PŁOCK – Spotkanie cykliczne 09.02.2020 12:00 Sobótka – Parking nad Wisłą
cegiello napisał(a):no tak i 5 stów mandatu bym dostał :/
Ale nie dostałeś i to jest najważniejsze, pierwszy raz spotkałem się ze strażą miejską i akurat w tym przypadku gość był wyjątkowo uprzejmy
Siakiś jakiś spocik w niedzielę ?
THOR napisał(a):
Moze tam gdzie ma byc ten zlocik nad tym jeziorkiem
Polaczymy z grilem, albo cos w tym stylu
- Od: 6 lip 2008, 14:21
- Auto: Mazda 323F BJ 2,0 DITD 2001
artro219 napisał(a):THOR napisał(a):
Moze tam gdzie ma byc ten zlocik nad tym jeziorkiem???
Polaczymy z grilem, albo cos w tym stylu
Właśnie o tym myślałem, żeby sobie tam wycieczkę zrobić, grilla można zabrać ze sobą i jakieś żarełko, nie jestem pewien, czy przypadkiem od tak się nie przyburzą jak będziemy chcieli rozpalić, ale zawsze można jechać spróbować, przy okazji zobaczyć jeszcze co i jak
Przy okazji dowiem się o domki co i jak
Michasiu, ale przeciez mozemy gdzies z boku sie rozbic, nie koniecznie tam, jeziorko jest spore i powinno starczyc dla nas miejsca
Artur nie widzę problemu, nie tam to znajdzie się miejsce, chodzi mi o to, że miło by było gdyby udało się właśnie już tam osiąść na kilka godzin, taki miły początek tego co ma nastąpić
O i tak przy okazji po dwóch dniach nie cieknie uszczelka
, także jak narazie jest 
O i tak przy okazji po dwóch dniach nie cieknie uszczelka

cegiello pewnie, że możesz
Ok w takim razie czekam na potwierdzenia od chętnych osób i oczywiście trzeba ustalić godzinkę i miejsce spotkania w przypadku pojawienia się braci z Włocławka
Ok w takim razie czekam na potwierdzenia od chętnych osób i oczywiście trzeba ustalić godzinkę i miejsce spotkania w przypadku pojawienia się braci z Włocławka
To się szykuj na tą niedzielę 
No ja jestem chętny tylko mówie odrazu że nie mam grilla
.

- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
Michał, mam propozycje bysmy sie wszyscy spotkali na drodze Włocławek-Płock przed skrętem na Gostynin (Białe) Ty znasz droge wiec pojedziemy wszyscy za Toba, tylko nas gdzies nie wyprowadź 
Ok możemy się spotkać w Duninowie po skręcie na Gostynin. Jakieś góra 200m dalej jest przystanek autobusowy ze sporym placykiem, więc spotkajmy się tam. Myślę, że około 12:00 chyba nie będzie problemu ?
Grilla mam, podpałkę i rozpałkę kupię, chyba, że ma ktoś wystarczająco dużo, to chyba nie bezie sensu kupować. Jeśli nikt nie ma ja kupię, nie ma problemu. Artur mógłbyś kontrolnie zabrać też ze sobą swojego grilla?, mój nie jest potężny za bardzo
Może ma ktoś z Was jakiś nieduży stolik turystyczny, taki sprzęt byłby mile widziany
W Duninowie dołączy do nas też Marcin z Elą. Jeśli godzina wszystkim odpowiada to grupka płocka spotykamy się powiedzmy 11:20 nad Wisłą i spokojnie jedziemy do przodu
W Duninowie dołączy do nas też Marcin z Elą. Jeśli godzina wszystkim odpowiada to grupka płocka spotykamy się powiedzmy 11:20 nad Wisłą i spokojnie jedziemy do przodu
Artur, jak będziesz w Dobiegniewie, to daj znac, dołączymy do was kilometr przed Duninowem w Karolewie, bo tam stacjonujemy teraz. W takim razie do jutra. 
Czy szwedzki łoś może być mocniejszy od japońskiego samuraia?
- Od: 21 wrz 2008, 19:28
- Auto: EC B6D (ale to mojej żony;)) Volvo V70 '98 2.0T5 Kombi (całkiem szybki karawan;)
Stolik, a właściwie stół
już mamy, przynajmniej usiądziemy jak ludzie 

A to na parkingu przy rybakach się spotykamy?
- Od: 9 lut 2009, 17:37
- Auto: Mazda 323F BA 98r. 1.5
Tak Maciek, a później w Duninowie spotkamy się z resztą 
Nasz przyjazd wisi pod znakiem zapytania. Mam problem z podciśnieniem w dolocie przez co falują obroty na ciepłym silniku a zimny od razu gaśnie. Ehh teraz leje więc nie zrobie, jutro niedziela – sie zobaczy, ale nie liczcie na nas
- Od: 26 paź 2008, 20:55
- Auto: 323c BA 1,5 16v DOHC 95r