TORUŃ – spotkania regionalne
można wtedy tylko zjeść
też mam w miarę czysty, ale żeby Sewa nie czuł się sam na myjni to można zacząć tam, albo właśnie od razu spotkać się pod McD na Grudziądzkiej 
a Ty Tylko o Piwku xD
wraca temat naklejek o których jakis czas temu rozmawialiśmy.
Trzydziech zapytaj hondziarza czy będzie chciał
tu jest pełne info:
viewtopic.php?f=80&t=108571
wraca temat naklejek o których jakis czas temu rozmawialiśmy.
Trzydziech zapytaj hondziarza czy będzie chciał
tu jest pełne info:
viewtopic.php?f=80&t=108571
masz tego oryginalny rysunek w jakiejś dobrej rozdzielczości? po za tym sorki ale za 20zł za sztukę... drogo drogaśno, ale nie znam się na cenach i pewnie takie są realne koszty mało seryjnej produkcji. pytałeś w innych miejscach? może zrobią trochę taniej, czy Ty to będziesz z ebaya ściągał?
w większej nie mam. to jest największe.
no niestety to jest najtaniej jak udało mi się znaleźć
a pytał Brat chyba w całym województwie kuj-pom.
zajmuje się tym firma brata (pracuje w agencji reklamy więc maja dojscia do dużej ilości miejsc)
będą robione na zam. Dodatkowo jeszcze w to wchodzi praca grafika który dobrze obrobi projekt.
jak nikt nie bedzie chciał to trudno sam se zamówie xD tylko żę wtedy pewnie będe musiał więcej kaski wyłożyć xD
no niestety to jest najtaniej jak udało mi się znaleźć
zajmuje się tym firma brata (pracuje w agencji reklamy więc maja dojscia do dużej ilości miejsc)
będą robione na zam. Dodatkowo jeszcze w to wchodzi praca grafika który dobrze obrobi projekt.
jak nikt nie bedzie chciał to trudno sam se zamówie xD tylko żę wtedy pewnie będe musiał więcej kaski wyłożyć xD
weź kilka i na allegro opchnij jako rare jdm xD
koszty to rozumiem, bo z takiego rysunku zrobić porządną dużą naklejkę to trochę tam będzie roboty. jest jeszcze trochę czasu to się zdeklaruje później.
koszty to rozumiem, bo z takiego rysunku zrobić porządną dużą naklejkę to trochę tam będzie roboty. jest jeszcze trochę czasu to się zdeklaruje później.
spoko loko
o Tym też myślałem. jeszcze na 2 innych forach JDM rozesłałem info zobaczymy ile się zbierze.
Jak będzie wiecej niz 6 to beda po 20. jak mniej niz 6 to cena pewnie do 30 dych skoczy xD
To jak będziesz chciał to pisz. gadaj z Hondziarzem bo on chciał xD
Jak będzie wiecej niz 6 to beda po 20. jak mniej niz 6 to cena pewnie do 30 dych skoczy xD
To jak będziesz chciał to pisz. gadaj z Hondziarzem bo on chciał xD
tylko i wyłącznie naklejane z zewnątrz niestety.
ja naklejam na lewą tylną szybę.
ja naklejam na lewą tylną szybę.
Jaki tu spokój na na na na...
Czy z Toruńskiej ekypy to tylko nas 4 zostało??
Bo tak się wczoraj zastanawiałem
Czy z Toruńskiej ekypy to tylko nas 4 zostało??
Bo tak się wczoraj zastanawiałem
[img]http://graphic.org.pl/images/jdv1284058723b.gif[/img]
- Od: 17 paź 2009, 16:06
- Auto: Ford Focus mk2 kombi 1.8 TDCi 2005r.
Wychodzi na to, że tak.. Niestety. Na pewno więcej osób tu zagląda z okolic, ale jakoś nikt nowy się nie chce wypowiedzieć. No ale nic na siłę. A co z planem wyskoczenia gdzieś? Może chociaż jakiś mały spocik na jakimś podziemnym parkingu? 
Don, a jak tam Twoja luba? Bez zmian?
Don, a jak tam Twoja luba? Bez zmian?

- Od: 2 wrz 2009, 12:53
- Auto: MX6 KL '92
Zmiana jest bo mi zachorowała w tym tygodniu i po prostu porażka, ale co do narodzin to jeszcze czekamy.
Ja dziś np będę w Toruniu tak po 17-stej bo muszę odebrać z Komputronika od PHM-a router i mam do załatwienia kilka spraw a potem możemy jakiś krótki mały spocik zrobić jak PHM da radę.
Ja dziś np będę w Toruniu tak po 17-stej bo muszę odebrać z Komputronika od PHM-a router i mam do załatwienia kilka spraw a potem możemy jakiś krótki mały spocik zrobić jak PHM da radę.
ale to po 18.00 mozemy na maca jechac 
Tylko ja ostrzegam dziś mało ruchawy jestem
po wczorajszej piłce stłuczona lewa łydka i nadwyrężony lewy staw kolanowy
Tylko ja ostrzegam dziś mało ruchawy jestem
po wczorajszej piłce stłuczona lewa łydka i nadwyrężony lewy staw kolanowy
No to zatem o 18 mi tez pasuje na Maca mozemy skoczyć i się nażreć czy ten Mack koło Da grasso odpowiada??
Mac koło dagrasso to wtedy ja bede jakies 20-30 po. a jakby miałbyć ten na grudziądzkiej to bede 15-20 po
decyzja nalezy do was.
no to może być i ten u Ojca rydzyka bo o ten chodzi prawda??
no dokładnie
to ja odrazu po robicie podjeżdżam 
A trzydziech to pewnie z lenistwa zastygł w fotelu i się nie odzywa 
oo ktoś o mnie jednak pamiętał
czekał specjalnie aż ktoś o mnie wspomni 
niestety ja mogę być z Wami tylko duchem bo ciałem i autem będę nad morzem u dziewczyny. bawcie się dobrze dziubaski xD
niestety ja mogę być z Wami tylko duchem bo ciałem i autem będę nad morzem u dziewczyny. bawcie się dobrze dziubaski xD