ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
Bartek, zrób terminarz na marzec w wolnej chwili
i wpisz paintballa of korsik
kiedy pod halę wyjdziemy?

i wpisz paintballa of korsik
kiedy pod halę wyjdziemy?
-
Ania_TM
l3mur91 napisał(a):Gdzieś w połowie marca powinno już być fajnie na zewnątrz, więc można by spróbować wyjść z podziemi
no wlasnie i w koncu bede mogl zalozyc nowe letniaki
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Postaram się wpaść, ale nie wiem, bo mam ang o0
oby się udało, co pogoda brak słów, pewnie mało kto z domu wylezie
może jak będzie mało osób, to usiądziemy w galerii na jakąś kawę itp?
oby się udało, co pogoda brak słów, pewnie mało kto z domu wylezie
-
Ania_TM
Widzewianka_TM napisał(a):Postaram się wpaść, ale nie wiem, bo mam ang o0
oby się udało, co pogoda brak słów, pewnie mało kto z domu wylezie![]()
nie wiem czy to dobry pomysl

zreszta jak bedzie trzeba to sie dostosuje
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
umcyk napisał(a):Widzewianka_TM napisał(a):Postaram się wpaść, ale nie wiem, bo mam ang o0
oby się udało, co pogoda brak słów, pewnie mało kto z domu wylezie![]()
nie wiem czy to dobry pomyslja tez chce przyjechac; a jak sie rokrece to bedzie ryyk
![]()
zreszta jak bedzie trzeba to sie dostosuje
no ty i Michał to zawsze gadacie
Ja albo pojadę na spota, albo na trening, czekam na info o ang
pogoda taka,że mam chęć iść spać
fotki miałam wrzucić, ale dolega mi chroniczny brak czasu , przepraszam

-
Ania_TM
ja tez dzis niestety odpadam 
-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r
qrde to moze niech napisze kto bedzie bo jak tak dalej pojdzie to sam przyjade 

- Od: 3 lis 2011, 00:49
- Auto: Mazda 6, chipowany diesel :)
Bartg napisał(a):Dobra ja się z Adamem zabiorę i jednak będę, muszę do poniedziałku oszczędzać przegub bo dopiero Marcin ma termin tam na nowej lokacji u siebie
jaka to lokalizacja dokładnie?
-
Ania_TM
Bartg napisał(a):Demokratyczna 67 zaraz przy Rudzkiej Górze
w sensie koło Bacówki?

to w sobotę przejazdem będę to zajrzę, bo jazda po mieście to jest magia, dziura tu i tam ^^
-
Ania_TM
dzięki za spotkanie.
sprawdzanie oleju i mój wyjazd bezcenne
jak wracałam na Rokicińskiej policja krążyła, podjechali do mnie, zwolnili, ja mykałam 60, popaczyli kto prowadzi i pojechali dalej o0
do drugiego auta, a 3 zatrzymali
normalnie mi ciśnienie wzrosło 
sprawdzanie oleju i mój wyjazd bezcenne

jak wracałam na Rokicińskiej policja krążyła, podjechali do mnie, zwolnili, ja mykałam 60, popaczyli kto prowadzi i pojechali dalej o0
do drugiego auta, a 3 zatrzymali

-
Ania_TM