tiramisu napisał(a):Witam, witam, mam pytanko: Czy jezeli nie miałam okazji jeszcze ani razu stawić na spocie to mogę się wprosić na "Madziową Wigilie"?? Pozdrawiam
Jasne, że tak. Widze, że masz 121, nie stoi ona czasem przy ul. lipowej?
www.mazdaspeed.pl
tiramisu napisał(a):Witam, witam, mam pytanko: Czy jezeli nie miałam okazji jeszcze ani razu stawić na spocie to mogę się wprosić na "Madziową Wigilie"?? Pozdrawiam
Eklerek323f napisał(a):tiramisu napisał(a):Witam, witam, mam pytanko: Czy jezeli nie miałam okazji jeszcze ani razu stawić na spocie to mogę się wprosić na "Madziową Wigilie"?? Pozdrawiam
tiramisu napisał(a):Eklerek323f napisał(a):tiramisu napisał(a):Witam, witam, mam pytanko: Czy jezeli nie miałam okazji jeszcze ani razu stawić na spocie to mogę się wprosić na "Madziową Wigilie"?? Pozdrawiam
Nie, nie to nie moja
michał91 napisał(a):Przy takim szybkim przypływie nowych Mazdowiczów trzeba będzie przemyśleć podkoszulki z imionami(nickami)
ogr85 napisał(a):zdzisio92 napisał(a):tiramisu Wpadaj na wigilie:) 121
![]()
![]()
![]()
Juz Cie Kocham
![]()
![]()
![]()
Zdzisław jakie wyznania.....
Widzewianka_TM napisał(a):synek, matka wie,że ćpiesz
Widzewianka_TM napisał(a):
zapraszamy serdecznie![]()
mam nadzieję,że grono osób nie zestresuje
Pozdrawiam
Widzewianka_TM napisał(a):michał91 napisał(a):Przy takim szybkim przypływie nowych Mazdowiczów trzeba będzie przemyśleć podkoszulki z imionami(nickami)
I like it.
zdzisio92 napisał(a):tiramisu Wpadaj na wigilie:) 121
![]()
![]()
![]()
Juz Cie Kocham
![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd