PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
biore stół rozkładany z dwoma ławeczkami, normalnie mieszczą się 4 osoby ale wystarczy usadzić jeszcze dwie przy brzegach i 6 się zmieści
więc jakby było więcej osób to stolik dodatkowy mile widziany no i jakieś krzesełka 
- Od: 6 lip 2009, 22:24
- Auto: Honda Civic VII gen.
waldez napisał(a):Nasz przyjazd wisi pod znakiem zapytania. Mam problem z podciśnieniem w dolocie przez co falują obroty na ciepłym silniku a zimny od razu gaśnie. Ehh teraz leje więc nie zrobie, jutro niedziela – sie zobaczy, ale nie liczcie na nas
Mam nadzieję, ze jednak się uda Wam dojechać i również mam nadzieję, że to co u Was leje nie przyjdzie do nas, chmury już ostre są, brakuje tylko nawałnicy jakiejś
Edit: Bym zapomniał, niech ktoś weźmie aparat, bo mój na wypożyczeniu jest.
THOR napisał(a):Mam nadzieję, ze jednak się uda Wam dojechać
Powiem tak. Jeśli jutro o godz 5 rano odpalę auto i obroty utrzymaja się na swoim miejscu to przyjedziemy. Jeśli nie, to po pracy będę składał dolot od nowa więc nie będziemy.
THOR napisał(a):mam nadzieję, że to co u Was leje nie przyjdzie do nas, chmury już ostre są, brakuje tylko nawałnicy jakiejś
No już chyba 4 burza nad nai przechodzi, ale widać, że to jeszcze nie koniec. Ale za to jakie powietrze fajne po tym upale jest
- Od: 26 paź 2008, 20:55
- Auto: 323c BA 1,5 16v DOHC 95r
waldez napisał(a):THOR napisał(a):Mam nadzieję, ze jednak się uda Wam dojechać
Powiem tak. Jeśli jutro o godz 5 rano odpalę auto i obroty utrzymaja się na swoim miejscu to przyjedziemy. Jeśli nie, to po pracy będę składał dolot od nowa więc nie będziemy.
Ok
U nas postraszyło narazie i nic więcej
cegiello napisał(a):postraszyło? w tym momencie zdrowo lunęło xD
Ale zanim lunęło to postraszyło
THOR OKI wezme swojego gilla, pod warunkiem ze nie bedzie padac
toster01 spoko dam Ci gonga
toster01 spoko dam Ci gonga
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
No mam taką nadzieje, że przynajmniej obejdzie się bez deszczu 
Panowie i co robimy, u nas pada
No i u nas też nie za ciekawie
Może w takim razie jakieś żarełko w Płocku, bo chyba nie ma sensu jechać nad jezioro.
Edit:
Kilka szybkich telefonów i ustalone ponownie, ale już pewne miejsce. Godz. 13:00 spotykamy się u Marcina na działeczce w Karolewie. To trzeba mieć nawalone w głowie, żeby 3 razy zmieniać miejsce

Edit:
Kilka szybkich telefonów i ustalone ponownie, ale już pewne miejsce. Godz. 13:00 spotykamy się u Marcina na działeczce w Karolewie. To trzeba mieć nawalone w głowie, żeby 3 razy zmieniać miejsce

cegiello napisał(a):nie nawalone w głowie bo w taką pogodę nie wiadomo co robić![]()
Niby tak, ale równie dobrze można było całkowicie sobie dziś odpuścić, ale z drugiej strony to jest nie do przyjęcia
Witka! Rzućcie okiem w dziale ZLOTY na temat Meeting of Japanese Toys i kto by się pisał na to, niech udzieli głosu
Pzdr!
Moja Miłość, Duma, i Rozrywka :) http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=130442
Przepraszam ze nie pojawilem sie, ale musialem niespodziewanie wyjsc z domku, nawet telefon został, nie wiem jak sie udał spocik
Niedawno wróciłem, czyli krótko mówiąc udał się bardzo
Wielkie dzięki Ela i Marcin za przyjęcie nas w swoje progi, było super, grillowato, bilardowato, mokro, sucho, wesoło, ogólnie
i pamietajcie, nie trenowałem

Wypad się udał. Bardzo przyjemnie spędzony czas choć pogoda dziś mogła być lepsza
. Podziękowania dla gospodarzy i oby więcej takich spotkań.
Mój bilans w bilarda 8 partyjek 8 przegranych w tym 4 przez KO (wbicie czarnej). 
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)

- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
maciekpodole napisał(a):Mój bilans w bilarda 8 partyjek 8 przegranych w tym 4 przez KO (wbicie czarnej).

mój bilans w bilarda:
? partyjek, wszystkie przegrane
jeśli chodzi o meeting to ja z kobitką na 100% jedziemy
przy okazji miły grill, jeśli ktoś robi grilla, jest bardzo głodny i nie chce długo czekać na kiełbaskę, kaszankę, karkówkę czy skrzydełka to zgłaszać się do mnie, grillowanie ekstra, szybkie, na granicy życia i zdrowia
oczywiście mojego hehehe
jeśli chodzi o meeting to ja z kobitką na 100% jedziemy
przy okazji miły grill, jeśli ktoś robi grilla, jest bardzo głodny i nie chce długo czekać na kiełbaskę, kaszankę, karkówkę czy skrzydełka to zgłaszać się do mnie, grillowanie ekstra, szybkie, na granicy życia i zdrowia
- Od: 6 lip 2009, 22:24
- Auto: Honda Civic VII gen.
MRk napisał(a):Witka! Rzućcie okiem w dziale ZLOTY na temat Meeting of Japanese Toys i kto by się pisał na to, niech udzieli głosuPzdr!
Ja w tym terminie raczej odpadam niestety