorek po świętach jest, także hmm, nie wiem jak z frekwencją może być
ale miejmy nadzieję,że dopisze!
wszyscy objedzeni przyjadą na maksa

potem mamy zlot w weekend

10.04 to wtorek po świętach jest, także hmm, nie wiem jak z frekwencją może być
ale miejmy nadzieję,że dopisze!
wszyscy objedzeni przyjadą na maksa
potem mamy zlot w weekend

- 

Ania_TM

michał91 napisał(a):10.04 frekwencja musi być na maxa. Imieniny Michała będą w kalendarzu
ty no Michał

- 

Ania_TM

Trzeba by powoli myśleć o odebraniu grilla od Majesa, jeśli mamy sezon rozpocząć w następną niedzielę na młynku 

Mam już nowe naklejki regionalne, 22 białe i 22 czarne, koszt 3zł/sztuka, chętnych zapraszam na najbliższego spota

Mam już nowe naklejki regionalne, 22 białe i 22 czarne, koszt 3zł/sztuka, chętnych zapraszam na najbliższego spota