RADOM – spotkania regionalne
Może być można sporo zjeść o posiedzić więc co o 14 w niedziele pod Feniksem na Grzecznarowskiego?
-
tygrys36
Cebula napisał(a):energin napisał(a):Hej Chłopaki
Czy mógłby mi ktoś oblukać cx9
Witam![]()
Od tych spraw jest dział ''Kupuję Mazdę''
viewforum.php?f=35
Należy w nim poprawnie otworzyć temat z prośbą o opinię i ewentualnie dać link w temacie w którym wrzuciłeś oferty.
Na przyszłość proszę się tego trzymać![]()
O, ho, ho, ho, ho! Maćku, chyba to niepotrzebna cenzura. Jakby człowiek napisał w dziale "Kupuję Mazdę", to kto by to tam znalazł? Nikt. Jeśli chce żeby obejrzeć auto w naszej okolicy, to pisze do nas w naszym wątku. Jak to jest be, to przywróćcie nam naszą radomską czaterię, to tam się to wszystko będzie działo i nikogo nie będzie kuło w oczy.

Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Dobrze gadasz Kazmirz. A tak w ogole to jestem juz wolny jak swinia na zakrecie takze gon jezusa i rob mi miejsce
w niedziele o 14 to obiad w domu, a nie po knajpach sie szlajac
jesli bedzie ladna pogoda zawsze mozna w tym pubiku nad zalewem
w niedziele o 14 to obiad w domu, a nie po knajpach sie szlajac

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Mieczyslaw napisał(a):Dobrze gadasz Kazmirz. A tak w ogole to jestem juz wolny jak swinia na zakrecie takze gon jezusa i rob mi miejsce![]()
Heh, ciężko będzie, ona już prawie u niego mieszka...
Mieczyslaw napisał(a): jesli bedzie ladna pogoda zawsze mozna w tym pubiku nad zalewem
No i to jest najlepszy pomysł, a nie gdzieś po bufetach, zamiast pod marketem to w bufecie, z deszczu pod rynnę...
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
tadziomaru1 napisał(a):Mieczyslaw napisał(a):Dobrze gadasz Kazmirz. A tak w ogole to jestem juz wolny jak swinia na zakrecie takze gon jezusa i rob mi miejsce![]()
Heh, ciężko będzie, ona już prawie u niego mieszka...
ale jak to mieszka. Ona ma dopiero 18lat, a Ty na to pozwalasz? Stop!

tadziomaru1 napisał(a):Mieczyslaw napisał(a): jesli bedzie ladna pogoda zawsze mozna w tym pubiku nad zalewem
No i to jest najlepszy pomysł, a nie gdzieś po bufetach, zamiast pod marketem to w bufecie, z deszczu pod rynnę...
Tysz racje, jedno lepsze od drugiego w sumie. Czyli 14ta w niedziele 6go lipca bar xxx nad zalewem na borkach

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'

Mieczyslaw napisał(a):ale ja wiem, ze jak mnie zobaczy to szybko zmieni zdanie![]()
Miecio jak zwykle skromny.
Mieczyslaw napisał(a):Czyli 14ta w niedziele 6go lipca bar xxx nad zalewem na borkach
Tak

"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
tadziomaru1 napisał(a):Jakby człowiek napisał w dziale "Kupuję Mazdę", to kto by to tam znalazł?
Zle doczytałeś to co napisałem
Skup się na wytłuszczonym
Cebula napisał(a):Od tych spraw jest dział ''Kupuję Mazdę''
viewforum.php?f=35
Należy w nim poprawnie otworzyć temat z prośbą o opinię i ewentualnie dać link w temacie w którym wrzuciłeś oferty.
Proszę nie odbieraj tego jako złośliwość bo tak nie jest
Teraz powiedzcie co z tym ?
Cebula napisał(a):Przypominam również o prowadzonej akcji dotyczącej flagi klubowej
viewtopic.php?p=2876603#p2876603
Proszę osoby z Radomia, które zamierzają się zrzucić na flagę o wpisy do podwieszonego tymczasowo tematu żeby ustalić do określonego w pierwszym poście terminu składkę jaką dana osoba będzie ponosić. Bardzo ułatwi to sprawę, która wtedy przebiegnie szybko i sprawnie![]()
Wiem że robicie u siebie spotkanie i ze składacie się na flagę ale dlaczego nie wpisujecie się w temacie flagi jak chociażby donleon ?
W pierwszym poście jest lista zrobiona lista. Osoby z Warszawy są w niej wyszczególnione na podstawie wpisanych postów. Tak samo z Radomia. Tyle że jest tylko jedna osoba bo tylko ta się oficjalnie wpisała a mianowicie donleon
Wcześniejszy post Mieczysława z tematu flagi na który dostał odpowiedz
Mieczyslaw napisał(a):Z Radomia zrzucają się wszyscy. Czy trzeba ich wszystkich wymieniać albo muszą osobiście dodać posta?
nic nie zmienił. Dobrze wiedzieć kto jest zaangażowany w akcję bo słowo wszyscy to nie zawsze wszyscy
Pozdrawiam i jednocześnie proszę mnie nie pobić jak się spotkamy
Maciek
-
Szalotka
Na spota Borki, tam jest z wózkiem gdzie polatać więc i Kuba moze przyjedzie. Jest gdzie usiąść, piwko też jest, i młodsi też mają gdzie pochodzić np. po drzewach na linach więc Romek i Kazik z rodzinami przyjedźcie.
Zaraz lece do tematu flagi a z tym ogłoszeniem to jakby dał krótszego posta to byłoby dobrze ale niech tam będzie. Te dwie CX-9 mam pod nosem ale chyba zejdzie zanim tam pójdę.
Zaraz lece do tematu flagi a z tym ogłoszeniem to jakby dał krótszego posta to byłoby dobrze ale niech tam będzie. Te dwie CX-9 mam pod nosem ale chyba zejdzie zanim tam pójdę.
Spoty pod M1 odpadaja, wystarczy postac 15min w wiekszej grupie i ochrona dzwoni po psiaki, w dodatku zawsze przyjezdzaja tacy wredni ze leca mandaty a czasami i dowody
Dlugo sie nie odzywalem bo mialem czas zajety przez uczelnie
Co do flagi moge sie dorzucic 
- Od: 22 sty 2012, 16:09
- Auto: Jest: 6 MPS L3-VDT
Była: 323F BA KL
Slyszalem wlasnie, ze pod m1 scigaja zaraz.
bedziesz w niedziele?
bedziesz w niedziele?

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Pora taka trochę obiadowa, ale postaram się być
.
Z tymi linkami, o których pisał Cebula, to chyba dobry pomysł. Nie chciałbym przebijać się przez szpalty ogłoszeń, żeby doczytać, co nowego słychać w regionie
.
Z tymi linkami, o których pisał Cebula, to chyba dobry pomysł. Nie chciałbym przebijać się przez szpalty ogłoszeń, żeby doczytać, co nowego słychać w regionie
- Od: 12 cze 2009, 20:32
- Auto: mazda 3 1,6 DI 2006 HB-była.
Jest... toyota
Pewnie ze wpadne nad zalew 
- Od: 22 sty 2012, 16:09
- Auto: Jest: 6 MPS L3-VDT
Była: 323F BA KL
Cebula napisał(a):
Pozdrawiam i jednocześnie proszę mnie nie pobić jak się spotkamy![]()
![]()
Maciek

"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Kazik moze to i dobre bylo bo zobacz o jakich rzeczach my tutaj rozmwaiamy, glownie zeby sie umowic na spota.
A Macka nie pobije, ewentualnie spije przy najblizszej nadazajacej sie okazji o ile mnie jeszcze nie znianawidzil
A Macka nie pobije, ewentualnie spije przy najblizszej nadazajacej sie okazji o ile mnie jeszcze nie znianawidzil

-
Darnok - chlopak na opak
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
czarna strzała mps poszła w nowe ręce aż szkoda żeby nie trafiła do klubu. Za to CX-y stoją ale zainteresowany nie odzywa się, może przestraszył się cenzury Cebuli? Weekend zapowiada się ładny więc na spota przybądźmy rodzinami. Na domaniowie też jest festyn 6