Dolaczycie sie do propozycji jubileuszowej zaproponowanej przez mazowsze, czy bedzie cos wczesniej/pozniej? Bo z checia bym sie zalapal na ktorys, jesli bym byl w okolicy
PODBESKIDZIE – spotkania regionalne
Kiedy next spot? 
Dolaczycie sie do propozycji jubileuszowej zaproponowanej przez mazowsze, czy bedzie cos wczesniej/pozniej? Bo z checia bym sie zalapal na ktorys, jesli bym byl w okolicy
Spocik udany
jak Prezes Mirosław napisał już wcześniej grupa nieliczna ale i tak czas miło został spędzony .

Mirek co było w tej pizzy? że taką wene twórczą zyskałeś?
Don't hate me, i'm just an alien....
Szyderca i wywrotowiec :]
In rock we trust
In rock we trust
Dominator napisał(a):Kiedy next spot?
Świetny pomysł z tym jubileuszowym spotem, zdecydowanie zrobimy w tym terminie. Ale zakładam że skoro to wypada w tygodniu to wtedy akurat Ciebie w Bielsku nie będzie?
Wstawię zaraz info do pierwszego posta, zmienię też temat wątku.
Aha, nie widziałem też Cię na liście do Wrocka – nie jedziesz jednak? Widzę, że frekwencja słabiutka będzie
Kogi napisał(a):Mirek ta pizza rzeczywiście musiała być wyjątkowa
heheh nie wiem czy taka wyjątkowa, ale była bardzo smaczna
Jestem na poligonie obecnie i w zwiazku z tym mija juz trzeci kolejny weekend kiedy to nie ma mnie na podbeskidziu. Za Tydzien juz bede ale do wrocka nie pojade, nie bylo mnie tyle wiec chce bardziej pozytecznie spedzic ten czas z najblizszymi. Zapytalem o spota bo moze akurat wypadl by w weekend i udalo by mi sie wygospodarowac chwile czasu. Ale z tym jubileuszowym to dobry pomysl, wiec zrobcie wtedy
Jak cos to bede w Krakowie wtedy jesli nie w bielsku i tez z mazdowiczami 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Panie ;] i Panowie, ze względu na fakt, że zbliża się jubileusz, jedenastolecie spotkań MazdaSpeed, wypadałoby się ładnie zorganizować
i spotkać.
Rozumiem że data 2 października, tzn dzień w środku tygodnia może części z nas nie odpowiadać, wszyscy pracujemy, mamy pewne własne zajęcia... ale na miarę możliwości wierzę że zbierze się słuszna ekipa.
może zrobimy wspólnie ze śląską ekipą? mamy czas do końca tygodnia na przemyślenia i ustalenia ;]
Dlatego:
Wpisujmy się kto chętny/niechętny, mile widziane propozycje miejsca gdzie możnaby się wybrać po "kopaniu w opony" na parkingu Tesco o 17-18.
1.Proboszcz+Xed+1
2...?
Rozumiem że data 2 października, tzn dzień w środku tygodnia może części z nas nie odpowiadać, wszyscy pracujemy, mamy pewne własne zajęcia... ale na miarę możliwości wierzę że zbierze się słuszna ekipa.
może zrobimy wspólnie ze śląską ekipą? mamy czas do końca tygodnia na przemyślenia i ustalenia ;]
Dlatego:
Wpisujmy się kto chętny/niechętny, mile widziane propozycje miejsca gdzie możnaby się wybrać po "kopaniu w opony" na parkingu Tesco o 17-18.
1.Proboszcz+Xed+1
2...?
Don't hate me, i'm just an alien....
In rock we trust
In rock we trust
Nawet nie głupi ten pomysł z tym spotem jak jubileusz to jubileusz warta go uczcić .
Z tego co pamiętam to chciano aby w miarę jak się da żeby odbył się o 20 , ale spotkać można się wcześniej . My się piszemy jak tylko będą chętni .
Z tego co pamiętam to chciano aby w miarę jak się da żeby odbył się o 20 , ale spotkać można się wcześniej . My się piszemy jak tylko będą chętni .

jeśli o mnie chodzi to zależy o której by sie miało zacząć , bo ja na 20 do pracy
także długo tym nie zabawił na spotkaniu, niewiem co chłopaki od nas planują
a tak przy okazji gzie by sie to odbyło
a tak przy okazji gzie by sie to odbyło
[quote="ProboszczV6"]Panie ;] i Panowie, ze względu na fakt, że zbliża się jubileusz, jedenastolecie spotkań MazdaSpeed, wypadałoby się ładnie zorganizować
i spotkać.
Dlatego:
1.Proboszcz+Xed+1
2.LeeAdama+626 only
3.Tak, właśnie TY !
Dlatego:
1.Proboszcz+Xed+1
2.LeeAdama+626 only
3.Tak, właśnie TY !
LeeAdama napisał(a):ProboszczV6 napisał(a):Panie ;] i Panowie, ze względu na fakt, że zbliża się jubileusz, jedenastolecie spotkań MazdaSpeed, wypadałoby się ładnie zorganizowaći spotkać.
Dlatego:
1.Proboszcz+Xed+1
2.LeeAdama+626 only
3 Tornado6 +323f
4 Syczka 133 + M6
5 Tak, właśnie TY !
Ostatnio edytowano 30 wrz 2012, 09:43 przez syczka133, łącznie edytowano 2 razy

1.Proboszcz+Xed+1
2.LeeAdama+626 only
3 T6rnad6 +323f
4 Syczka 133 + M6
5 Akupolis +M6
6 Tak, właśnie TY !
2.LeeAdama+626 only
3 T6rnad6 +323f
4 Syczka 133 + M6
5 Akupolis +M6
6 Tak, właśnie TY !
- Od: 8 lip 2011, 23:06
- Auto: Mazda 6 MPS
Dzięki chłopaki, że ujęliście mnie na liście!
Więc plan jest taki – zbieramy się 18:30 – 19:00 w Bielsku pod Tesco na Warszawskiej (w razie deszczu – Sarni Stok, jaki to sektor był? U? W? W każdym razie wjeżdzając na podziemny parking w prawo, do końca prosto i w lewo do końca
Ekipa ze śląska też się właśnie organizuje i spotkamy się wspólnie przed godziną 20:00 mniej więcej w pół drogi, wstępna propozycja to Pszczyna, dokładne miejsce do ustalenia. Mam nadzieję że lokalni pomogą w wybraniu fajnego miejsca docelowego? Najpóźniej do sobotniego wieczoru chciałbym żebyśmy mieli konkrety, więc proszę zainteresowanych o udział w dyskusji.
Kilka propozycji:
1. Wodna wieża ciekawy klimat, zdecydowanie bardzo oryginalnie, duży parking, sama knajpa podobno mniejsza (nie byłem jeszcze, chętnie zobaczę)
2. Bugsy'z Jazz Club z parkingiem też nie powinno być problemu, więcej miejsca w środku niż w Wodnej wieży
3. Muzyczna Galeria tam już byliśmy bodajże dwa lata temu (również wspólnie ze Śląskiem) więc część z Was pewnie kojarzy. Przytulnie, z parkingiem problem ale zawsze można zaparkować "koło żubrów" i spacerkiem przejść się do lokalu przez park.
4. Gdyby dopisała pogoda można również rozważyć np. Ośrodek nad Dokawą i złapać trochę świeżego powietrza
1.Proboszcz+Xed+1
2.LeeAdama+626 only
3 T6rnad6 +323f
4 Syczka 133 + M6
5 Akupolis +M6
6 Mirek + M6 (dobry numer mi się trafił
)
7 Tak, właśnie TY !
Więc plan jest taki – zbieramy się 18:30 – 19:00 w Bielsku pod Tesco na Warszawskiej (w razie deszczu – Sarni Stok, jaki to sektor był? U? W? W każdym razie wjeżdzając na podziemny parking w prawo, do końca prosto i w lewo do końca
Ekipa ze śląska też się właśnie organizuje i spotkamy się wspólnie przed godziną 20:00 mniej więcej w pół drogi, wstępna propozycja to Pszczyna, dokładne miejsce do ustalenia. Mam nadzieję że lokalni pomogą w wybraniu fajnego miejsca docelowego? Najpóźniej do sobotniego wieczoru chciałbym żebyśmy mieli konkrety, więc proszę zainteresowanych o udział w dyskusji.
Kilka propozycji:
1. Wodna wieża ciekawy klimat, zdecydowanie bardzo oryginalnie, duży parking, sama knajpa podobno mniejsza (nie byłem jeszcze, chętnie zobaczę)
2. Bugsy'z Jazz Club z parkingiem też nie powinno być problemu, więcej miejsca w środku niż w Wodnej wieży
3. Muzyczna Galeria tam już byliśmy bodajże dwa lata temu (również wspólnie ze Śląskiem) więc część z Was pewnie kojarzy. Przytulnie, z parkingiem problem ale zawsze można zaparkować "koło żubrów" i spacerkiem przejść się do lokalu przez park.
4. Gdyby dopisała pogoda można również rozważyć np. Ośrodek nad Dokawą i złapać trochę świeżego powietrza
1.Proboszcz+Xed+1
2.LeeAdama+626 only
3 T6rnad6 +323f
4 Syczka 133 + M6
5 Akupolis +M6

7 Tak, właśnie TY !
1.Proboszcz+Xed+1
2.LeeAdama+626 only
3 T6rnad6 +323f
4 Syczka 133 + M6
5 Akupolis +M6
)
7 Madzia + 323C + Kogi + M6
8 Tak, właśnie TY !
Do zobaczenia
2.LeeAdama+626 only
3 T6rnad6 +323f
4 Syczka 133 + M6
5 Akupolis +M6

8 Tak, właśnie TY !
Do zobaczenia

- Od: 29 gru 2007, 15:25
- Auto: Było:
Mazda Mx-3 V6 1996r
Honda Accord 1,8VTec Sport 2001r
Jest:
kombi w dieslu czyli Mazda 6 CiTD 2007r.
Mirku ja z ogromną chęcią odwiedziłbym Wodną Wieżę!!
zdecydowanie najciekawsza propozycja
bardzo oryginalny steam punkowy klimat który chciałbym zobaczyć.
do tego duży parking, więcej nie trzeba
myślę że każdemu się spodoba i będzie oryginalnie, coś nowego 
zdecydowanie najciekawsza propozycja
do tego duży parking, więcej nie trzeba
Postaram się wpaśc, coś mnie wczoraj okrutny katar złapał i siedze w domu;], ale do wtorku daleko..
Grunt że Xedem dojechałem pod blok i chodzi w miare dobrze
Pomocna była trafna diagnoza Krzyśka (ProboszczV6) Dzięki
W tej wieży ciśnień moze być problem z miejscem, w muzycznej nie było źle... najlepiej byloby plener, albo coś w stylu ostatniej propozycji, ale chyba już zła pora roku i późna godzina..
1.Proboszcz+Xed+1
2.LeeAdama+626 only
3 T6rnad6 +323f
4 Syczka 133 + M6
5 Akupolis +M6
6 Mirek + M6 (dobry numer mi się trafił )
8 Jaro
9 Tak, właśnie TY !
Grunt że Xedem dojechałem pod blok i chodzi w miare dobrze
Pomocna była trafna diagnoza Krzyśka (ProboszczV6) Dzięki

W tej wieży ciśnień moze być problem z miejscem, w muzycznej nie było źle... najlepiej byloby plener, albo coś w stylu ostatniej propozycji, ale chyba już zła pora roku i późna godzina..
1.Proboszcz+Xed+1
2.LeeAdama+626 only
3 T6rnad6 +323f
4 Syczka 133 + M6
5 Akupolis +M6
6 Mirek + M6 (dobry numer mi się trafił )
8 Jaro
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
9 Tak, właśnie TY !
/ Jaro, pozdr.
Kupię osłone silnika (skrzyni) od lewej strony (l. koła)! i prawy przedni chlapacz do Xed6!
323 BestGeneration[*]

Kupię osłone silnika (skrzyni) od lewej strony (l. koła)! i prawy przedni chlapacz do Xed6!
323 BestGeneration[*]

- Od: 7 mar 2008, 14:40
- Auto: JMZ 323 BGT
JMZ X6 V6