Dopisano 18 kwi 2015 16:01:
Podział parkingu na Marki
www.mazdaspeed.pl
mikissj napisał(a):szkoda że nie ma hyunadaia to bym autem od fatra przyjechał
LAJCIK29 napisał(a):Nawiązując do niedzielnego wyjazdu na Podbeskidzie
Zbiórka o godz. 9:50 na parkingu stacji benzynowej przy ul. Murckowskiej 22 w Katowicach
Jedzie się około 45 min. wiec jak ruszymy parę minetek po 10 to na spokojnie dojedziemy
Ja biorę grili osprzęt do niego. Korytko można zakupić w Tesco a miejsce na imprezkę się znajdzie . Będzie dobrze
już nie mogę się doczekać
. W piątek idę krew odpompować więc po południu dopieszcze Madzię
leni napisał(a):Raven91 napisał(a):Ja już wiem na 100%, że w niedzielę nie jadę.
Jednak sprzedałeś??
LAJCIK29 napisał(a):leni napisał(a):Raven91 napisał(a):Ja już wiem na 100%, że w niedzielę nie jadę.
Jednak sprzedałeś??
Sprzedałeś ?
leni napisał(a):LAJCIK29 napisał(a):Nawiązując do niedzielnego wyjazdu na Podbeskidzie
Zbiórka o godz. 9:50 na parkingu stacji benzynowej przy ul. Murckowskiej 22 w Katowicach
Jedzie się około 45 min. wiec jak ruszymy parę minetek po 10 to na spokojnie dojedziemy
Ja biorę grili osprzęt do niego. Korytko można zakupić w Tesco a miejsce na imprezkę się znajdzie . Będzie dobrze
już nie mogę się doczekać
. W piątek idę krew odpompować więc po południu dopieszcze Madzię
no to byle do niedzieli
leni napisał(a):Raven91 napisał(a):A ja już wiem jaką będziemy mieli pogodę w Kamesznicy... przemilcze
Mam nadzieję że się nie sprawdzi
Raven91 napisał(a):leni napisał(a):Raven91 napisał(a):A ja już wiem jaką będziemy mieli pogodę w Kamesznicy... przemilcze
Mam nadzieję że się nie sprawdzi
No oby bo wątroba może takiego trzydniowego deszczu nie wytrzymać
Raven91 napisał(a):No oby bo wątroba może takiego trzydniowego deszczu nie wytrzymać
petro napisał(a):Trzydniowy maraton na słońcu, wcale nie jest lepszy dla wątroby.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd