OSTROWIEC ŚWIĘTOKRZYSKI – spotkania regionalne
A to co jako jedyna posiadałaś do tej pory srebrną strzałe
Bez obaw moja jakoś jest lekko przymulona na początkowych obrotach wiec na drodze ci nie stworze konkurencji
, na razaie
wkrutce musze sie za nią solidnie zabrać
Nowa pasja:)
- Od: 1 lip 2009, 20:11
- Auto: Mazda 323f 1,5 16V
Czyli przełożymy to spotkanie na następny weekend. W ten za mało ludków ma czas.
Witam Cię Sprinter1158.
Obejrzyj dokładnie podwozie, może to nie katalizator, a osłonki termiczne idące nad wydechem. Często niestety się przepalają i ostro potrafią hałasować. A pozatym muszę się trochę poczepiać szczegółów bo za dobrze by było.
Punkt 1. Proszę cię nie pisz posta pod postem, w prawej części swojej wypowiedzi masz opcję edytuj.
Punkt 2. I tu większa prośba niż ta wyżej, zainstaluj firefoxa/operę, przynajmniej będzie Ci poprawiać błędy ortograficzne
No ale do zobaczenia na spotkaniu. Mam nadzieję, że ładna grupa się zbierze
Planowany termin najbliższego spotkania –> 12 VII 2009, godzina 16:00
Witam Cię Sprinter1158.
Obejrzyj dokładnie podwozie, może to nie katalizator, a osłonki termiczne idące nad wydechem. Często niestety się przepalają i ostro potrafią hałasować. A pozatym muszę się trochę poczepiać szczegółów bo za dobrze by było.
Punkt 1. Proszę cię nie pisz posta pod postem, w prawej części swojej wypowiedzi masz opcję edytuj.
Punkt 2. I tu większa prośba niż ta wyżej, zainstaluj firefoxa/operę, przynajmniej będzie Ci poprawiać błędy ortograficzne
No ale do zobaczenia na spotkaniu. Mam nadzieję, że ładna grupa się zbierze
Planowany termin najbliższego spotkania –> 12 VII 2009, godzina 16:00
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
Sprinter1158 sprawdz sobie caly uklad wydechowy a dokladnie te oslony aluminiowe jak Michal mowil bo jak przez pare ostatnich miesiecy odrywalem po kawalku.
Przepali sie na łaczeniu i pod wplywem odpowiednich obrotow dzwoni.
U mnie juz wogole nie ma tych oslon i mam spokój a roznicy żadnej i nic zlego sie nie dzieje
Apropo, Sprinter1158 witaj w klubie
Ps. Termin ni raczej pasuje choć w 100% dopowiem jak bedzie bliżej.
Przepali sie na łaczeniu i pod wplywem odpowiednich obrotow dzwoni.
U mnie juz wogole nie ma tych oslon i mam spokój a roznicy żadnej i nic zlego sie nie dzieje
Apropo, Sprinter1158 witaj w klubie
Ps. Termin ni raczej pasuje choć w 100% dopowiem jak bedzie bliżej.
- Od: 18 lis 2008, 19:07
- Auto: 323F BA
VECTRA B (pomylka) aktualnie MITSUBISHI CARISMA 1.6
Dobrze Ci mówią chłopaki, sprawdź te osłonki, ja poprzednio miałem BA i tez zaczynało brzęczeć, jeśli to katalizator niby można go wywalić, ale różnie to bywa bo układ wydechowy jest obliczony i może zamulić silnik (w Omedze zastąpiłem go szerszą rurą przelotową i było OK). Co do wycieków z silnika to mam taki, za jedyne 200 zł w całości oddam
Co do srebrnej strzały to jest ich więcej
, a tak jeszcze na marginesie, Sprinter1158 Twoja BA stoi na Kuźni tu od strony "Reda", bo wydaje mi się że alusy kojaże.
Co do srebrnej strzały to jest ich więcej
- Od: 20 sty 2007, 11:41
- Auto: 2006-2008 BA '96 (Z5 88 KM)
2008-2010 BG '99 (RF2A 90 KM)
2010-nadal CP '02 (RF3F 101 KM)
Dzięki wielkie za rady. ejdiaj masz racje od niedługiego czasu tam pracuje na wulkanizacji, a tak wogule to my się znamy miaszkałem na Wspólnej w bloku twojej babci mój stary miał omege A 2,6 MPI 150KM taką zlotą, napewno mnie kojażys
hehe Cześć Kamil no jasne że się znamy a nick Sprinter to powiem Wam wszystkim że nie bez przyczyny:). Zdjęcie masz pod Twoim garażem na Wspólnej, co do Omesi to pamiętam z takm czarnym nurkiem na klapie
i z tego co wiem to nie MPI tylko Dual Ram (6 garków w rzędzie i przepustnica która przy bodajże 3 tys obr otwiera sie i zaczyna sie niezła sieka, również w zbiorniku) moją Omege możecie zobaczyć w podpisie "Moje samochody" a raczej to co z niej zostało
Nawet nie wiedziałem ze Mazde kupiłeś, od kiedy na Pułankach mieszkam to nic nie wiem co sie na blokach dzieje. Nie wiem co miałeś po beemce ale w każdym bądź razie zszedłeś na dobrą drogę.
Co do najbliższego spotu to... nie zapeszam
tha_dogg witamy i zapraszamy
pzdr
Nawet nie wiedziałem ze Mazde kupiłeś, od kiedy na Pułankach mieszkam to nic nie wiem co sie na blokach dzieje. Nie wiem co miałeś po beemce ale w każdym bądź razie zszedłeś na dobrą drogę.
Co do najbliższego spotu to... nie zapeszam
tha_dogg witamy i zapraszamy
pzdr
No no siema ADI. Ja też już nie mieszkam na wspólnej teraz na rosochach
mam ochote tu wszyskich
ostatnio jakiś baran idiota skończona biegał mi po dachu i niestety skutki są ale...no ja to na bank będe na spocie więc do zobaczenia
mam problem z kolesiami co tu mieszkają regularnie niszczą mi moją madzie
,wychodząc z domu nawet jej dokładnie nie ogłądam zeby sie nie załamać
mam problem i to wielki już sam nie wiem co mam robić 

Sprinter1158 napisał(a):mam problem z kolesiami co tu mieszkają regularnie niszczą mi moją madzie,wychodząc z domu nawet jej dokładnie nie ogłądam zeby sie nie załamać
mam problem i to wielki już sam nie wiem co mam robić
Uuu wpsółczuję

Widzę, że zapowiada się duże spotkanie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
- Od: 29 lis 2008, 15:19
- Auto: Honda Accord CG1 3.0 V6
Rozumiem twój przyspieszony puls czarna.kamilo ale miedzy twoją sytuacja a moją jest mała róznica bo mnie kolesie sie smieją w oczy a niechce rozpętać jakiegoś poważniejszego konfliktu bo po pierwsze boje sie o żone bo jest w ciąży a niewiadomo co kturemu odbije a po drugie to boje się o mazdzianke bo stoi pod blokiem ale uciekać też nie mam zamiaru aby nie dać im satysfakcji wiec jest lipa 
oś. Rosochy 25 ja wtym bloku mieszkam i przed stoi madzia a czemu pytasz +WODZU+
ejdiaj napisał(a):powiedz zeby sie nie wstydziła<lol>
zops.na.allegro.pl <– 5% rabatu przy zakupach przez forum
-
like a shadow
- Od: 13 maja 2008, 16:22
- Auto: 323f BA Z5 '96
323 GTX BG BPT 4WD '89
Michał88 napisał(a):i tak trzymamy przewagę liczebna nad BJ
cóż mogę powiedzieć, ciężko będzie żeby BJ przewżyła, jedyne wyjście to reszta modeli vs BA
Sprinter1158 napisał(a):a czemu pytasz +WODZU+
nie pytaj czemu pyta
Pzdr
Dokladnie ejdiaj wyjąłeś mi to prostu z ust
A dlatego tak bo u nas nie ma jakiegos innego traktowania przez to ze ktos jest starszy czy mlodszy, czy ma samochod lepszy czy gorszy, czy ktos jest 3 dni w klubie czy 3 lata, czy to chlopak czy dziewczyna, nie ma barier, wszyscy jestesmy rowni i wszyscy sobie pomagamy w taki czy w inny sposób.
A dlatego tak bo u nas nie ma jakiegos innego traktowania przez to ze ktos jest starszy czy mlodszy, czy ma samochod lepszy czy gorszy, czy ktos jest 3 dni w klubie czy 3 lata, czy to chlopak czy dziewczyna, nie ma barier, wszyscy jestesmy rowni i wszyscy sobie pomagamy w taki czy w inny sposób.
Ja tych ludzi nie rozumiem co im moja ślicznotka zrobiła,jak mają problem to powinni przyjść i o nim
(pogadać)
ale ze mną. Mam pytanko czy ktoś z was ma w swojej madzi zastąpiony katalizator strumienicą? Jaki jest tego efekt?? Bo dziś się dowiedziałem że moja madzia ma jeszcze fabryczny i jest niezle przytkany, dlategp przymula na początkowych obrotach. Poszukuję również spojlerka na tylną klape 

Ostatnio edytowano 6 lip 2009, 21:21 przez Sprinter1158, łącznie edytowano 1 raz
pozdrawiam wszystkich...
Sprinter1158 spojler to znajdziesz na allegro a co do katalizatora to nie wiem ale zatkany ma wplyw na troszke wieksze spalanie a i zapewne na poczatkowe obroty ale w 100% pewny nie jestem.
Ps. i my Wojciechu Cie pozdrawiamy...
Ps. i my Wojciechu Cie pozdrawiamy...