RADOM – spotkania regionalne
W RDM pada non stop i +9 stopni C
- Od: 22 sty 2012, 16:09
- Auto: Jest: 6 MPS L3-VDT
Była: 323F BA KL
Pogoda masakra miałem pracować przy swojej X9 a tu pada zawsze jak sie do auta zabieram zaczyna padać deszcz.
Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I8190N przy użyciu Tapatalka
-
tygrys36
Jej pogoda pod psem, nie chce się wyjść na zewnątrz a ulice puste jakby miasto wyludniło. Jak jutro nie będzie o wiele cieplej to odwołujemy wyjazd i w zamian proponuje ciepłe miejsce pod dachem np biesiadowa na borkach. Donleon już myslałem że sprzedałeś mazde tyle spotów się nie pokazywałeś ale na piwko to chyba dasz się namówić i nie pośpisz długo 
to lipa panowie ale jak to mowia: barowa pogoda wiec do dziela 

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
Dobra pisać kto jedzie na źródełka. Jest słonecznie a w lesie wiatr nie bedzie odczuwalny dlatego trzeba wykorzystać moment. Proponuje przyśpieszyć zbiórkę tak na 13-14 pod biedronką tak żebyśmy mogli pojechać całymi rodzinami póki jest ciepło i zanim się schłodzi wrócić.
EDIT 13.30
Na tą chwile nikomu nie pasuje więc wyjazd odwołany
EDIT 13.30
Na tą chwile nikomu nie pasuje więc wyjazd odwołany
Wielkie sorry panowie że nie dałem rady . Pomimo że był długi weekend to miałem gości z nad morza i trzeba było im co nieco pokazac – wybór padł na Sandomierz , Wąchock , Szydłowiec ,Święta Katarzyna , Zagnańsk i Tokarnia . Sam się tak zmęczyłem tym pokazywaniem że już wolę iśc do roboty .
Jeśli ktoś ma ochotę odwiedzic Świętokrzyskie to zapraszam 9 i 10 ( piątek i sobota ) na Tor Kielce na których będzie się odbywac II runda DMP , więcej info http://pfd.org.pl/
Jeśli ktoś ma ochotę odwiedzic Świętokrzyskie to zapraszam 9 i 10 ( piątek i sobota ) na Tor Kielce na których będzie się odbywac II runda DMP , więcej info http://pfd.org.pl/
Zobacze czy z kimś by się przyjechało i czy nie bede pracował bo jak w zeszłym roku też i w tym bym chciał być.
A w Tokarni to chyba było dziś święto literackie Żeromskiego?
........poparudniachnicniepisania.....
Coś się stało, żal Bo Mietek pojechał....
amortyzator o którym mówiłemm że tak wali na dołach chyba sie naprawił bo jest niemal niezauważalny a tłukł jak młotem- coś czuje, że to nagła poprawa przed śmiercią
A w Tokarni to chyba było dziś święto literackie Żeromskiego?
........poparudniachnicniepisania.....
Coś się stało, żal Bo Mietek pojechał....
amortyzator o którym mówiłemm że tak wali na dołach chyba sie naprawił bo jest niemal niezauważalny a tłukł jak młotem- coś czuje, że to nagła poprawa przed śmiercią
Kto ma FB prosilbym o lajka, moze wygram darmowy wjazd na Bałtów 
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=679290668786092&set=p.679290668786092&type=1&theater
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=679290668786092&set=p.679290668786092&type=1&theater
Poszedł like, w sumie to na moją prośbę do mojej córki
, face to zło, wiec ja nie mam 
Zanim zaczniesz się kłócić, komuś dokuczać, wiedz, że nie warto. Przeczytaj:
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
"Przeminiesz.
Nie było Cię, na chwilę jesteś
I znowu Cię nie będzie.
Przeminiesz."
tadziomaru1
Dzieki chlopaki 
poszlo ale powiedz mi co to za konkurs i ile jest do wygrania 

-
Darnok - chlopak na opak
- Od: 3 lut 2008, 16:38
- Auto: 626GF 1.8 97'
ex 323F BA GT Z5 95'
ex Suzuki Swift 06'
6GH 2.0 Sport 11'
żonka moja też zalajokała powodzenia tylko nie wiem czy nie powinno to zdjęcię być dodane w komentarzach i tam lajkowane.
-
tygrys36
Jest w komentarzach, tylko podeslalem linka bezposredniego
Do wygrania fanty od Ostrowieckiego klubu i wjazd za free na ich zlot w Bałtowie
Bardziej ciekawy jestem tych fantow 
Jutro rozesle znajomym to parę przybędzie myślę. Powodzonka
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego GT-I9100 przy użyciu Tapatalka
-
tygrys36
O fajnie by było
Dzieki jeszcze raz 
Bałtów to dinozaury tak mi się kojarzy więc moja powinna wystartować do tego konkursu jako pojazd dla flinstonów
ADHD pamiętam jak byłem 48 na liście zalogowanych a teraz to chyba już jakieś dwa tys

ADHD istnieje ledwo 2 lata a robia kawal dobrej roboty, sa coraz bardziej znani a na zlot w Baltowie sciagneli nawet TVP Kielce