tomas7 napisał(a):Może by tak konkretnie na jeden dzień 2-3 atrakcje zakończone grillem a w niedzielę pozostałe atrakcje dla chętnych pozostałych. biorąc pod uwagę dostępność pokoi chyba najlepsza opcja. po sobotnim grillu/imprezce nie widzę nas zwiedzających w niedzielę

poza tym godziny otwarcia atrakcji w sobotę a niedzielę są inne
Tu jest trochę problem, bo chociażby od Ciebie będzie dobre 4.5h w samochodzie (licząc 2 strony) a to daje trochę w kość. Biorąc pod uwagę, że pozostała część czasu praktycznie cały czas na nogach to ja miał bym serdecznie dość zanim wsiadł bym do auta w drogę powrotną, co gorsze zapewne też włączył by mi się agresor – a to już było by źle

. Atrakcja na sobotę jest pod tym kodem WR6 6JT (otwarte od 10 rano), proponuję sobie sprawdzić. Wspomniany wcześniej hotel tutaj: DY13 9SH, a grill WR4 0 – wiec wszystko 15-20 min od siebie oddalone. Taki trójkąt Bermudzki

W 1 dzień można to atrakcji dorzucić katedrę w Worcester, jest w centrum miasta, a następnie wstąpić do jakiegoś baru na wyżerkę, np tu:
http://www.barnowlpubworcester.co.uk/ – mój ulubiony, bo blisko
EDIT
Plan na nastepne spotkanie grupy UK – 18-19 Czerwiec 2016
SOBOTA– Spotkanie pod TESCO Worcester – Mill Wood Dr, Worcester WR4 0UJ – Godzina 10:00
– Po pokopaniu w oponki proponuje herbatke lub prosto do Centrum Worcester na zwiedzanie Katedry. Wstep wolny, tylko trzeba drobne na parking, mysle ze £3 bedzie wystarczajace.
– Po zwiedzaniu obiad w Barn Owl Worcester WR4 9UP okolo godziny 13:00. Dobre zarcie, 2 obiady w cenie 1, tylko trzeba wczesniej stoliki zarezerwowac. Tutaj tez proponuje spotkanie z tymi, ktorzy dolacza pozniej.
– Po obiedzie wyjazd do Whitley Court, WR6 6JT. Bilety £7.80 dorosly, £4.70 dziecko. Otwarte do 18:00, wg mnie bardzo fajne miejsce, szczegolnie z przewodnikiem glosowym. O 17 jest "show", fontanna z koniem rytmicznie oblewa wszystko dookola

– Herbatka, cos na zab u mnie i osoby wpadajace tylko na 1 dzien sa wolne

Aczkolwiek...
– Grill, jakis meczyk Euro (nie mam pojecia co bedzie wtedy grac) i dzien 1 mozna zakonczyc.
NIEDZIELA– Sniadanie, zapewne cos z Grilla zostanie, jak nie to TESCO otwarte od 10:00

Takze z oczywistych wzgledow sniadanie o 10

Atrakcja ponizej otwirana jest o 11:00, zamek o 11:30 takze nie ma sie co spieszyc z wyjazdem. Jedzie sie jakies 30 min, sa 2 trasy, polecam ta lokalnymi drogami przez gorki.
– Wyjazd na 2 dzien zwiedzania, tym razem do Eastnor Castle – HR8 1RL. Bilety £10.50 dorosly, c7.50 dzieci, £28 za kominacje 2+3. To ceny za wstep do ogrodu jak i zamku, za same ogrody jest kilka £ mniej. Otwarte do 17:30, duzo miejsca na zrobienie jakiegos pikniku, niestety grillowac nie mozna. Psy mile widziane, przynajmniej tak pisze na stronie. Parking darmowy, aczkolwiek drobniaki by sie przydaly bo jest kilka atrakcji dla dzieciakow. Przed Eastnor mozna zahaczyc o Malvern Hills, fajne widoki jesli jest pogoda.
– Mysle, ze osoby jadace w kierunku Londynu moga z tego miejsca juz udac sie do domow, jazda do mnie to tylko nadrabianie trasy.
HOTEL Chyba juz jedyny z wolnymi pokojami w danym terminie.
Pozdro! I do zobaczenia