Jak będą chętni to można skoczyć na ciepłe picie albo w termosie coś zabrać
ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
no co, selekcji nie ma, a na parkingu w sumie zimno będzie.
-
Ania_TM
Dzięki za spota wszystkim
Frekwencja troszkę lepsza niż ostatnio nawet mimo wczorajszego najt spota co mnie cieszy, nawet jakieś Pandy się przybłąkały
My jeszcze z Adamem i Częstogniewem na Maca skoczyliśmy. Zaraz temat o paintballu założę 
Niestety nie udało mi się dojechać 
A zależało mi na spotkaniu, no trudno się mówi...
W ogóle wyciszyłam telefon i nie widziałam,że ktoś pisze czy dzwoni grrr.
ale skoro spotkanie udane, to wypada się cieszyć
A zależało mi na spotkaniu, no trudno się mówi...
W ogóle wyciszyłam telefon i nie widziałam,że ktoś pisze czy dzwoni grrr.
ale skoro spotkanie udane, to wypada się cieszyć
-
Ania_TM
Widzewianka_TM napisał(a):Niestety nie udało mi się dojechać
Mi też się nie dotarło, w sumie mi się zapomniało o spocie i się zasiedziałem w porcie łódź
- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
w sobotę powtórka pod M1 -nocny spot , pisze się ktoś od nas?
W sumie do kolejnego spotu mamy ciut czasu, jak coś można na spontanie się spotkać, pogadać na BP znów i miło czas spędzić.
W sumie do kolejnego spotu mamy ciut czasu, jak coś można na spontanie się spotkać, pogadać na BP znów i miło czas spędzić.
-
Ania_TM
Widzewianka_TM napisał(a):w sobotę powtórka pod M1 -nocny spot , pisze się ktoś od nas?
BMW Klub Łask też będzie ?

ja chcialem sie zapytowac i zasugerowac , zeby styknac sie gdzies na parkingu np: TESCO WIDZEW zeby pocwiczyc swoje odruchy bezwarunkowe i "poslizgac" sie troche w miare bezpiecznych i kontrolowanych warunkach na nastepnym spociku
(o ile pogoda na to pozwoli oczywiscie
)
Rozumiem oczywiscie ze moze to byc uciazliwe z racji na pogode, ale bardzo milo wspominam taki spocik. W sumie to nie wiem czy bede mogl sam tak sie poslizgac moim "zelektronizowanym" tatuskowozem, ale jesli reszta naszej familiady wyrazi chec napewno sprawdze swoje elektroniczne gadgety (na ile mi pozwola pojezdzic zanim wyskoczy FATAL ERROR na desce)
Czekam na opinie i pozdrawiam
Rozumiem oczywiscie ze moze to byc uciazliwe z racji na pogode, ale bardzo milo wspominam taki spocik. W sumie to nie wiem czy bede mogl sam tak sie poslizgac moim "zelektronizowanym" tatuskowozem, ale jesli reszta naszej familiady wyrazi chec napewno sprawdze swoje elektroniczne gadgety (na ile mi pozwola pojezdzic zanim wyskoczy FATAL ERROR na desce)
Czekam na opinie i pozdrawiam
SZUKAM DODATKOWEJ PRACY – KAT "B" I "C" KURS NA PRZEWOZ RZECZY. POMOC W REMONTACH !! MEBLE NA WYMIAR !!
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
Moja wola jest by w wypadku nagłej śmierci, moje tkanki i narządy zostały przekazane do transplantacji ratując życie innym. Informuję także, że o swej decyzji powiadomiłem moją rodzinę i najbliższych, którzy w krytycznym momencie winni ją uszanować.
ja jestem jak najbardziej za
ale niestety nie bedzie raczej na spocie 
za to dzis uzywalem madzi do odsniezania podworka troche bokiem troche w koleczko i podworko wolne od sniegu
za to dzis uzywalem madzi do odsniezania podworka troche bokiem troche w koleczko i podworko wolne od sniegu

-
Dawid
- Od: 13 sty 2009, 00:13
- Auto: 323F BA Z5-->KL 95r
626 GE KL 92r
323F BA BP 94r