TRÓJMIASTO – 20.06.2021 – od 18:00 – parking przy Ergo arena
Panowie pilna sprawa – poszukiwany zdolny elektryk. Taki co ogarnia japońca, najlepiej w Tójmieście.
Mazda 626 coupe '90 / Mazda 626 Coupe '89 / Mazda 323 BA GT '94
Mazda 6 2.0 MZR-CD '04 / Mazda 6 1.8 ELPIDŻI '03 / i inni... :D
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Byłem kiedyś u p. Wawryki, z polecenia, ja również śmiało polecam:
Wawryka A. Zakład elektromechaniczny
Elektryk samochodowy
Adres: Armii Krajowej 28, Sopot
Telefon:501 221 020
- Od: 24 lis 2013, 02:00
- Auto: MX-6 KL-DE
Dzięki! Jutro przedzwonię
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
że spota lipa ?
-
Moderator "3BK" -Paweł
- Od: 26 paź 2008, 10:23
- Auto: Mazda3 BK
była: 1,6 Y6 109KM 12.2006
jest: 2.0 LF 150KM 06.2008
Widzę na razie brak chętnych na cokolwiek...
Chyba, że dzisiaj wieczór ktoś się zjawi?
Chyba, że dzisiaj wieczór ktoś się zjawi?
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Dziś jestem w Gdańsku co najmniej do 16 
nie kłam bo 2130 

- Od: 23 wrz 2005, 14:02
- Auto: Burbo Astina
Insane Y60
bocian626 napisał(a):Przy starym media w Gdansku na grunwaldzkiej?
jop, wpadaj śmiało.

Insane Y60
O widzisz. To rzut ziemniakiem. w poniedziałek pojadę. Ja się nie obawiam o robienie elektryki, tylko o to, że tam potrzeba zdemontować cały przod zeby sie dobrac do instalacji. Nie mam zaufania do tego typu operacji w warsztatach ;/
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
Nie wyrobilem sie sopiero prace skonczylem. Moze kolejnym razem uda mi sie lepiej z godzina i terminem.
Sukces polskiego sądownictwa!!
Po 11 miesiącach od kolizji sprawca, który się nie poczuwał skazany prawomocnym wyrokiem sądu, co oznacza zielone światło do wypłaty odszkodowania z OC sprawcy.
Niestety jak to bywa, propozycja TU Aviva jest zaniżona i teraz oni się nie poczuwają do pełnej naprawy poniesionej szkody. Zderzak tył, lampa, nakładka zderzaka – wycenione na 400 zł ( nowe części )
a prace blacharsko-lakiernicze wyceniają na 60 zł za godzinę...
I teraz się zwracam do szanownych... czy ktoś ma namiar na biegłego, rzeczoznawcę, co zrobi kosztorys zgodny ze sztuką naprawy? A może ktoś ostatnio miał podobny przypadek i doradzi rozwiązanie?
Sprawa jest za mała by kolejny rok grzebać się w sądzie. Ale jak będzie trzeba...

Po 11 miesiącach od kolizji sprawca, który się nie poczuwał skazany prawomocnym wyrokiem sądu, co oznacza zielone światło do wypłaty odszkodowania z OC sprawcy.

Niestety jak to bywa, propozycja TU Aviva jest zaniżona i teraz oni się nie poczuwają do pełnej naprawy poniesionej szkody. Zderzak tył, lampa, nakładka zderzaka – wycenione na 400 zł ( nowe części )

I teraz się zwracam do szanownych... czy ktoś ma namiar na biegłego, rzeczoznawcę, co zrobi kosztorys zgodny ze sztuką naprawy? A może ktoś ostatnio miał podobny przypadek i doradzi rozwiązanie?
Sprawa jest za mała by kolejny rok grzebać się w sądzie. Ale jak będzie trzeba...

W zaleznosci co chcesz?Jesli chcesz zrobic samochod tak aby byl w idealnym stanie proponuje poszukac warsztat blacharsko-lakierniczy ktory Ci naprawi jak i zbpomoca swoich prawnikow sciagnie z ubezieczalni nalezna kwote za naprawe. Dodam ze w takim przypadku jie poniesiesz zadnych kosztow. Kolega mialbkiedys podobna sytuacje i robil auto w jakims warsztacie na trakcie sw.wojciecha. jesli znowu chcesz sciagnac jak najwiecej siana tobpozostaje droga sadowa. Podpytam paru znajomych moze uda mi sie cos zalatwic.
smile napisał(a):Sukces polskiego sądownictwa!!![]()
Po 11 miesiącach od kolizji sprawca, który się nie poczuwał skazany prawomocnym wyrokiem sądu, co oznacza zielone światło do wypłaty odszkodowania z OC sprawcy.![]()
Niestety jak to bywa, propozycja TU Aviva jest zaniżona i teraz oni się nie poczuwają do pełnej naprawy poniesionej szkody. Zderzak tył, lampa, nakładka zderzaka – wycenione na 400 zł ( nowe części )a prace blacharsko-lakiernicze wyceniają na 60 zł za godzinę...
![]()
![]()
Jakbyś chciał auto naprawiać na fest, to polecam blacharnię Auto-Orunia. Mi zrobili an cesji wszystko na prawde na cacy. A jak chcesz hajsy z OC to niestety nikogo nie mam
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
kolego bocian626, będę wdzięczny za jakieś wieści. Prawdopodobnie sprzedam uszkodzoną lub zezłomuje.. ruda w natarciu.. 
roxygenium, jeśli autko robiłeś u nich przed lutym 2015 to oryginalne części szły przez moje ręce
TapTalk na Sony M2
roxygenium, jeśli autko robiłeś u nich przed lutym 2015 to oryginalne części szły przez moje ręce
TapTalk na Sony M2
smile napisał(a):roxygenium, jeśli autko robiłeś u nich przed lutym 2015 to oryginalne części szły przez moje ręce
Chyba luty 2014
My tam serwisujemy flotę, ale mechanicznie. Blacharsko u Janisza.
Z tymi naprawami w AO to różnie bywa
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
------------------------
Marcin / aka Roxygenium
jakby komuś się dzisiaj w domu nudziło to 21 stare Media

Insane Y60